Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Przeróbki zdjęć! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Arabella Jedną nogą w ZM
Nick w grze : natalia144 Liczba postów : 673 Dołączył : 14/05/2013
| Temat: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 7:09 am | |
| Witam. Zaczęłam przerabiać zdjęcie, a że dobrze mi to idzie założyłam ten wątek, żeby trochę na tym zarobić. Przerabiam zdjęcie dla znajomych i innych, zajmuję się tym przez ok. 1,5 lat. Pierwsza przeróbka za darmo. Jeśli chcesz abym przerobiła jakiekolwiek zdjęcie, musisz wypełnić tej jakże krótki formularz: 1. jakiego rodzaju jest zdjęcie? (rozmiar, zwierze/człowiek/przedmiot, wygląd jakich chcesz uzyskać[jeśli nie będzie możliwości takiej przeróbki zdjęcia, dostaniesz wiadomość] 2. Nie uwieczniam na fotografii cytatów lub innych tekstów, oprócz nicków. Czy chcesz nicki, jaki? 3. Czy zdjęcie mam przerobić wg. mojego gustu? 4. czy coś rozjaśnić lub przyciemnić 5. podciąć 6. inne życzenie, możliwe do zrealizowania 7. zdjęcie/zdjęcia
Cena jednej przeróbki: 15 000 equus Muśnięcie Filotes Strzała Artemidy Piorun Zeusa Różdżka Płodności Strzała Artemidy Krew Meduzy Promień Heliosa Lira Apolla Czarna Orchidea Okrycie Hypnosa
Cena dwóch przeróbek: 25 000 equus Wszystkie rzeczy z górnej listy w postaci 2-wu paku chmurka łzy afrodyty woda młodości . . . Więcej niż 2 zdjęcie ale mniej niż 5 naraz: reszta przedmiotów np: zestawy rzeczy pojedyncze należące do ZP i ZC rzeczy z wyniku, prócz MF konie z ZJ/SJ/KF/bez KF +30 lat/konie z dużym PG i UM/lub inne 50 000 equus
Myślę że to tyle, pamiętajcie że pierwsza osoba ma za darmo tylko jedno zdjęcie!
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 7:36 am | |
| Czy można poprosić o jakieś przykłady? |
| | | Arabella Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 7:46 am | |
| A czego chcesz konkretnie? Bo mam ich troszeczkę mało, ponieważ większość z nich są prywatne. Ale zaraz coś wynajdę. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 7:52 am | |
| Ogólnie chcę zobaczyć co umiesz i czy to co robisz jest warte tej sumy. |
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 8:04 am | |
| To zdjęcia z internetu przerobione przeze mnie: http://ifotos.pl/zobacz/dydaJPG_nqwxerp.JPG/ (początki) http://ifotos.pl/zobacz/dyda4JPG_nqwxerx.JPG/ (początki) http://ifotos.pl/zobacz/dyda5JPG_nqwxere.JPG/ (początki)
Zwierząt generalnie nie mam wszystkie zostały usunięte z powodu braku miejsca, a reszta jest prywatna. Jeśli jeszcze coś dodać, mogę zrobić do jutra i przesłać. | |
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 8:06 am | |
| Starał się nie wyolbrzymić cen, ale dużo mi na tej pracy schodzi, ponieważ na zmienienie tła potrzeba w szybkim tempie pracy ok 1 godziny. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 8:32 am | |
| Takie cos mozna zrobic sobie samemu za darmo. Chocby na stronie Pic Monkey. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! Pon Gru 16, 2013 8:48 am | |
| Przeróbki bardzo proste..niczym nie powalają. |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Przeróbki zdjęć! | |
| |
| | | | Przeróbki zdjęć! | |
|
Similar topics | |