Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Dla odmiany... początek roku szkolnego | |
|
+14lue56 MrsKopytko Jetrel awelo Suzan El Szarusia16 Layzy wercia d PlaybackJunkie8 koziorożec hanka1998 Vium Temperance 18 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Temperance Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Temperance Liczba postów : 846 Dołączył : 06/11/2011
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Czw Wrz 05, 2013 6:03 am | |
| Jutro mija pierwszy tydzień, mam 6 przedmiotów tylko do których muszę się uczyć (nie liczę wf). Jest materiału więcej, niż gdy jeszcze mieliśmy ich 14. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Czw Wrz 05, 2013 1:45 pm | |
| 9 przedmiotow, po 6 godzin biologii i chemii, koncze zazwyczaj 15:10 (ale nie zawsze od rana), do tego od pazdziernika praktyki, jutro dwa polskie, dwie biologie, chemia, matma, 7 h masakry, bo trzeba wstac o 5.30... Zyc nie umierac. II lo biolchem serdecznke pozdrawia! | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Pią Wrz 06, 2013 12:31 pm | |
| Eve - nowa podstawa programowa? No to współczuję :c Ja mam to szczęście że chodzę z ostatnim rocznikiem który ma starą podstawę programową i starą maturę. | |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Pią Wrz 06, 2013 12:44 pm | |
| Do pięknego planu, po 6- 7 lekcji dziennie i dwóch dni, kiedy mogłam iść na dziewiątą, dowaliłam sobie masę kółek wszelkiego rodzaju. Teraz ani razu nie mam na 8:45 i mam po 8 lekcji prawie codziennie. Wszystko po to, żeby dobrze napisać egzamin i zdać do dobrego liceum. Nienawidzę siebie. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Pią Wrz 06, 2013 1:15 pm | |
| Ja poszłam na egzamin po prostu po tym, jak słuchałam na lekcji... Nie uczyłam się nic, a nic, egzaminem się nie stresowałam, podeszłam do niego - zaryzykujmy - dosyć niepoważnie, zdałam z dobrym wynikiem, ale nie dostałam się do dobrego LO, bo zwyczajnie zabrakło miejsc Hanka, poza tym pamiętaj o ocenach - one też bardzo się liczą. |
| | | hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Pią Wrz 06, 2013 1:20 pm | |
| verni, pamiętam, pamiętam, trudno nie zapomnieć. Ale z moją tępotą i lenistwem lepiej mieć plan awaryjny, jakim jest kółko poprawiające ocenę. Wiadomo, raz się zapomni zadania, zawali się kartkówkę czy sprawdzian i średnia leci w dół. Chociaż postaram się pilnować, to i tak będzie trudno. Tym bardziej, że postawiłam sobie cel prawie niemożliwy do osiągnięcia- czerwony pasek na koniec gimnazjum | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Pią Wrz 06, 2013 11:35 pm | |
| Ja sie do egzaminu zaczelam uczyc dzien przed, tylko do polskiego dwa XD i zdalam, i jestem w 3 lo w kielcach, i teoretycznie w wojewodztwie xD do matury sie naucze... xd | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego Sob Wrz 07, 2013 3:12 pm | |
| Wstyd przyznać ale ja nawet do matury się nie uczyłam ;p Z maty miałam przygotowania na lekcjach, z polskiego repetytorium przeglądałam jakieś cztery dni przed pisemnym a rozszerzenia z gery i ibioli pisałam tak jak umiem i jestem zadowolona. Nie miałam aspiracji na medycynę, więc te 80% i więcej mnie całkowicie zadowala.
A miałam się uczyć... ;p | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego | |
| |
| | | | Dla odmiany... początek roku szkolnego | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |