Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
|
+18Kirara Psychodela MrsKopytko Ejli ~arianna~ erreo Lubelak Estelle Sheila86 Toskania783 Moonlit Minoo avrilka Malto Księżniczka Żulietta drusia55 hanka1998 EveDallas 22 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Nie Lis 03, 2013 9:47 am | |
| Zgodzę się z Psychodelą. Proszę Was o zachowanie spokoju i zakończenie dyskusji. To nie miejsce na kłótnie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Nie Lis 03, 2013 9:51 am | |
| Off: Ja się nie kłócę, wyrażam swoje zdanie. Po prostu, a jeżeli ktoś został urażony przez to.-Proszę mi wybaczyć, nie miałam tego na celu.
Już się niepotrzebnie nie udzielam: ) |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Lis 04, 2013 10:49 am | |
| hej hej, spokój ludziska ;3 Ariana miała pewne prawo zapytać się o znaczenie jednego z setek moich skrótów myslowych XD A tajemnice przyjęcia na moda znają tylko admini XD | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Lis 04, 2013 12:16 pm | |
| Funkcja Moda na forum czy fanpage'a nie jest jeszcze tak tragiczna. Dopiero gdy trzeba zabrać się np. za całą grę, tworzą się schody. Byłam Adminką na grze o piesach (nie wiem, czy mogę tu swobodnie wpisywać nazwę, czy nie dostanę przypadkiem !cenzura!łki za to ) i podziękuję za to raz na zawsze. Nigdy więcej . | |
| | | Pimpek737 Już coś wie
Nick w grze : Pimpek737 Liczba postów : 207 Dołączył : 04/02/2013
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pon Lis 11, 2013 8:27 am | |
| - Dagger Fighter napisał:
- Ogier12 napisał:
Koszatka napisał: | wszędzie ten fejsbuk ._. | *Łącze się w bólu* Wszędzie fejsbuk. Na Howrse, na ZM ._. Wszędzie Teraz nie mieć fejsbuka to jakieś kompletne dziwactwo..... No właśnie. Co dzieje się z tym światem? Nie mieć FB to dziwactwo. Bzdura *phi!* | |
| | | Moskit. Nowy
Nick w grze : Moskit. Liczba postów : 21 Dołączył : 28/11/2013
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Czw Lis 28, 2013 10:38 am | |
| Ja tam nie wiem co ludzie widzą w FB. Ja też nie za bardzo go ogarniam. Nuda i tyle...
Co do zmian na zagrodzie, jestem nowa, ale widzę, że forum jest ciekawe. Cudne zmiany, z wyjątkiem tego fanpage na fejsbuku -.- . | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pią Lis 29, 2013 6:57 am | |
| | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Pią Lis 29, 2013 7:13 am | |
| - EveDallas napisał:
- Cóż, teraz wszystko ma fp na fejsbóku, więc i Zagroda poszła za tym ;)Dzieje się niewiele, to prawda - ale co może się dziać, jeśli stronę lubi sto kilka osób i ich aktywność jest praktycznie zerowa? Admini sami nic nie zrobią , nawet jak będzie ich dziesięciu
Uwaga, spoiler Eve szykuje kolejne dwie niespodzianki na dniach, jak się uda... to jedna z nich będzie wprowadzona jeszcze dziś, jak nie, to w niedzielę Dokładnie, wszystko. Nawet majonez ma fejsbuka Ohoh, trzeba wypatrywać | |
| | | Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Gru 10, 2013 10:47 am | |
| Od wczoraj na Zagrodzie funkcjonuje nowy rozmiar avatarow, 200 na 320px. Dzisiaj został także zwiększony podpis, do wysokości 200 px. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Gru 10, 2013 10:59 am | |
| Avatar jak dla mnie kompletnie nie trafiony. Za duże o wiele. Prawie jakbym siedziała na jakimś PBF'ie. Najlepiej było z wcześniejszym wymiarem, nikt nie narzekał, każdy zadowolony. Więc nie wiem po co ta zmiana.. |
| | | Ania731 Raczkujący
Nick w grze : Ania731 Liczba postów : 70 Dołączył : 19/08/2013
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Gru 10, 2013 11:10 am | |
| | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Gru 10, 2013 11:23 am | |
| Zgadzam się z Gretą. Avatary o dużo za duże, tamte były lepsze. Do sygnaturek już się nie czepiam, bo nie jest źle. Przynajmniej mi nie ucina tych kilku pikseli | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Wto Gru 10, 2013 11:26 am | |
| Te nowe wielkie awatary są bez sensu. Rozciągają tylko stronę :/ Ale co ja wiem? Jestem tylko userem -.-Ale podpisy to na + |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sro Gru 11, 2013 5:51 am | |
| Podpisy są ok. Ale awatary to duuuuuuża przesada. Ustawiłam go tylko po to, by jakoś wyglądał. Kto jest za zmniejszeniem do starych wymiarów?? ;3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sro Gru 11, 2013 7:58 am | |
| Oczywista, że ja jestem za zmniejszeniem! Powrócenie do normalnego stanu nic nie kosztuje, a przynajmniej zagroda będzie wyglądać znów ładnie: ) |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sro Gru 11, 2013 8:08 am | |
| Ten nowy rozmiar to chyba wina Forum Polish. Wszędzie są duże awatary Dlaczego ten temat trafił do archiwum? |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... Sro Gru 11, 2013 8:21 am | |
| Moim zdaniem FP nie zmieniliby specjalnie avatarów na całym serwerze bo tak im się spodobało.
Ja rozmawiałam z Lubelem i sam powiedział, że zostały wprowadzone te zmiany na okres próbny. Ale ile w tym prawdy to nie wiem. Osobiście mam nadzieje, że jeśli można-zmienią się niedługo rozmiary. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
| |
| | | | [FORUM] Zmiany, zmiany... | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|