Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| FORUM - kosmetyczne zmiany | |
|
+4EveDallas avrilka Mikim7 LadyArvena 8 posters | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: FORUM - kosmetyczne zmiany Sro Sie 15, 2012 11:23 am | |
| - usunięcie "punktów pomocy" - niektórzy jak kogoś nie lubili, to go minusowali Miało łapać tylko "thanks", ale przy nowych działach trzeba to było ręcznie zaznaczać. A ze się zapominało... Więc zostało to całkowicie usunięte. Pozostał przycisk "thanks", który wyróżnia post lekko zmieniając mu kolor - odznaczenie piknikowe - liluse trochę dzisiaj sie nasiedziała i przyznała je wszystkim osobom, które uczestniczyły w pikniku i zdobyły chociaż jeden punkt Najeżdżając na odznaczenie można sprawdzić, ile dana osoba tych punktów uzbierała - zostały usunięte "punkty piknikowe" spod awatarów - zniknęło spod awatarów: data rejestracji i opis "skąd", sztucznie przedłużające ramki. Można to odtąd znaleźć tylko klikając nick użytkownika - pod awatarem można znaleźć nową linijkę "NICK W GRZE" - zauważyliśmy, ze sporo osób ma inne nicki w grze niz na forum. Trochę to utrudniło informowanie sponsorów U niektórych dało się te nicki znaleźć w podpisach. U niektórych w ogóle brakło. Dlatego dla ułatwienia wszelkich akcji w przyszłości ta oto rubryczka Nowi będą musieli uzupełniać ją podczas rejestracji. Ci, którzy są już zarejestrowani mogą to zmienić w profilu klikając przycisk na górze strony, lub klikając TUTAJ. Jeśli ktoś już nie gra - proszę wpisać "nie gram" EDIT: Zapomniałam dopisać: tematy w dziale "gry forumowe" kasują się odtąd automatycznie, gdy ostatni post przekroczy 30 dni Czyli zabawy które się znudziły, wypadają
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Czw Sie 16, 2012 6:04 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Mikim7 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Mikim7 Liczba postów : 1222 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Sro Sie 15, 2012 12:23 pm | |
| Proponuje zmianę nazwy na mniejsze litery ("NICK W GRZE" na "Nick w grze") Wygląda przejrzyściej, jeśli już chodzi o zmiany kosmetyczne | |
| | | LadyArvena Administrator
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Sro Sie 15, 2012 12:28 pm | |
| Początkowo miało za zadanie się w oczy rzucić, ale właściwie... Zmienione I tak większość tu przeczyta, a w najbliższym czasie wrzucę ta informację w pasek na górze. | |
| | | avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 2:13 am | |
| Dobrze,że zniknęło ''thanks'' bo miałam z tym kiedyś nieprzyjemności. Najfajniejsze jest to,że łatwo można też znaleźć kogoś w grze dzięki temu ''nickowi'' Arveno,wpadniesz na wątek o oddzielnego działu na hodowlę?Bo napisałam zgłoszenie. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 3:18 am | |
| A mi brakuje tych podziękowań, było to takie pokazanie, jak pomocni są ludzie z forum. Nie wszytsko można zgłosić na białą listę... | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 4:19 am | |
| Łee a ja właśnie napisałam skąd jestem. Zresztą zobaczcie, ale ostrzegam, to NIE żart! Ci, którzy nie byli na pokazach niech żałują. Bilet w sumie drogi 30zł. Ja stałam za barierkami i widziałam przygotowania i pokaz. Parking- przesadzili. 10 zł za wjazd!!! Nie no rozumiem ktoś np. z Krakowa to nie ma wyjścia ale ci z Janowa to zaparkowali gdzie indziej. Ale to miało być o zmianach... Co do pomocy, dobrze, że zniknęła, bo niektórzy dawali tylko za obrażenie. No i dziękuję iluse- tyle roboty to ze 2 godziny, jak nie lepiej. Nick w grze- zaraz uzupełnię.
EDIT: Buu ale się rozpisałam... | |
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 5:35 am | |
| Koszatka - zaraz załatwię Samo "thanks", czy też "dziękuję" pozostało, ale nie ma potem o nim wzmianki pod awatarami To po prostu wyróżniony post... Eve - gdyby tylu ludzi nie nadużywało, to by zostało.... Ale cóż... Niedługo zgłoszę się do ciebie w sprawie FAQ Róża - "skąd" dalej jest, jak się wejdzie w profil gracza (kliknie nick). to nie dość, ze za wejście karzą płacić, to jeszcze za parking? Oo Być może "skąd" wróci na swoje miejsce... W tej chwili niepotrzebnie wydłużało posty. Ale jakbym rozgryzła kod forum, to można by zmienić ustawienie. Coś w stylu najpierw awatar, potem z boku ksywka, odznaczenia, informacje, a dalej z boku post. Coś jak na Howrse Ale nie wiem, czy dam radę Bo normalnie w panelu tego nie ma, tylko trzeba z php się bawić :/ Zobaczymy co przyniesie przyszłość... | |
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 6:05 am | |
| Zapomniałam dopisać: tematy w dziale "gry forumowe" kasują się odtąd automatycznie, gdy ostatni post przekroczy 30 dni Czyli zabawy które się znudziły, wypadają | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 6:07 am | |
| nadużywali, ale przecież był jakiśtam system, minusowych podziękowań... A o tych opcjach pisałam na Pw, co tam sie dowiedziałam. tak czy tak, szkoda mi mojej 9 spod avatara:P Z grami forumowymi też dobry pomysł... Ale wątki kasują się, czy lądują w archiwum/koszu? Możnaby też wprowadzić limit stron w grach, powyżej 10 ja sie już np. gubię. Ale np. 20 - archiwum i nowy wątek. Byłoby przejrzyściej:)
| |
| | | carrie17 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : carrie17 Liczba postów : 921 Dołączył : 02/06/2012
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Czw Sie 16, 2012 6:10 am | |
| Jak dla mnie 'skąd' wielkości 'Age', czy 'nick w grze' aż tak by postów nie wydłużyło, tym bardziej, że i tak są długie przez rangi, podkowy i obrazki piknikowe ale z drugiej strony nie jest to aż tak ponętna informacja, można sobie darować. Najbardziej na + jest nick w grze, zdecydowanie ułatwi to pisanie do kogoś | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Pią Sie 17, 2012 5:09 am | |
| A nie powinno być Nick w howrse i Nick w howrse cup? I tak, karzą płacić za obydwie rzeczy. Ja podchodzę a on mówi: do kasy po bilet. Ja pytam: ile kosztuje? A on mi tu gada, że trzy dychy. To ja sobie przeszłam przez pole i widziałam wszystko. Za przeproszeniem to srać na ich bilety. | |
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Pią Sie 17, 2012 7:50 am | |
| Eve - ale za każdym razem trzeba było pamiętać przy zakładaniu nowych wątków o zaznaczaniu tego w opcjach "pomocowych". Dodatkowo, jak ktoś zarobił parę minusów, to nie wiadomo było do jakiej liczby przywrócić. Ale pomyślimy jak to inaczej wykombinować... Najpierw trzeba z tym nowym tajnym wątkiem się pobawić Stworzyć, podobierać zaufanych ludzi... Ale to jak już WSZYSTKIE nagrody z pikniku trafią w odpowiednie ręce, i ten temat się zamknie. carrie - niby niewiele, ale zawsze coś Te odznaczenia sporo zabierają, ale chcieliśmy, żeby były czytelne. róża - howrse.cup jest tylko dodatkiem do howrse Jak się zna okolicę, to tak się da, ale jak ktoś biedny z daleka, to go ładnie skubią... | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Pią Sie 17, 2012 9:23 am | |
| Różo... Pokaz nie odbywa się dokładnie w Janowie Podlaskim , ale w miejscowości obok o nazwie Wygoda. ;3 | |
| | | Hałka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 188 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Pią Sie 17, 2012 10:41 am | |
| Weszły koszyczki to i musi być porządek Nie mam żadnych zastrzeżeń co do zmian. | |
| | | wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany Pią Sie 17, 2012 10:54 am | |
| Ja też nie mam zastrzeżeń :3 Tylko szkoda ,że miejsca zamjeszkania nje ma :< | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: FORUM - kosmetyczne zmiany | |
| |
| | | | FORUM - kosmetyczne zmiany | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|