| Świąteczny Konkurs | |
|
|
Autor | Wiadomość |
---|
Gość Gość
| Temat: Świąteczny Konkurs Sob Lis 16, 2013 12:34 pm | |
| Ogłaszam Świąteczny Konkurs! Niedługo usuwam konto, a że Święta Bożego Narodzenia to mój ulubiony okres w roku, postanowiłam zorganizować Świąteczny Konkurs. Konkurs ten polega na opisaniu mi swoich Świąt Bożego Narodzenia z obojętnie z którego roku, ale chodzi o takie które w pamięci pozostały Wam aż do dzisiaj. Dokładnie, chodzi mi o opisanie czegoś co stało się w tamte Święta. Np. jakaś wielka niespodzianka, może nawet i koń albo pies lub inne zwierzę o którym marzyliście jako prezent, dziwny zbieg okoliczności pojawienia się prezentów pod choinką, ślady reniferów i sań Św. Mikołaja na śniegu lub wszystko inne co tylko mogło się wydarzyć! Swój udział, razem z opisanym wydarzeniem, proszę wysłać do mnie na pw na Howrse do dnia 1 grudnia br. Następnie, w ciągu tygodnia wyłonię zwycięzców i osobiście rozdam im cenne nagrody, oraz opublikuję najlepsze historie na mojej prezentacji na której będą widniały aż do Świąt! Oto nagrody, które można wygrać: 1 miejsce - TEN Koń + Zestaw Harmonii 2 miejsce - Złote Jabłko 3 miejsce - Piorun Zeusa Mam nadzieję że weźmiecie udział, i udzielcie mi tej przyjemności przeczytania Waszej historii. Dodatkowo każdy uczestnik otrzyma prezent. Może to być rzecz CR, ze sklepu lub konia, jako dowód wdzięczności i prezent ode mnie. Serdecznie zapraszam do wzięcia udziału, historie wysyłajcie do mnie na pw, do dnia 1-wszego grudnia br. Zapraszam! W razie jakichkolwiek pytać piszcie na GG 48494214, na pewno odpowiem. Zapraszam wszystkich do wzięcia udziału i... Z góry dzięki za branie udziału
Ostatnio zmieniony przez Kara 17 dnia Pon Lis 18, 2013 11:19 am, w całości zmieniany 3 razy |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sob Lis 16, 2013 2:05 pm | |
| Zgłaszam się. Praca będzie najprawdopodobniej na jutro ;3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sob Lis 16, 2013 2:07 pm | |
| - MrsKopytko napisał:
- Zgłaszam się. Praca będzie najprawdopodobniej na jutro ;3
super, czekamy |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sob Lis 16, 2013 2:25 pm | |
| | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 5:08 am | |
| Przypominam, że prace proszę wysyłać do mnie na pw na Howrse lub na GG 48494214, do dnia 1 grudnia br.! |
|
| |
Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 7:44 am | |
| Ciekawy konkurs, może wezmę udział Już się biorę za pisanie | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 11:20 am | |
| Czy nie byłoby dla Was problemem przysłać prace dzisiaj? bo...chciałabym szybko skończyć ten konkurs. |
|
| |
Eprillia Raczkujący
Nick w grze : arabian horses Liczba postów : 61 Dołączył : 13/11/2013
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 11:30 am | |
| no postaram się dzisiaj,albo jutro... | |
|
| |
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 12:51 pm | |
| - Kara 17 napisał:
- Czy nie byłoby dla Was problemem przysłać prace dzisiaj? bo...chciałabym szybko skończyć ten konkurs.
Przepraszam dziś nie dam rady, nie wiem nawet czy jutro dam radę ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 12:53 pm | |
| Nie ma problemu, wyślijcie kiedy chcecie do 1 grudnia. Nagroda za drugie miejsce zostaje podmieniona na Zestaw Harmonii. |
|
| |
magdalenusia Już coś wie
Nick w grze : Arewena Liczba postów : 186 Dołączył : 28/05/2012
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Nie Lis 17, 2013 3:20 pm | |
| Witam, również się zgłaszam. Nie jestem pewna czy dam radę, ale się postaram do 1 grudnia... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Pon Lis 18, 2013 12:05 am | |
| Jasne macie czas az do 1 grudnua. Od razu mowie ze to ma byc tylko maly paragraf, kilka zdan a nie jakies wielkie wypracowanie. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Pon Lis 18, 2013 11:20 am | |
| UWAGA!!! Niestety z powodu małego zainteresowania konkursem, jestem zmuszona podmienić nagrody na gorsze. Cały czas zapraszam jednak do udziału! |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Pon Lis 18, 2013 2:32 pm | |
| Wyniki już są na Howrse. Z pewnych powodów przyspieszyłam konkurs. |
|
| |
AyaKey Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : AyaKey Liczba postów : 2734 Dołączył : 13/11/2012
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Wto Lis 19, 2013 2:04 pm | |
| Przepraszam że się przyczepię, ale mogłaś uprzedzić. W połowie napisałam i teraz mi to nie potrzebne. ;-; | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Wto Lis 19, 2013 2:30 pm | |
| Oh bardzo przepraszam ale moje zycie jest chyba wazniejsze niz jakis kobkurs w grze o pikselowych konikach??? |
|
| |
Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 2:34 am | |
| - Kara 17 napisał:
- Oh bardzo przepraszam ale moje zycie jest chyba wazniejsze niz jakis kobkurs w grze o pikselowych konikach???
Ale chyba mogłaś uprzedzić? Miałam zrobić prac, a tu nici. | |
|
| |
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 5:59 am | |
| - Julietta35 napisał:
- Kara 17 napisał:
- Oh bardzo przepraszam ale moje zycie jest chyba wazniejsze niz jakis kobkurs w grze o pikselowych konikach???
Ale chyba mogłaś uprzedzić? Miałam zrobić prac, a tu nici. Zgadzam się. Tak się nie robi ;c Mogłaś powiedzieć np, że kończy się jutro czy coś.. ;c | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 6:48 am | |
| Konkurs do 1 grudnia. Dostałaś kilka prac, a resztę nie poinformowałaś, że konkurs zakończy się wcześniej. Trochę nie fair.. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 12:42 pm | |
| Okey, bardzo przepraszam. Nie napisałam. Moja wina. Wielka. Jeśli macie taki żal o kilka zdań to na prawdę bardzo mi przykro. Następnym razem Was poinformuję. Jeśli będzie... |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 12:45 pm | |
| Nie mamy wielkiego żalu, bo to tylko niedopatrzenie z Twojej strony. Jako organizator konkursu powinnaś zadbać o podawanie informacji. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs Sro Lis 20, 2013 10:45 pm | |
| Podalam informacje na Howrse. Nie mam czasu zeby wchodzic na zm i ciagle pisac tu wszystko dodatkowo skoro juz jest na howrse. To tyle ode mnie i jeszcze raz przepraszam. Watek do zamkniecia. |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Świąteczny Konkurs | |
| |
|
| |
| Świąteczny Konkurs | |
|