Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Jetrel VIP
Liczba postów : 503 Dołączył : 13/01/2012
| Temat: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Sro Wrz 18, 2013 1:17 pm | |
| Witajcie, nie wiem czy pamiętacie moją przypinkową akcję z pomocą zwierzakom, teraz to ja potrzebuję takowej pomocy. Niestety jestem bez pracy, a dokarmiam osiedlowa zwierzynę w postaci kotów(jest ich ogółem około 20-30) + Kilka psów. Na czym polega pomoc? Na kupnie przypinek. Do wyboru, dowolnie wybrany wzór z obrazkiem z internetu lub przypinka z czymś narysowanym/napisanym przeze mnie(popularny jest napis "Nie kupuj, adoptuj!" Prezentuję kilka wzorów które na ten moment są dostępne, ale wszystko jest do dogadania: Cena za przypinki wg. wielkości: Przypinki 25mm-9 zł wysyłka 1.60 Przypinki 59mm-11 zł wysyłka 1.60 Przypinki 75mm-13 zł wysyłka 1.60 Przy większej ilości ceny są oczywiście niższe. Możemy ponegocjować Przykładowe przypinki z wyżej wymienionymi wzorami: Wątek założony za zgodą Lubelaka:) | |
| | | Jetrel VIP
| | | | Jetrel VIP
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Wto Paź 08, 2013 9:52 am | |
| Nikt nie pomoże zwierzakom:C? | |
| | | Alex147656 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alex147656 Liczba postów : 715 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Sro Lis 13, 2013 8:30 am | |
| Sama raczej nie kupię, ale mogę pogadać z wychowawcą, żeby ogłosił to klasie. Myślę, że co najmniej jedna osoba się zgłosi, tym bardziej dziewczyna. Chociaż tyle mogę zrobić. | |
| | | Daisy :p Nowy
Nick w grze : Daisy :p Liczba postów : 1 Dołączył : 16/11/2013
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Sob Lis 16, 2013 5:55 am | |
| Przeprraszam nie mogę kupić ale moge rozgłosić to moim znajomym może ktoś kupi | |
| | | Karola. Nowy
Nick w grze : Karola. Liczba postów : 45 Dołączył : 24/11/2013
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Nie Lis 24, 2013 8:46 am | |
| Sama nie mogę kupić , ale polecę to kilku osobom Mam nadzieję ,że pomogę! | |
| | | edytaga199 Nowy
Nick w grze : edytaga Liczba postów : 13 Dołączył : 17/01/2014
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Pią Sty 17, 2014 10:08 am | |
| Ja bym kupiła. Napiszę na howrse | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) | |
| |
| | | | Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|