Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
|
+18Kirara Psychodela MrsKopytko Ejli ~arianna~ erreo Lubelak Estelle Sheila86 Toskania783 Moonlit Minoo avrilka Malto Księżniczka Żulietta drusia55 hanka1998 EveDallas 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:33 am | |
| Ostatnio się zabraliśmy na zmiany na ZM ;)Pewnie już część z was zauważyła to i owo Co zrobiliśmy do tej pory? - Jeden awansowany mod zgłasza się jako admin :3 - Zmieniony opis działu z Czarną i Biała listą - Zmiany w podforach aktualności - usunięte Nowości i plotki (inne serwery), uogólnienie ich, dodanie poddziałów w archiwum - forum i gra - Naprawione ikonki - rozgwiazdy - Generalne porządki w działach Hodowli - zmienione obrazki, dodana cześć, usunięcie starych wątków i przeterminowanych ofert... - Zmiany kosmetyczne w opisach - poprawione literówki, zamiana małych liter na wielkie i te pe, choć tutaj to nie wiem czy wszędzie. - Fanpage ZM - https://www.facebook.com/zagrodamgly?fref=ts :3 - Zmiany korzystne dla adminów i modów - chodzi o działy, na razie jedna zmiana... - Nowa emota... Co jeszcze jest w planach? - Ogólne porządki w dziale z prezentacjami - Dalsza cześć porządków w Hodowli - Aktualności z hodowli co niedzielę - Mój tajemniczy pomysł z chatboxem - Loteria jesienna - Zmiany personalne, że tak to kolokwialnie powiem - Sporo zmian jeśli chodzi o modowe tematy, ale to nie jest ważne dla userów I mnóstwo pomniejszych zmian, które jeszcze uzgadniamy macie jakieś swoje pomysły, podobają się wam zmiany?
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Czw Sie 22, 2013 3:35 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:39 am | |
| Gratuluję admina Takie pytanie- po co zmieniać opis działu CBL, skoro sama lista nie działa od kilku miesięcy? Rodziłabym coś z nią zrobić, bo wielu ludzi przychodzi tu głównie dla tej opcji, a tu się okazuje, że jej nie ma. | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:46 am | |
| hanka, to już do Arv, tylko ona ma skrypty i inne !cenzura!ły, samym panelem nic nie zdziałam | |
| | | drusia55 Już coś wie
Nick w grze : drusia55 Liczba postów : 149 Dołączył : 28/08/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:57 am | |
| Fajne zmiany Szczególnie fanpage na fb XD Przydałaby się rzeczywiście naprawa CBL | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 4:08 am | |
| Ja proponuję uaktualnić pasek z wiadomościami. Jeśli chcecie jakieś wiadomości cały czas, no to nie usuwajcie tylko zmieńcie, np. z "Podróż na koniec świata już rozpoczęta", na "Podróż na koniec świata trwa". Bo tak to to siedzi i siedzi bez sensu :d |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 4:18 am | |
| Co do paska - zaraz zajrzę, co tam ciekawego jest i zedytuje | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 5:20 am | |
| Emotka tostera XD! Kocham ją XD A tak w ogóle to super zmiany :3 I jeszcze raz awansu gratuluję ''3 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 7:43 am | |
| Jak dla mnie pomysł z fanpage Zagrody jest po prostu głupi,tyle powiem. |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 9:36 am | |
| Pysiu, to juz do Est, bo to ona wymyslila, zalozyla i prowadzi, ja to tylko wykorzystalam | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 9:39 am | |
| Eve,ale ja nie mam pretensji do nikogo,nawet nie wiedziałam czyj to był pomysł.Wyrażam tylko moją opinię na ten temat. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 9:41 am | |
| Można by tak zwiększyć miejsce na podpis? Tak o kilka pixeli jeśli to nie problem? A tak w ogóle to jak ile na ile pixeli może mieć podpis żeby był cały widoczny? (nie był ucięty np. z dołu) ------------------- Na górze strony jest taki pasek z informacjami. Dało by się zmniejszyć odstępy pomiędzy poszczególnymi informacjami. Te są trochę za duże jak dla mnie :/ |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:34 pm | |
| Dałoby radę zmienic kolor tła na ciemniejszy, inny niż ten biały ? |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 1:52 pm | |
| Ogier, ja kodu zmieniac nie bede dla jednej osoby, ake jutro moge sprawdzic ograniczenia. Z reszta zamiast ja zwiekszac ty mozesz o te pare pikseli zmniejszyc... A co do odstepow, to sa ona narzucane z gory, ze zmniejszaniem bylo by sporo roboty, bo to kodem wszystko. EDIT: Nie wiem czy to to, ale z tego co sprawdziłam to limit wysokości jest 150 px. Chyba że xle sprawdziłam, ale ja po prostu się nie znam na tym kombinowanym cssie XD Zaraz się jeszcze upewnie.
Kamil, dopoki nie zmieniany skorki to nie ;)Z reszta, biale tlo jest od dawna, jeszcze Mikima skorka biale tlo mials.. Może na jesieni sie skorke zmieni, moze na zime, to nie jest w tej chwili najwazniejsza kwestia.
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Pią Sie 23, 2013 2:24 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Sie 22, 2013 3:31 pm | |
| - EveDallas napisał:
- - Zmiany personalne, że tak to kolokwialnie powiem
A propos zmian personalnych, jedną kwestię podsuwam Wam na tacy - możecie śmiało zdjąć mi tytuł Moderatora. Było fajnie, dziękuję za zaufanie i powierzoną funkcję, ale howrse to już nie moja bajka. Praktycznie nie gram, nie jestem na bieżąco z aktualizacjami/eventami, więc kiepski ze mnie mod, który nie ma pojęcia, co się dzieje na "stronie - matce" ;)Poza tym, nie oszukujmy się, ostatnimi czasy bywam tu od święta, więc podejrzewam, że jestem pierwszą osobą przeznaczoną do odstrzału Powodzenia w dalszym działaniu | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sob Sie 24, 2013 3:46 am | |
| Ja jestem za tym, aby na fb był albo fanpage, albo grupa. Bo tego za dużo jest, bo tu niby fajnie, piszesz sobie w grupie, chociaż to tak jak na chacie, a fanpage to lajkujesz a informacje etc są te same. |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sob Sie 24, 2013 5:09 am | |
| Grupa jest dka niewielkiej grupki przyjaciol Zm w zasadzie dostepna, tam jest swobodbiej Fp dla wszystkich, nikt nie podaje swojrgo nicku itepe. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 4:48 am | |
| |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 7:25 am | |
| Przyszłam ponarzekać ... wszędzie ten fejsbuk ._. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 7:32 am | |
| - Koszatka napisał:
- wszędzie ten fejsbuk ._.
*Łącze się w bólu* Wszędzie fejsbuk. Na Howrse, na ZM ._. Wszędzie |
| | | Minoo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Minoo Liczba postów : 652 Dołączył : 30/12/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 10:56 am | |
| - Ogier12 napisał:
Koszatka napisał: | wszędzie ten fejsbuk ._. | *Łącze się w bólu* Wszędzie fejsbuk. Na Howrse, na ZM ._. Wszędzie Teraz nie mieć fejsbuka to jakieś kompletne dziwactwo..... | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 11:06 am | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Ogier12 napisał:
Koszatka napisał: | wszędzie ten fejsbuk ._. | *Łącze się w bólu* Wszędzie fejsbuk. Na Howrse, na ZM ._. Wszędzie Teraz nie mieć fejsbuka to jakieś kompletne dziwactwo..... To jestem mega wielkim dziwakiem.Bywa. | |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 11:11 am | |
| - Koszatka napisał:
Dagger Fighter napisał: | Ogier12 napisał: |
Koszatka napisał: | wszędzie ten fejsbuk ._. |
*Łącze się w bólu* Wszędzie fejsbuk. Na Howrse, na ZM ._. Wszędzie | Teraz nie mieć fejsbuka to jakieś kompletne dziwactwo..... | To jestem mega wielkim dziwakiem.Bywa. Ja tam mam fejsa, ale jakoś mnie to nie kręci..... Co ci wszyscy ludzie w fejsbuku widzą to ja nie wiem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 11:43 am | |
| Ja też nie mam fejsbuka i jakoś żyję :3 |
| | | Moonlit Już coś wie
Nick w grze : Moonlit Liczba postów : 259 Dołączył : 06/07/2013
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Sie 26, 2013 12:14 pm | |
| Fejsbuka mam z konieczności, bo moje znajome sknery skąpią kasy na jeden sms, więc nawet dogadać się nie można. Ale obsługiwać nie umiem, nawet zdjęcia nie dałam bo nie chciało mi się szukać jak to zrobić | |
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 5:20 am | |
| - Moonlit napisał:
- Fejsbuka mam z konieczności, bo moje znajome sknery skąpią kasy na jeden sms, więc nawet dogadać się nie można. Ale obsługiwać nie umiem, nawet zdjęcia nie dałam bo nie chciało mi się szukać jak to zrobić
Ja też fejsa nie kumam. Wchodzę na niego tylko po to bo moi znajomi zamiast z sobą gadać to cały czas na fb siedzą..... | |
| | | Toskania783 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Toskania783 Liczba postów : 266 Dołączył : 24/02/2013
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 5:32 am | |
| Nie jestem happy z pomysły na fejsa ale OK. Przecież nie muszę korzystać z niego. | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 6:13 am | |
| W ogóle to mnie ciekawi co będzie następne - blog o zagrodzie mgły,oddzielny czat zagrody mgły,strona o zagrodzie mgły czy forum poświęcone zagrodzie mgły? XD |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 6:32 am | |
| pysiaczku nie czepiaj się, wszystkie fajne strony maja fanpage na fb, takie teraz czasy A oddzielny chat to również fajna sprawa, ale ten chatbox który jest chyba wystarczy | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 6:36 am | |
| Sheilo,nie czepiam się.Ale jest grupa - OK,dlatego ja się pytam po co ten pomysł z fanpage? Ile osób go polubiło 17-20-30? Przecież przekaz,treść i informacje są te samo,więc po co cudować z fanpagem? |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Sie 27, 2013 7:32 am | |
| - pysia.. napisał:
- Sheilo,nie czepiam się.Ale jest grupa - OK,dlatego ja się pytam po co ten pomysł z fanpage? Ile osób go polubiło 17-20-30? Przecież przekaz,treść i informacje są te samo,więc po co cudować z fanpagem?
A ja się czepnę. - Zagroda Mgły napisał:
21 sierpnia w pobliżu: Paniówki, Katowice Wybaczcie, lecz przekładam zapowiadany konkurs na weekend. Do tego czasu może będzie nas więcej Mam dziś już 27... wtorek... No i ani śladu co do konkursu... Dobrze się zapowiada. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
| |
| | | | [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|