Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. Nie Lis 17, 2013 7:57 am | |
| Nadal nie mam dowodów od:
Kategoria brązowa: 1. Siedmiokropka - wygrywa 1. Puszka Pandory (od Athi) 3. Heartlend10 - wygrywa 3. Prezentacja (od AyaKey) 5. Vanilliowa - wygrywa 5. Prezentacja (od AyaKey) 7. kim* - wygrywa 7. 2 Puszki Pandory (od Athi) + Prezentacja (od AyaKey) 8. ZetkaEmka - wygrywa 8. 2 Puszki Pandory (od Athi) + Prezentacja (od AyaKey) 9. ebonita - wygrywa 9. Prezentacja (od AyaKey) 10. Ann911 - wygrywa 6. 2 Puszki Pandory (od Pimpek737) + Prezentacja (od AyaKey) 11. Rooda - wygrywa 11. Czarna Orchidea (od Pimpek737)
Kategoria srebrna: 19. DanonekXD - wygrywa 19. Okrycie Hypnosa (od Pimpek737)
Prosze o pisanie w razie czego na PW DO MNIE NA HOWRSE! Musze mieć porządek w dowodach. To na razie zrobiłam na podstawie wiadomości które rozsyłałam rano, nie patrzyłam w tamten wątek. EDIT 29.11. TAK, NADAL PATRZĘ TYLKO W PW ;-;
Ostatnio zmieniony przez EveDallas dnia Pią Sty 03, 2014 9:10 am, w całości zmieniany 5 razy | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. Pią Lis 29, 2013 6:51 am | |
| Nadal brakuje mi powyższych dowodów - prosze o ich dodawanie w drugim temacie, ewentualnie słanie na PW! Jak najszybciej, ponieważ nie chce żeby zamieszało się już to - skoro na dniach rusza kolejna akcja. Amstaff, wystawię ci ZB wieczorem | |
| | | EveDallas Moderator
| Temat: Re: LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. Pią Sty 03, 2014 8:49 am | |
| OSTATNIA AKTUALIZACJA 02.01.2013 Prozszę o jak najszybsze wyjaśnienie, czemu nagrody wyzej jeszcze nie zostały przekazane. W TYM TEMACIE. Przeniesiony do aktualności, bo musiałam posprzatać trochę. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. | |
| |
| | | | LOTERIA JESIENNA - ostateczne podsumowanie. | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|