Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)

Go down 
5 posters
AutorWiadomość
Jetrel
VIP
Jetrel

Liczba postów : 503

Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Empty
PisanieTemat: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostSro Wrz 18, 2013 1:17 pm

Witajcie,
nie wiem czy pamiętacie moją przypinkową akcję z pomocą zwierzakom, teraz to ja potrzebuję takowej pomocy. Niestety jestem bez pracy, a dokarmiam osiedlowa zwierzynę w postaci kotów(jest ich ogółem około 20-30) + Kilka psów. 
Na czym polega pomoc?
Na kupnie przypinek.
Do wyboru, dowolnie wybrany wzór z obrazkiem z internetu lub przypinka z czymś narysowanym/napisanym przeze mnie(popularny jest napis "Nie kupuj, adoptuj!"
Prezentuję kilka wzorów które na ten moment są dostępne, ale wszystko jest do dogadania:
Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) 5pG5fXz Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Fjovn7 Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) 2crsl5h

Cena za przypinki wg. wielkości:
Przypinki 25mm-9 zł wysyłka 1.60
Przypinki 59mm-11 zł wysyłka 1.60
Przypinki 75mm-13 zł wysyłka 1.60
Przy większej ilości ceny są oczywiście niższe. Możemy ponegocjowaćSmile

Przykładowe przypinki z wyżej wymienionymi wzorami:
Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Vqma02 Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Ms11fd Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) Lv33c

Wątek założony za zgodą Lubelaka:)
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostCzw Wrz 19, 2013 12:12 pm

Przykłady przypinek, przepraszam za jakość zdjęcia ale robione telefonem:(
Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) 5zfrj6
Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) 1zd0ri0
Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) 29gd05u(ta ostatnia miała w zeszłym roku bliskie spotkanie z krzesłem, ja widać przeżyła:))
Powrót do góry Go down
Jetrel
VIP
Jetrel

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostWto Paź 08, 2013 9:52 am

Nikt nie pomoże zwierzakom:C?
Powrót do góry Go down
Alex147656
Przyjaciel Zagrody
Alex147656

Nick w grze : Alex147656
Liczba postów : 715

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostSro Lis 13, 2013 8:30 am

Sama raczej nie kupię, ale mogę pogadać z wychowawcą, żeby ogłosił to klasie. Myślę, że co najmniej jedna osoba się zgłosi, tym bardziej dziewczyna. Chociaż tyle mogę zrobić.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2165895
Daisy :p
Nowy
Daisy :p

Nick w grze : Daisy :p
Liczba postów : 1

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostSob Lis 16, 2013 5:55 am

Przeprraszam nie mogę kupić ale moge rozgłosić to moim znajomym może ktoś kupi Smile
Powrót do góry Go down
Karola.
Nowy
Karola.

Nick w grze : Karola.
Liczba postów : 45

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostNie Lis 24, 2013 8:46 am

Sama nie mogę kupić , ale polecę to kilku osobom Smile Mam nadzieję ,że pomogę!
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3480736
edytaga199
Nowy
edytaga199

Nick w grze : edytaga
Liczba postów : 13

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipostPią Sty 17, 2014 10:08 am

Ja bym kupiła. Napiszę na howrse
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)   Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:) I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Przypinkowo zwierzakowo, czyli zwierzaki z osiedla potrzebują pomocy:)
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Zdjęcia naszych zwierzaków
» Zwierzaki
» Zwierzaki
» PG +1.2 i zwierzaki
» Mam do oddania owce i wiewiórke, w dobre ręce !

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: OFFTOPIC :: Rozmowy :: Inne pogawędki-
Skocz do: