Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| biała i czarna lista | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: biała i czarna lista Nie Lis 13, 2011 1:34 pm | |
| Hello, ostatnio muszę bardzo często korzystać z czarnej i białej listy, ale robi mi to trochę problemów, bo ramka jest troszkę nieproporcjonalna. dlatego można byłoby usunąć te informacje z lewej lub prawej strony (ew. przenieść na dół, żeby nie było tego suwaka w bok - jest bardzo uciążliwy). Do tego można byłoby wprowadzić system weryfikacji, ale to troszkę skomplikowane. Chodzi mniej więcej o to, że gracze mogliby samodzielnie pisać opinię + nick, a modzi i admini akceptowaliby lub odrzucali. Myślę, że tak można odciążyć Team od ciągłego "kopiuj" > "wklej" pozdr. | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: biała i czarna lista Wto Lis 15, 2011 8:35 am | |
| No tak średnio bym przystała | |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: biała i czarna lista Sro Lis 16, 2011 4:44 am | |
| Pierwsze - pogrzebię jutro w panelu administracyjnym - może się uda. Jak zapomnę niech mnie ktoś walnie po głowie książką i przypomni Drugie - muszę pogadać z bratem. Bo to nie na moje zdolności W piątek koło 22 powinnam dojechać do domu. Wtedy lub w sobotę z nim pogadam. I zobaczymy co wyjdzie | |
| Temat: Re: biała i czarna lista Sob Lis 19, 2011 6:58 am | |
| Pierwsze - załatwione Lista graczy została poszerzona. Druga... Brat powiedział, że się da. Kwestia czasu, bo on teraz pracuje nad jakimiś dwoma gierkami. W jedną gra z kolegami, którzy cały czas zasypują go propozycjami ulepszeń, a druga to takie testowanie własnych umiejętności Ale postaram się u wyjęczeć... I może za tydzień byśmy mieli. | |
| | | CzekoBoom VIP
| Temat: Re: biała i czarna lista Sob Lis 19, 2011 7:05 am | |
| O, fajnie dzięki. Do tego można byłoby dodać jakąś wyszukiwarkę, niż jechać alfabetycznie.. :/ | |
| Temat: Re: biała i czarna lista Sob Lis 19, 2011 11:44 am | |
| Pracujemy... Jak się uda, to będzie z wyszukiwarką. Coś w stylu, ze wchodzisz w listę i masz miejsce na wpisanie gracza. Program ci wyszukuje, podlicza punkty i pokazuje opinię. Ale czy się uda i ile zajmie czasu... | |
| | | CzekoBoom VIP
| Temat: Re: biała i czarna lista Sob Lis 19, 2011 12:22 pm | |
| taak, dokładnie o to chodzi. W sumie jest alfabetycznie, więc bez różnicy.. Jednak po pewnym czasie zaczynam dostawać oczopląsu, bo na liście jest naprawdę sporo osób. | |
| Temat: Re: biała i czarna lista Nie Lis 20, 2011 10:13 am | |
| wyszukiwarka już działa Wszelkie donosy są też przerzucane przez inną stronkę na której trzeba zatwierdzać (dzięki temu ludzie sami będą mogli zgłaszać, a my tylko będziemy zatwierdzać/ odrzucać/ edytować i zatwierdzać). Link podam w najbliższych dniach jak będzie ukończone - na razie można tylko zatwierdzać XD Odrzucania jeszcze nie ma. W najbliższym czasie brat doda też edycję dowodów oraz usuwanie zgłoszeń z listy (np. jeśli dawniej ktoś zgłosi "znam ją" lub gracz oceniany już nie istnieje) | |
| | | CzekoBoom VIP
| Temat: Re: biała i czarna lista Nie Lis 20, 2011 11:46 am | |
| Ooo, fajnie No to robi się coraz ciekawiej na liście. | |
| | | Sweet Rabbit ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Rabbitek Liczba postów : 1911 Dołączył : 04/11/2011
| Temat: Re: biała i czarna lista Sro Lis 23, 2011 9:38 am | |
| U mnie nadal jest suwaczek | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: biała i czarna lista Sob Gru 31, 2011 9:07 am | |
| szkoda że mnie nie ma na liście ... o wiekszości graczy są dobre opinie a o mnie nie ma żadnej... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: biała i czarna lista | |
| |
| | | | biała i czarna lista | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|