Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Gypse - czy warto zainwestować? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:05 am | |
| Dostałam ofertę - 15 kuponów za kupno boskiego Gypse. Myślicie że warto zainwestować, czy lepiej zostawić kupony na lepszą okazję? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:07 am | |
| NIE WARTO ! Gypse można dorwać za 10-12 kuponów, a zresztą on nic nie daje, nawet rozety nie można z nim wygrać :PDzienna poracja piasku jaką daje wynosi 0.08-0.06 pkt do UM :] |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:08 am | |
| Gypse jest bezwartościowym boskim, przynajmniej dla mnie. Ja bym dozbierała i kupiła Falabellę lub Baliosa | |
| | | Moonlit Już coś wie
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:10 am | |
| Dzięki za info. W takim razie pozbieram na Baliosa albo zostawię na jakiegoś fajnego w promocji | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:11 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Gypse jest bezwartościowym boskim, przynajmniej dla mnie. Ja bym dozbierała i kupiła Falabellę lub Baliosa
Falka około 20 kuponów, jeśli nie masz koni do zawodów - też jest bezużyteczna Balios - około 30-40 kuponów (jeśli ma się szczęście znaleźć osobę, która go się pozbędzie i to tanio ) |
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:15 am | |
| Gdyby tak zaczęli powtarzać boskie w promocjach, to bym zapolowała na Baliosa. Niestety aktualnie jest on dla mnie nieosiągalny, dlatego zbieram, zbieram, zbieram... Falka mi się do niczego nie przyda (aktualnie nie mam dobrych koni do zawodów) | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 8:28 am | |
| - Moonlit napisał:
- Gdyby tak zaczęli powtarzać boskie w promocjach, to bym zapolowała na Baliosa.
Niestety aktualnie jest on dla mnie nieosiągalny, dlatego zbieram, zbieram, zbieram...
Falka mi się do niczego nie przyda (aktualnie nie mam dobrych koni do zawodów) HAHAHAHA. Jak będą powtarzać to co najwyżej Grani , Balios już zostanie wspomnieniem i marzeniem w walce z WT |
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? Nie Sie 11, 2013 9:42 am | |
| Zawsze można się łudzić, że jednak kiedyś coś zorganizują Chociaż czekać na to nie będę. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Gypse - czy warto zainwestować? | |
| |
| | | | Gypse - czy warto zainwestować? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|