Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Lista czarno-biała | |
|
+3DusiaKoniara Ola Koniara Sheila86 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Lista czarno-biała Sob Sie 20, 2011 12:11 pm | |
| może powinnam pisać na pw do moderatorów, ale może to tylko u mnie problem jakiś więc nie chcę zawracać zbytnio głowy. Od 3-4 dni nie wyświetla mi się czarno-biała lista graczy jak klikam w zakładkę. Czy lista jest w przebudowie czy coś? Ktoś jeszcze ma z tym problemy? | |
| | | Ola Koniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 324 Dołączył : 03/06/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Sob Sie 20, 2011 12:59 pm | |
| Jest napisane, że jest przerwa techniczna | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Lista czarno-biała Sob Sie 20, 2011 3:15 pm | |
| mi tam sie nie pokazuje ze jest przerwa techniczna tylko reklama wyskakuje a pod reklama pusta tabelka Edit 15 sekund później: Ups faktycznie masz racje | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 1:55 am | |
| Przerwa techniczna, ale dlaczego trwa już kilka dni? | |
| | | Star-x3 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Star-x3 Liczba postów : 2045 Dołączył : 21/03/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 2:05 am | |
| No cóż, lista jest na innej stronie - zdarzały się już długie przerwy, za jakiś czas powinno być wszystko dobrze | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 3:03 am | |
| Niestety musimy cierpliwie czekać, lista jest na darmowej stronie i musimy się do tego dostosować. Inaczej by trzeba było zrobić płatne logowanie na Zagrodzie. | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 10:06 am | |
| mi akurat jak ostatnio wchodziłam to zawsze łapało Ale rzeczywiście trzeba poszukać innego servera bo z tym różnie jest :/ | |
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 12:40 pm | |
| hmm z darmowych polecam pun.pl (jesli chcecie przenosić forum). zakładałam tam forum lineage2 jakieś 4 lata temu i nadal istnieje. Dość stabilny. Click - jakby co moj nick z gier mmo to Shaphirca, jeśli ktoś gdzieś grał w L2, wowa, MU, PW czy JD na priv servach to całkiem możliwe, że się znamy | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 4:30 pm | |
| Nie! <pada do stóp> Tylko nie pun.pl Ma reklamy, których Adblock nie chce zobaczyć i zablokować. mojeforum.net, czy jeszcze inne, ale nie pun.pl i fora.pl. :< :< :< | |
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 4:38 pm | |
| mi tam reklamy nie przeszkadzają a wybor for skinów itp pun ma super. Fora.pl to totalne dno. Jakis czas temu była stronka vgh.pl ale nei wiem czy oferują jeszcze darmowe fora. Tam też był dobry wybór i nie było prawie reklam. Kolega tworzył stronę wraz z forum i na prawde była fajna | |
| | | Kotersiow Już coś wie
Nick w grze : Astaraela Liczba postów : 199 Dołączył : 14/05/2011
| Temat: Re: Lista czarno-biała Nie Sie 21, 2011 6:19 pm | |
| A nie znam, nie znam tej strony. Muszę się przyjrzeć, bo czasem nachodzą mnie różne myśli tworzenia własnego forum, najczęściej tylko po to, by zobaczyć, co ma serwer do zaoferowania. ;D Fora.pl to zło ery kamienia łupanego. Nie dość, że mają strasznie okrojone możliwości, to jeszcze jakiś czas temu nawciskali reklam, których, jak łatwo zgadnąć, Adblock nie widzi. :< Tak po prawdzie jest mnóstwo darmowych serwerów, mających zbliżone możliwości. Na adresforum.pl dostrzegłam tylko jeden pad, ale ostatnio nie zaglądałam tam, więc ciężko powiedzieć, jak jest teraz. Mojeforum.net jest moim faworytem, jeśli chodzi o fora. Póki co jest też jedynym forum - jakie znam - a przyglądałam się kilku (kilkunastu?) serwerom - na którym jest możliwość przeniesienia archiwum na inny serwer. Z reguły trzeba byłoby błagać ludzi z obsługi, by je udostępnili, a patrząc po mnóstwie for stawianych od zera lub z postami przenoszonymi przez adminów, raczej to mało wykonalne. Ale tak w skrócie, jeśli mogę wyrazić swoje zdanie i poprosić o wzięci go pod uwagę: nie ważny dla mnie serwer, adres, skórki (matko, nie wierzę, że to powiedziałam xD ), etc. - byle nie było reklam i miało stary, klasyczny wygląd phpBB lub phpBB 3.0, bo niestety, im lepsiejsze forum pod względem technicznym, tym IMO gorszy wygląd, którego żadna skórka nie jest w stanie polepszyć. :< | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Lista czarno-biała | |
| |
| | | | Lista czarno-biała | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|