Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| List do mikołaja | |
|
+40Broszka Arabella Księżniczka Żulietta maja612 gwiazda2002 Sakura Lionette korane Karolina211 Siedmiokropka Kirixa Creamy koniarka19 Dżemik _pati201_ Kisia_12 Lierre. Mikaa Ania731 Kemishi Eprillia Wild_Horse Heartlend10 AyaKey Strawberii wercia d Damek4 natalinda kim* Lubelak Ejli Szron Rooda asia98999 hanka1998 Nefra01 MrsKopytko EveDallas Alex147656 Estelle 44 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Kisia_12 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kisia_12 Liczba postów : 329 Dołączył : 08/10/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 09, 2013 9:21 am | |
| Drogi Sekretny Mikołaju!Z takich mało realnych rzeczy bardzo chciałabym dostać konia z DJ lub klacz z umiejętnościami +2000. Przydałby się również kupony, konie ze Straconym Złotym Jabłkiem lub Złotym Jabłkiem (tylko prosiłabym o maści, których jeszcze nie mam!), Zestawy Harmonii, Kamienie Filozoficzne, Wyzwania Tytanów... Ale nie pogardzę również Promieniami Heliosa, Piętami Achillesa czy Czarnymi Orchideami. Chociaż ogólnie każdy prezent będzie dobry, więc jeśli nie masz nic z tych rzeczy, to się nie obrażę
Ostatnio zmieniony przez Kisia_12 dnia Pon Gru 23, 2013 2:32 am, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 09, 2013 9:28 am | |
| Drogi Santa Claus'ie, W zasadzie nie chciałabym nic zbyt wielkiego. W końcu moje zue zachowanie nie pozwala na większy prezent niż rózga ^^. W każdym razie nie pogardzę niczym - najchętniej zależy mi jednak na Objęciach lub Klepsydrze. Dziękuję Ci, Mikołaju. Pozdrawiam, Mayam. ^^ |
| | | _pati201_ Już coś wie
Nick w grze : _pati201_ Liczba postów : 287 Dołączył : 23/07/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 09, 2013 11:49 am | |
| Drogi Mikołaju, Od razu przechodzę do rzeczy. Może lepiej będzie, kiedy podzielę listę na realne i nierealne prośby. Z nierealnych to prosiłabym o konia z um 1900+/DJ/SZJ poniżej 50/100. Z realnych to konia z SZJ a z CR to ZJ, KM, ZHa i cokolwiek innego oprócz PP, ZP i FK w których niedługo się utopię, albo ładną prezentacje HTML z fryzyjczykiem ( ) i jedna ramką. Dziękuję i wesołych świąt!
Ostatnio zmieniony przez _pati201_ dnia Nie Gru 15, 2013 11:03 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 09, 2013 12:07 pm | |
| Drogi Secret Santa, na święta chciałabym dostać trochę equus i kupony. Nie muszą to być ilości z kosmosu. Wesołych Świąt, Jade. | |
| | | koniarka19 Nowy
Nick w grze : koniarka19 Liczba postów : 41 Dołączył : 01/08/2011
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 09, 2013 1:33 pm | |
| Drogi Kochany Święty Sekretny Mikusiu Ja nie mam żadnych wielkich życzeń... Chce tylko Boskiego xD Nie, tak serio, to za tę moja tegoroczna grzeczność, chciałabym dobrego konika na GP lub Wyzwanie Tytanów. Ale ostatecznie prezent to prezent najlepsze jest oczekiwanie | |
| | | Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Wto Gru 10, 2013 8:03 am | |
| Drogi Secret Santa W tym roku byłam grzeczna. No dobra, tylko trochę XD Przejdę do rzeczy: Bardzo chciałabym w tym roku konia na GP z 2000 UM, parę kuponów (z 5, no może 20 ). Oprócz tego życzę sobie dużo OM i KK (potrzebne do hodowli). Nie pogardzę paroma CO, WM, PA oraz Punktami Dorastania ^^ Wesołych Świąt | |
| | | Kirixa Raczkujący
Nick w grze : Kirixa Liczba postów : 77 Dołączył : 27/03/2012
| | | | Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Wto Gru 10, 2013 10:22 am | |
| Drogi Mikołaju!Uwielbiam święta. Nie chodzi jedynie o prezenty, ale o przyjemny, świąteczny nastrój, spotkania z rodziną i oczywiście wolne od szkoły Ale ponieważ nie mówimy o prawdziwym życiu, a o grze to chętnie przedstawię ci moją listę życzeń Bardzo ucieszyłabym się z equus i kuponów. Ale to jest jak proszenie o pieniądze pod choinkę, a więc zapomnij, że to napisałam Na pierwszej pozycji w mojej osobistej liście życzeń znajdują się jednorożce (nawet ogiery) prawie wszystkich ras. Do kompletu jeszcze Kamień Filozoficzny i Zestaw Harmonii dla nich. Oprócz nich z CR ucieszyłabym się z Złotego Jabłka (a także koni ze "zgniłym" Złotym Jabłkiem ) oraz Pioruna Zeusa. Chociaż właściwie, jakby się zastanowić to ucieszyłabym się z jakiegokolwiek przedmiotu z Czarnego Rynku (no może nie licząc Puszki Pandory, której mam z 15 sztuk xd). Bardzo mi też się podobają wszystkie (no prawie) konie z ZJ i SZJ, a także takie z towarzyszami (kocham pieski, króliczki i inne słodziaczki).Dziękuję za przeczytanie tego mega długiego listu. Wiem, jestem bardzo wymagającą osobą. Ale właściwie to ucieszę się z czegokolwiek, bo sam fakt posiadania czegoś pod choinką (nawet w grze) jest przyjemny. Tym bardziej, że pewnie pod prawdziwą choinką będę miała mnóstwo prezentów (w tym roku zjeżdża się cała rodzina) i ten howrse'owy zniknie pod ich ciężarem Pozdrawiam, Siedmiokropka | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Sro Gru 11, 2013 4:31 pm | |
| Nieszczęsny Mikołaju mój! Wiem, że mikołajowanie to dużo roboty, dlatego tutaj szkrobię jakąś prośbę x3 Co bym chciała... W zasadzie to nie wiem. Może jakiegoś ładnego konia z ZJ i KF (bylebym takiego jeszcze nie miała! ), może coś z CR, np. Złote Jabłko czy Zestaw Harmonii. W zasadzie najlepsze byłyby 2 kupony fundujące mi Czarną Perłę, tak na przyszłość, jak coś maźnę. Jeśli umiesz czarować, to nie pogardzę też maszyną czasu albo jakimś... em... czymś do rozdwojenia się. Wiem, że to nie leży w Twoich, mikołajowych możliwościach, ale to byłoby genialne XDPozdrawiam, z góry dziękuję i takie tam dla mojego Mikusia :3 | |
| | | korane Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : volvos40 Liczba postów : 2064 Dołączył : 01/03/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Czw Gru 12, 2013 9:00 am | |
| Drogi Św. Mikołaju Ja marzę o Klepsydrze Kronosa lub Objęciach Morfeusza. Nic więcej mi do szczęścia nie potrzebne. W ciągu roku nie byłam niegrzeczna chociaż czasami zdarzyło mi się zrobić coś co było sprzeczne z tym czego ode mnie oczekujesz. | |
| | | Lionette Raczkujący
Nick w grze : Lionette Liczba postów : 86 Dołączył : 09/05/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Czw Gru 12, 2013 11:14 am | |
| Drogi nieznajomy Mikołaju. c: Jedyne, czego mi do szczęścia potrzeba, to koń ze ZJ. Najwięcej radości sprawiłby oczywiście ze SZJ, ale nie chcę, żeby zabrzmiało to roszczeniowo. ;3 Krew Meduzy, Złote Jabłuszko, Promień Heliosa - takie rzeczy chomiczy Lio. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: List do mikołaja Nie Gru 15, 2013 10:28 am | |
| Mikołaju, może coś z CR? A moim największym marzeniem jest 10 kuponów i jakieś equus. Po prostu. Zbyt wygórowane wymagania? Dobrze, w takim razie RO + WT. Lepiej? |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 16, 2013 2:11 am | |
| Jeśli można, św. Mikołaju lub Gwiazdeczko (to już bliżej, święto Mikołaja już było ), marzy mi się ładny konik ze ZJ, szczytem marzeń będzie ze SZJ lub DJ, ale o to nie śmiem już prosić . Nie pogardzę również przedmiotem z CR wartym 2-3 kupony . Tyle moich 'skromnych' marzeń . Serdecznie pozdrawiam Cię, drogi św. Mikołaju vel Gwiazdeczko i życzę Ci, żebyś na całym świecie spotykał jedynie 'grzeczne' dzieci ;>. | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 16, 2013 8:26 am | |
| Drogi Mikołaju !
Wiem, że dużo ludzi już cię prosi o wiele rzeczy, ale chciałabym Cie poprosić o coś. Naprawdę chciałabym dobrą, wytrenowaną klacz z dobrym UM i PG i może troszkę Equus.. | |
| | | maja612 Już coś wie
Nick w grze : nianio123 Liczba postów : 291 Dołączył : 19/08/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Sro Gru 18, 2013 4:06 am | |
| Drogi Mikołaju potrzebuje, a raczej proszę o ZHery, czempiona oraz konia ducha (Zaczarowana Dynia) oczywiście mogą być osobno Wesołych Swiąt kokakola1 | |
| | | Księżniczka Żulietta Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Ryuuko Liczba postów : 1622 Dołączył : 06/11/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Sro Gru 18, 2013 9:16 am | |
| Drogi Mikusiu!
Na początek wesołych świąt!
Nie chcę sprowadzić cię do bankructwa, ale bardzo bym potrzebowała:
-Kuponów, wszelkie ilości
-Rogatych cobów z PG +1000
-Koników do GP
-Objęć i rogów
Wiem, to i tak zbyt dużo i dlatego nie będę zła jeżeli nie dostanę nic z listy. A jak jesteś bogaczem to chętnie:
-Nyx-y
-Falebelle
-Krezusy
-1000 kuponów XD
Nie, no dobra nikt mi tego nie da xd. Jeżeli jesteś biedny, lub nie chcesz takich rzeczy dawać to chętnie:
-Prysznice, strachy, box-y duże
-Koniki z ZJ i jakimiś przyzwoitymi UM
-CR
Dziękuję! Wesołych świąt raz jeszcze! C: | |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Sob Gru 21, 2013 5:54 am | |
| Drogi Micołaju! Nie chcę, żebyś dostał szały na święta i przeleżał je w szpitalu z piernika, a więc nie będę prosić o rzeczy kosmiczne. Najbardziej na howrsowym świecie pragnę boskiego konia Marsa. Razem z nim przemierzalibyśmy kosmos i nie zapomnielibyśmy Cię odwiedzić. Ale ponieważ nie potrafisz tak po prostu konia wytworzyć (chyba, że umiesz), nie pogardzę także kuponamy, cennymi koniami, CR oraz jeśli za późno wysyłam list, a zostały Ci marne prezenty, i tak się ucieszę, że o mnie pamiętałeś. Pamiętaj, że i tak o Tobie nie zapomnę. A że nie wiem, na jaki adres wysłać prezent, pójdę na pocztę i tam wrzucę do magicznej howrsowo-mikołajowej skrzynki. Wesołych Świąt! | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Sob Gru 21, 2013 6:15 am | |
| Drogi Święty Mikołaju! Co by Ci ułatwić zadanie wręczenia mi prezentu... Najbardziej w świecie chciałabym dostać jednorożca rasy, której jeszcze nie mam (Koń hanowerski, Kłusak francuski, Kuc szetlandzki, Kuc Connemara, Koń fiordzki, Walijski kuc górski, Appaloosa, Quarter Horse, Koń luzytański, Koń trakeński, Angloarab Shagya, Mustang, Nokota, Knabstrup, Bashkir Curly), ale tak na prawdę zadowoli mnie cokolwiek, konik, jakiś przedmiot z CR, equus. Dodatkowo będę bardzo wdzięczna za podarowanie również zwykłego PD. | |
| | | nati2332 Już coś wie
Nick w grze : nati2332 Liczba postów : 107 Dołączył : 25/11/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Sob Gru 21, 2013 1:42 pm | |
| Drogi Secret Santa! Mój liścik wygląda tak : Potrzebuję OM (albo kuponu) xD Chociaż wiem,że to dużo,ale baaardzoo proszę :)Przydał by mi się też anglik CZYSTEJ KRWI i z PG 1300 (najlepiej klaczkę) . Dodam,że najbardziej potrzebuję OM Ale liczy się gest więc nati2332 będzie szczęśliwa ze wszystkiego | |
| | | Pani_Snow W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Kokoni5 Liczba postów : 375 Dołączył : 26/05/2013
| Temat: Re: List do mikołaja Sob Gru 21, 2013 1:55 pm | |
| Drogi Mikołaju,
W te Święta, na Howrse.pl chcę dostać: Konia luzytańskiego ( klacz ) z UM +1500, Objęcia Morfeusza i Coba Irlandzkiego z gwiazdkami +15.
To tyle. | |
| | | Anke5 Już coś wie
Nick w grze : Anke5 Liczba postów : 198 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 23, 2013 9:56 am | |
|
Drogi Mikołaju!
Z CR byłabym szczęśliwa z Nyksa lub WT. Zawsze się przyda Jeśli tego nie możesz mi podarować. Cóż... Przydałby się jakiś konik z SZJ, który by miał mniej niż 100 kopii lub koń z PG powyżej 1200. Nie pogardziłabym też świąteczną prezentacją na howrse z Jackiem Mrozem w pakiecie z awatarem :3 Jednak w tej zabawie liczy się gest więc ucieszę się ze wszystkiego
Wesołych Świąt!
| |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: List do mikołaja Pon Gru 23, 2013 10:08 am | |
| Drogi Secret Santa! Bardzo marzę o koniu-duchu (ZD) <3 jeśli jest to możliwe... jeśli jednak nie zadowolę się czymkolwiek, jednorożcem, CR... byle nie FK, PP, RP, PA czy WM... Mam ich straszną nadwyżkę :c! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: List do mikołaja | |
| |
| | | | List do mikołaja | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|