Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Dla odmiany... początek roku szkolnego

Go down 
+14
lue56
MrsKopytko
Jetrel
awelo
Suzan
El
Szarusia16
Layzy
wercia d
PlaybackJunkie8
koziorożec
hanka1998
Vium
Temperance
18 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Temperance
Przyjaciel Zagrody
Temperance

Nick w grze : Temperance
Liczba postów : 846

Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 6:03 am

Jutro mija pierwszy tydzień, mam 6 przedmiotów tylko do których muszę się uczyć (nie liczę wf). Jest materiału więcej, niż gdy jeszcze mieliśmy ich 14.
Powrót do góry Go down
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostCzw Wrz 05, 2013 1:45 pm

9 przedmiotow, po 6 godzin biologii i chemii, koncze zazwyczaj 15:10 (ale nie zawsze od rana), do tego od pazdziernika praktyki, jutro dwa polskie, dwie biologie, chemia, matma, 7 h masakry, bo trzeba wstac o 5.30...
Zyc nie umierac.
II lo biolchem serdecznke pozdrawia!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
Suzan
Przyjaciel Zagrody
Suzan

Nick w grze : Suzan
Liczba postów : 954

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 12:31 pm

Eve - nowa podstawa programowa? No to współczuję :c
Ja mam to szczęście że chodzę z ostatnim rocznikiem który ma starą podstawę programową i starą maturę.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=31458
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 12:44 pm

Do pięknego planu, po 6- 7 lekcji dziennie i dwóch dni, kiedy mogłam iść na dziewiątą, dowaliłam sobie masę kółek wszelkiego rodzaju. Teraz ani razu nie mam na 8:45 i mam po 8 lekcji prawie codziennie. Wszystko po to, żeby dobrze napisać egzamin i zdać do dobrego liceum. Nienawidzę siebie.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
Gość
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 1:15 pm

Ja poszłam na egzamin po prostu po tym, jak słuchałam na lekcji... Nie uczyłam się nic, a nic, egzaminem się nie stresowałam, podeszłam do niego - zaryzykujmy - dosyć niepoważnie, zdałam z dobrym wynikiem, ale nie dostałam się do dobrego LO, bo zwyczajnie zabrakło miejsc Razz
Hanka, poza tym pamiętaj o ocenach - one też bardzo się liczą. Wink
Powrót do góry Go down
hanka1998
ZAGRODZIANIN
hanka1998

Nick w grze : hanka1998
Liczba postów : 5814

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 1:20 pm

verni, pamiętam, pamiętam, trudno nie zapomnieć. Ale z moją tępotą i lenistwem lepiej mieć plan awaryjny, jakim jest kółko poprawiające ocenę. Wiadomo, raz się zapomni zadania, zawali się kartkówkę czy sprawdzian i średnia leci w dół. Chociaż postaram się pilnować, to i tak będzie trudno. Tym bardziej, że postawiłam sobie cel prawie niemożliwy do osiągnięcia- czerwony pasek na koniec gimnazjum Laughing
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1007218
EveDallas
Moderator
EveDallas

Nick w grze : EveDallas
Liczba postów : 4676

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostPią Wrz 06, 2013 11:35 pm

Ja sie do egzaminu zaczelam uczyc dzien przed, tylko do polskiego dwa XD i zdalam, i jestem w 3 lo w kielcach, i teoretycznie w wojewodztwie xD do matury sie naucze... xd
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1432587
El
Już coś wie
El

Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl
Liczba postów : 270

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipostSob Wrz 07, 2013 3:12 pm

Wstyd przyznać ale ja nawet do matury się nie uczyłam ;p Z maty miałam przygotowania na lekcjach, z polskiego repetytorium przeglądałam jakieś cztery dni przed pisemnym a rozszerzenia z gery i ibioli pisałam tak jak umiem i jestem zadowolona. Nie miałam aspiracji na medycynę, więc te 80% i więcej mnie całkowicie zadowala. 

A miałam się uczyć... ;p
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Dla odmiany... początek roku szkolnego   Dla odmiany... początek roku szkolnego - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Dla odmiany... początek roku szkolnego
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» Na początek
» Początek 1 rozdziału
» Gary - na dobry poczatek
» Początek bazgrołów Catherine. =)
» Kilka słów na poczatek, żeby rozjaśnic o co właściwie chodzi ;)

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: