Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| [FORUM] Nowa skórka - jesienna! | |
|
+3Księżniczka Żulietta ursu EveDallas 7 posters | Autor | Wiadomość |
---|
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Wto Wrz 23, 2014 6:11 am | |
| Jako że nadszedł 23.09 i pierwszy dzień jesieni - dlatego tez pojawiła się nowa skórka, autorstwa naszych graficzek. Wielkie podziękowania dla nich, nawet jeśli jedna na GG ma spam co poprawić jeszcze i co dorobić (wszelkie braki uzupełnimy jak najszybciej się będzie dało, i od razu uprzedzę, przez najbliższą godzinę-dwie mogą się trochę cuda dziać bo idę w panel dopieszczać wszystko). Nieco zmieniliśmy konwencję - ale mamy nadzieję, że ta się wam podoba! W razie pytań i zastrzeżeń, temat zostawiam otwarty, dzielcie się przemyśleniami śmiało! :3 | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Wto Wrz 23, 2014 11:16 am | |
| Cała strona śliczna, ale ten szablon...nie ubliżając grafikom, paskudny Liście, okej. Mgła w kolorach jesiennych, też na plus. Ale to szare tło takie ...z pupy, no i ten napis. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Wto Wrz 23, 2014 12:31 pm | |
| - Greta. napisał:
- Cała strona śliczna, ale ten szablon...nie ubliżając grafikom, paskudny
Liście, okej. Mgła w kolorach jesiennych, też na plus. Ale to szare tło takie ...z pupy, no i ten napis. Mi się z kolei podoba połączenie z szarym. Ot, złota polska jesień + jesienna słota- zamieranie przyrody, ale to już kwestia gustu. Napis jest bardzo prosty, ale po co niepotrzebnie wydziwiać. Jak dla mnie jest ładnie, czysto i schludnie. Brakuje tylko nowej grafiki dla podstrony "lista", ale to szczegół |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Wto Wrz 23, 2014 12:39 pm | |
| Sam, patrząc na wiecznie barwne i dopracowane grafiki to wygląda jak zrobione na odwal się. Naprawdę. I czcionka w postach jest dla mnie-ślepca- za mała:D |
| | | ursu Nowy
Liczba postów : 5 Dołączył : 21/09/2014
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Wto Wrz 23, 2014 1:47 pm | |
| I moje urodziny 23 WRZESNIA | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Sro Wrz 24, 2014 2:00 am | |
| strraasznie małe menu, zaś ogromne napisy typu cytuj ;-; I się jeszcze przyczepię do nagłówka o pixele na liściach i brak chociażby obramowania. A, i jeszcze paski są takie, takie puste.. nie lepiej zrobić texturką? | |
| | | Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Sro Wrz 24, 2014 2:49 am | |
| Nowy wygląd forum bardzo mi się podoba. Czysto, schludnie, z wyczuciem, bez zbędnych fajerwerków, udziwnień i łaciatości. Przyjemne połączenie złota/żółci z szarością. W KOŃCU mniejsza czcionka tekstu forum i innych opcji - te landary nie podchodziły pod mój gust. Gratuluję udanego efektu końcowego, na ZM zrobiło się klimatycznie | |
| | | Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Sro Wrz 24, 2014 1:07 pm | |
| Chyba Ebonita się obraziła na Was :p | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Sro Wrz 24, 2014 2:28 pm | |
| - Labamba napisał:
- Chyba Ebonita się obraziła na Was :p
Ebonita nie robiła ostatnich dwóch (lub więcej, nie wiem) skórek. |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Czw Wrz 25, 2014 6:49 am | |
| Wybaczcie, że to napiszę, ale cała skórka jest po prostu brzydka, z !cenzura! wzięta i wygląda na zrobioną na odwal się. Kolory są !cenzura! w taki sposób, że nawet mi się nie chciało tu pisać... | |
| | | Danonek VIP
Nick w grze : Danonek Liczba postów : 48 Dołączył : 19/08/2014
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Czw Wrz 25, 2014 9:13 am | |
| Piksele na liściach psują nagłówek ;p ogółem cała skórka średnio mi się podoba | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! Czw Wrz 25, 2014 9:17 am | |
| Jakby nie patrzeć, odbiega od standardów do, których zostaliśmy przyzwyczajeni:) |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: [FORUM] Nowa skórka - jesienna! | |
| |
| | | | [FORUM] Nowa skórka - jesienna! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|