Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [FORUM] Uwaga, graficy! ;) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: [FORUM] Uwaga, graficy! ;) Czw Sie 29, 2013 5:53 am | |
| Hej, cześć i czołem Po paru rozmowach stwierdziliśmy, że ZM potrzebuje oficjalnego grafika - takiego, co pomoże z jakimiś ikonkami, typu tych na podróż, bannerami, elementami skórki itp. Dlatego własnie... Ogłaszamy coś a'la nabór Osoby chętne, które umieją robić grafiki mogą się zgłaszać do mnie na pw na Howrse (bo tam zaglądam też na telefonie, na ZM nie działa mi poczta XD) z kilkoma przykładami swoich grafik. Ja z takimi osóbkami pogadam i ustalimy, czy przyjmujemy, czy nie W ty m momencie nie ustalam ostatecznego terminu zgłoszeń - pewnie zamknę je, jak już znajdziemy parę osób, a z resztą - są jeszcze wakacje i urlopy, dajmy niektórym wrócić z wakacji Czekam na PW! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Uwaga, graficy! ;) Pią Sie 30, 2013 12:57 pm | |
| Czy zostanie wybrany jeden grafik? Czy raczej kilku? Wiem, że powinien być jeden (no bo ten sam typ grafik, w końcu to jedno forum), ale pytam z czystej ciekawości, po prostu jeśli byłoby ich dwóch, byłoby mniej roboty. I mogłabym się zgłosić ;d |
| | | Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: [FORUM] Uwaga, graficy! ;) Pią Sie 30, 2013 2:11 pm | |
| Ellis- Nie tyle mniej roboty co gdyby jeden nie mógł czegoś zrobić w danym terminie to drugi czy trzeci mógłby się tym zająć W sumie chętnie bym się zgłosiła, ale nie wiem jak to będzie w tym roku ze szkołą. Niby powtórka z gimnazjum, ale new school... Może być różnie i nie zawsze bym była w stanie coś zrobić | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: [FORUM] Uwaga, graficy! ;) Sob Sie 31, 2013 12:11 am | |
| Jesli bedzie wybranych dwoch, to i tak poszczegolne czesci skorki musi robicz jedna osoba, druga wtedy dostanie inne zajecie... ale raczej jeden grafik od skorek bedzie na zm. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [FORUM] Uwaga, graficy! ;) | |
| |
| | | | [FORUM] Uwaga, graficy! ;) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|