Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dla odmiany... początek roku szkolnego

Go down 
+14
lue56
MrsKopytko
Jetrel
awelo
Suzan
El
Szarusia16
Layzy
wercia d
PlaybackJunkie8
koziorożec
hanka1998
Vium
Temperance
18 posters
Idź do strony : 1, 2  Next
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

Dla odmiany... początek roku szkolnego Empty
PisanieTemat: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostNie Wrz 01, 2013 1:17 pm

No co tam? Gotowi? Ja wam powiem... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, a to jeszcze maturalna klasa... borze dopomóż.
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostNie Wrz 01, 2013 2:04 pm

ja się nie mogę doczekać 9 godzin lekcyjnych w poniedziałek Smile
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostNie Wrz 01, 2013 2:17 pm

Hłehłe. jedyny plus to że będę miała po 4-5 lekcji, jak nie mniej :3
Powrót do góry Go down
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostNie Wrz 01, 2013 2:21 pm

no cóż, ja mam jeszcze miesiąc wakacji (huehuehuehuehuehuehue) ale potem... nie będzie zapewne lekko ;_;
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostNie Wrz 01, 2013 11:59 pm

Za godzinę mam rozpoczęcie, jest zimno jak diabli, a apel na dworze. Do tego mam iść w spódniczce, bo sztandar, porażka ;_;
Najlepsze jest to, że na razie mój plan pokazuje, iż będę miała najwyżej 7 lekcji. Mam nadzieję, że nic nie zmienią pod tym względem. Tak czy siak muszę się spiąć, aby te całe testy gimnazjalne napisać w miarę przyzwoicie. Ostatnia klasa gimbazy pozdrawia Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 2:02 am

Życie jest piękne. Rozpoczęcie 15 minut, plan lekcji - omnomnom. Osiem polskich mnie przeraża, ale human w końcu.
Powrót do góry Go down
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 2:39 am

Ha ha, a ja jutro nie mam ani polskiego ani matmy. Żyć nie umierać.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 3:13 am

Ja mam jutro siódmą matmę O.O ale i tak będzie BHP to tam...
Powrót do góry Go down
PlaybackJunkie8
Przyjaciel Zagrody
PlaybackJunkie8

Nick w grze : Julis
Liczba postów : 1483

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 4:35 am

Ja, hm... Mnie to ani nie ziębi, ani nie grzeje, o. :c Tylko trochę dziwniej, bo do innej szkoły. Dziewiętnaście osób w klasie tylko, ale jestem pewna, że są na tyle niedorozwinięci, że hałas będzie za czterdziestu.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=438422
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 5:07 am

jutro 8 lekcji o_O  ta, polski, matma, matma, religia, religia, angielski, angielski, WF. czy tylko ja mam taki zryty plan?
Powrót do góry Go down
Layzy
Przyjaciel Zagrody
Layzy

Nick w grze : Layzy
Liczba postów : 584

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 5:23 am

wercia d, nope. Ja również mam jutro 8 lekcji, to znaczy 7 ale kończę o 15.15. I u mnie wygląda to tak: 2xangielski, wf, matematyka, polski, wos, edb. 
45 godzin tygodniowo : )))) 3 razy kończę o 15.15, raz o 14.30 i raz... uwaga..... *chwila napięcia* 12.25. Jedyny fajny dzień.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=436950
Szarusia16
Przyjaciel Zagrody
Szarusia16

Liczba postów : 745

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 5:34 am

Jutro 6 lekcji, uff. Jak ja przeżyję te 8 matematyk D: no i infa już w środę, znów część nowej klasy poznawać >_>
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 7:49 am

Jutro 7 lekcji- historia, polak, anglik, wf, matma, fizyka i plastyka. Tak bardzo luz <3
Generalnie mam bardzo fajny plan. W środy i czwartki na 8:45 i kończę o 13:25, więc super. I tylko dwa wf tygodniowo, nie licząc tańca. Oby nic nie pozmieniali Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 7:57 am

hyhyhy, a ja jutro 4 lekcje Smile
Powrót do góry Go down
El
Już coś wie
El

Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl
Liczba postów : 270

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 8:00 am

A ja jeszcze miesiąc wakacji, a potem koszmar. Chciałabym wrócić do liceum, dalej uczyć się do matury i cieszyć z tego piątku, co kończyłam o 12. Za dobrze mi było ^^
Powrót do góry Go down
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 8:01 am

Acinoyx napisał:
No co tam? Gotowi? Ja wam powiem... żeby mi się tak chciało jak mi się nie chce, a to jeszcze maturalna klasa... borze dopomóż.
*żółw* też maturalna Very Happy
Ja mam jutro polski, 2 obce (pewnie podstawa i rozszerzenie), biologia, wf na którym i tak ze względu na moje kolana nie ćwiczę, wychowawcza i religia (mam cichą nadzieję że nam katechetę zmienili Q.Q)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 11:31 am

Mam genialny plan <3 tylko w tym roku test... :C
Powrót do góry Go down
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 11:53 am

Ja poszłam do gimnazjum, dyrektorka 10 minut gadała, koło 1,5h w klasie z wychowawcą xD Ale mam wrażenie, że byłam może 0,5. I okazało się, że koleżanka ze stajni jest ze mną w klasie xd No i wgl plan masakryczny, ale jak to w tej szkole Smile
Powrót do góry Go down
awelo
W skromnych progach Zagrody
awelo

Nick w grze : ...
Liczba postów : 430

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostPon Wrz 02, 2013 12:23 pm

zleci Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1213568
Vium
Przyjaciel Zagrody
Vium

Nick w grze : Vium
Liczba postów : 376

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostWto Wrz 03, 2013 3:52 pm

El napisał:
A ja jeszcze miesiąc wakacji, a potem koszmar. Chciałabym wrócić do liceum, dalej uczyć się do matury i cieszyć z tego piątku, co kończyłam o 12. Za dobrze mi było ^^
o, a co będziesz studiować i gdzie? Very Happy
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostWto Wrz 03, 2013 4:37 pm

Kto jest w klasie maturalnej, co piszecie na maturze?
Powrót do góry Go down
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 6:24 am

Ja jestem w maturalnej, prócz podstawowych będę pisać rozszerzenie z angielskiego, WOS, geografię i biologię.
Powrót do góry Go down
MrsKopytko
Przyjaciel Zagrody
MrsKopytko

Nick w grze : Mrs Kopytko
Liczba postów : 3453

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 7:12 am

Czwartek : Na 8:00

1.Infa
2.Angielski
3.Matematyka
4.Polski
5.Polski
6.WDR
7. Biologia
8. Wych. zdrowotne

Chyba nie jest aż tak źle Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=686975
lue56
W skromnych progach Zagrody
lue56

Nick w grze : lue56
Liczba postów : 343

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 8:54 am

ja się do gimnazjum wybieram więc na razie luzik bo tylko  regulaminy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=763924
Katrina123
Przyjaciel Zagrody
Katrina123

Nick w grze : Katrina_S
Liczba postów : 402

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 9:31 am

A ja nie mam ocen w nowej szkole, tylko punkty x3 Oceny tylko pod koniec semestru.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=4771634
-Eruina-
Przyjaciel Zagrody
-Eruina-

Nick w grze : -Eruina-
Liczba postów : 1632

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 9:57 am

To uczucie, gdy nie chcesz iść do szkoły i nagle uświadamiasz sobie że masz nas dziesiątą
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1893377
koziorożec
Przyjaciel Zagrody
koziorożec

Nick w grze : koziorożec
Liczba postów : 1626

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 9:59 am

Przedstawianie się nowym nauczycielkom i ten uśmiech, gdy sobie przypomną, że uczyły moją siostrę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1778120
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 10:07 am

pytanie pierwszaczków "jak wam się podoba", słyszenie pozytywnej odpowiedzi i komentowanie tego "dzień drugi w gettcie - nadal żyję" XD...
Powrót do góry Go down
wercia d
Przyjaciel Zagrody
wercia d

Nick w grze : Meren_wen
Liczba postów : 840

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 10:12 am

A w czwartek 9 lekcji... o bożyszczu... Na szczęście w ten czwartek jest zebranie nauczycieli, więc trzech ostatnich lekcji nie będziemy mieć Very Happy Ale tak normalnie, to w zimę będziemy po ciemku wracać :< Fajnie chociaż, że lekcje mamy na 8.30, bo człowiecy z sąsiednich miast autobusem dojeżdżają Razz
Powrót do góry Go down
Szron
Przyjaciel Zagrody
Szron

Liczba postów : 1598

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipostSro Wrz 04, 2013 11:03 am

Czekam aż towarzystwo się rozkręci, bo na razie... jakoś tak dziwnie jest. I chemiczka zapowiedziała, że nie będziemy mieli z nią lajtowo, ale cóż... biol-chem. Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2419216
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dla odmiany... początek roku szkolnego
Powrót do góry 
Strona 1 z 2Idź do strony : 1, 2  Next

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: