Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Życzeniowy Konkurs Świąteczny | |
|
+6Frania26. Herrouash mustang_z_filmu Róża-chodowca9 xkropkaxx Lubelak 10 posters | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 10:50 am | |
| Ogłąszam konkurs na najładniejsze życzenia na Boże Narodzenie. Powinny one pochodzić z własnej głowy. Pierwsza nagroda to Złote Jabłko, druga to 100 000 a trzecia 30 000. Wyniki w drugi dzień Świąt.
Ostatnio zmieniony przez Lubelak dnia Pią Gru 16, 2011 11:20 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | xkropkaxx Już coś wie
Liczba postów : 128 Dołączył : 14/12/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 10:55 am | |
| Zgłaszam się Gdzie wysyłaś wiersz ? Muszę zdzieś znaleźć wierszyk ,który napisałam kiedyś xD | |
| | | Lubelak Administrator
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:04 am | |
| Tutaj piszemy życzenia, w tym temacie. Dacie wiarę że już za tydzień Wigilia? | |
| | | Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:10 am | |
| Niech te spokojne Święta każdy z nas zapamięta. Nowy Rok przyniesie szczęścia że hej, a ja Tobie zdrowia i szczęścia posyłam życzenia.
Podpisano
| |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:24 am | |
| |
| | | xkropkaxx Już coś wie
Liczba postów : 128 Dołączył : 14/12/2011
| | | | mustang_z_filmu W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Aryana Liczba postów : 345 Dołączył : 25/09/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:31 am | |
| Kropko- mam to samo. A w konkursie raczej wezmę udział, | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:33 am | |
| Mgła w zagrodzie czeka Nikt już więcej nie Zwleka Każdy śle życzenia Ci Nigdy nie zapomnij ich Bo płyną z serca szczerego Życzę ci wszystkiego dobrego Dużo zdrowia i czego tylko pragniesz Mam nadzieję że jeszcze na Zagrodę wpadniesz Pięknych maść ze złotego jabłka, dużo kuponików Oraz dużo, dużo boskich koników Samych RO z nagrodami A nie śmieciami To Wszystko I Wiele Więcej Zastosowałam tu przerzutnię, aby uzyskać kształt choinki. W wordzie wygląda lepiej |
| | | Herrouash Raczkujący
Liczba postów : 65 Dołączył : 08/08/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 11:47 am | |
| Może zacznę, tak jak zwykle... Może troszkę, ciut niezwykle, Dnia szóstego, jak co roku, Przyjeżdża o zmroku, I zostawia nam prezenty, Pod piecykiem, w naszym domu, zostawi nam mikołaj Święty. Więc Ci życzę; Prezentów obfitych! Mikołajów z czekolady, ciuchów, oczu nie podbitych, Niech Ci Mikołaj rzeknie; Albo nie, beknie ! Ciasteczkami, co mu zostawiłeś I mleko, co mu wypiłeś, pustą szklankę zostawiłeś... Teraz pora - na choinkę! Więc już zrób wesołą minkę! Bo Ci życzę, złotych baniek, Oj nie, nie wstaniek ! Gwiazdy złotej na czubku, Życzeń na kubku, Miejsca na prezenty, Niech to będą diamenty, Karpia dobrego, Najlepiej ze stawu złowionego, Żurku z jajkami, Barszczu z uszkami, I ŚWIĄT WESOŁYCH, HEJ ! Takie pokręcone, ale nie mam talentu do pisania wierszy | |
| | | Frania26. ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Frania26. Liczba postów : 407 Dołączył : 11/03/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 16, 2011 2:43 pm | |
| Życzenia Wam składam z serca całego, Może nie wielkiego, lecz też nie małego. Zdrowia, szczęścia, wszelkiej pomyślności, Oparcia podczas codziennego życia- trudności. Radości, miłości i spełnienia marzeń, Każdego dnia słonecznego, i pełnego wrażeń. W rodzinnym gronie spędźcie te Święta, Niech każdy z Was je dobrze zapamięta. Czas ten powinien spędzony być w rodzinnym gronie Lecz nie zajmowany przez grę na Howrse w konie. Mimo tego że krótko się znamy, Konie tak samo wszyscy kochamy. Coś Nas ze sobą łączy jak rzadko kogo, Choć czasem są nastawieni gracze do siebie wrogo. Że czas Świąt to czas "pokoju" o tym pamiętajcie, i w tym wszyscy przez ten okres proszę -wytrwajcie. Jedzenie i prezenty to nie rzecz najważniejsza, Lecz spotkanie z rodziną, chwila ta jest piękniejsza. Także Howrsowicze drodzy Wesołych Świąt Wam Życzę I tutaj na zagrodzie to właśnie głośno wykrzyczę!! Spokojnego i Szczęśliwego Nowego Roku Miłej zabawy późno po zmroku W domu bądź nie, zabawy Szampańskiej Przy piccolo lub butelce barmańskiej Pozdrawiam Frania | |
| | | Linea2010 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Linea2010 Liczba postów : 745 Dołączył : 31/10/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Nie Gru 18, 2011 3:36 am | |
| Nie jestem dobra w pisaniu wierszy... Ten to w sumie taki ten pierwszy Lecz w święta tak nie wypada Nie pozdrowić nawet sąsiada! Cała Zagroda Mgły już czeka Na w czerwonym ubraniu człowieka. Na Mikołaja, na małego Jezuska Co w żłobku kiedyś leżał jak mała kluska. Na osiołka, na choinkę Szarega matołka i kolorową drzewinkę. Spokojnych świąt, kolorowych i pięknych Takich cudownych i takich pamiętnych
Pozdrawia Linea2010 która sucks gdy pisze wiersze xD | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Sro Gru 21, 2011 5:31 am | |
| O jejku, to Wigilia zaraz! A ja kartek nie wysłałam! Ani prezentów! Za głowę się łapię, Po prezenty biegnę, kartki Na pocztę zanoszę. A życzenia moje, Na kartkach zapisane, polecą dziś w świat! Gdzieś nad morze, i w góry... Za granicę i w kraj... *** Kochani wy moi, Czego by wam życzyć... Choinki zielonej! I wysokiej takiej, aż do nieba... I prezentów pod nią takich wspaniałych, O jakich marzycie. I zdrowia, i szczęścia (Niektórym się przyda I jedno i drugie...) Pomyślności wszelkiej. Pomysłów genialnych, byle Nie destrukcyjnych, Bo to nie wypada! Mikusia miłego, stołu zapełnionego, Kolędowania miłego (choć niezbyt głośnego...) I najważniejsze jest teraz, bo tamto to wstępik. Pokoju wiecznego, i w sercach, i w życiu. Na świecie calutkim... Jezusa mieć w sercu - tak na całe życie, Bo to do nas on przyszedł... Niech do drzwi waszych pastuszkowie dziś pukną... Z symboliczną kolędą i Dobrą Nowiną... Przy łamaniu opłatkiem, pomyśl sobie o mnie, Też bym chciała połamać ten kawałek chleba. Ale dla niektórych będę dość daleko. Dla innych może całkiem blisko, jednak są przeszkody... Nieważne to teraz, podzielmy się w myślach. Poprzez te życzenia ślę Taki mój opłatek, który z chęcią przyjmij... I to tyle mych życzeń... Chciało by się powiedzieć jeszcze świąt wesołych, spokojnych... Ale już na pocztówce mi miejsca brakuje! No nic, kończę! Smacznego jajka! (Chyba pomyliłam święta, ale pomińmy ten fakt, co tam...)
__________ Jestem antytalentem do wierszy, także wiem, że to sensu nie ma, ale i tak mi się podoba;]
| |
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Czw Gru 22, 2011 2:47 pm | |
| | |
| | | Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 23, 2011 9:25 am | |
| Pod choinką prezent czeka dla Świętego szklanka mleka Koń w stadninie cicho szepce: Niech te święta będą lepsze Rok obfitujący w przyjemności Pod choinką zasobności Zdrowia co karp pozazdrości Ogromnych stajnianych włości Szczęścia jak z dwóch ton podków Życia dłuższego niż motek od kotków Kolorowego, barwnego życia Żebyś nie zaznał od łez rozmycia. I niech na forum wszelkie wredne trolle Zniknęły kończąc wszystkie twe niedole. Niech boskie konie czają się za rogiem I wszystko inne, co Twym wymogiem /\ /_\ /_ _\ /_ _\
| |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pią Gru 23, 2011 9:40 am | |
| Na te Swieta Bozego Narodzenia, zycze duchownego oczyszczenia. Abyscie swe serca szeroko otwarli na malego Jezuska, ktory nas zbawil. Byscie przy lamaniu sie anielskim chlebem Odkryli to, co w swietach jest najwazniejsze: Wzajemna milosc i szacunek, Maly z serca podarunek. Spiewanie koled za dnia i nocy, Czlowiecza dobroc pelna mocy. A oprocz tego, moi kochani, Szczescia i zdrowia zycze bez granic. Posilku do syta, choinki w swiecidlach. Sylwestra szalonego i snu dlugiego. A wszystkie zyczenia sa po to, Byscie w magii swiat znalezli zloto. Wesolych Swiat!
Na te swieta zycze Ci, abys z nich szczesliwy byl. By nie braklo karpia, uszek, aby przezyl wszystko brzuszek. A na Nowy Rok zyczenia sle, bys wyszalal mocno sie !
Gwiazda na niebie powoli sie zjawia, Nadchodzi Wigilia, swiateczna magia. Pamietaj jednak, by w goraczce przygotowan Nie zapomniec przyjac samotnego wedrowca. On blaka sie po swiecie i marzy, Ze drzwi sie otworza i cud sie zdarzy. Pomozcie mu wiec i pokazcie mu swieta, On na zawsze to zapamieta. A wtedy zrozumiesz, po swietach juz, Ze samotnym wedrowcem bylo dziecie- Jezus. | |
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny Pon Gru 26, 2011 8:00 am | |
| Dobrze, głosujemy na życzenia TUTAJ. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Życzeniowy Konkurs Świąteczny | |
| |
| | | | Życzeniowy Konkurs Świąteczny | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach