Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! | |
|
+9Kisia_12 Mikaa Nefra01 magdalenusia awelo AyaKey kim* Creamy Dainfen 13 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Wto Gru 31, 2013 2:51 am | |
| Spoko | |
| | | Dainfen Już coś wie
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Wto Gru 31, 2013 6:30 am | |
| Nagrody na dzisiaj, to: 1. Łzy Afrodyty 2. Woda Młodości 3. Dwie Czarne Orchidee 4. Fortuna Krezusa 5. Siodło Szyte Na Miarę ;-) | |
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Wto Gru 31, 2013 6:41 am | |
| KONIEC LOTERII! Łzy Afrodyty zdobywa... Dancee (Dancee)! GRATKI! Wodę Młodości zdobywa... Greta. (ApplePie) ! Gratulacje! Dwie Czarne Orchidee zdobywa... Nefra01 (Nefra01) ! Gratuluję! Fortunę Krezusa zdobywa... Kisia_12 (Kisia_12) ! Brawo! Siodło Szyte Na Miarę zdobywa... kim* (kim*)! ! Oklaski! xD xD
Wszystkim serdecznie gratuluję, oto screen:
| |
| | | Dancee Raczkujący
Nick w grze : Dancee Liczba postów : 57 Dołączył : 13/12/2013
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Nie Sty 05, 2014 6:16 am | |
| Ooo dzięki wielkie kiedy można się spodziewać prezentów na wymianach? | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Nie Sty 05, 2014 8:05 am | |
| Dainfen, zaproś mnie do znajomych | |
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Nie Sty 05, 2014 9:46 am | |
| kim*, oj przepraszam, zaproszenie wysłane Dancee, trzy pierwsze miejsca (w tym twoją nagrodę) wystawię jutro, gdy nie będę już miała limitu, SSNM wystawię dzisiaj, o ile kim* dzisiaj zaakceptuje zaproszenie do znajomych, a miejsce czwarte za tydzień ;-( | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Nie Sty 05, 2014 11:29 am | |
| Ok, siodło dostałam, dziękuję. | |
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! Pon Sty 06, 2014 2:06 am | |
| Uwaga!
Nastąpiły zmiany we wręczaniu nagród - wystawiłam wszystko z drugiego losowania, a Łez Afrodyty nie mogę wystawić z powodu limitu dawania prezentów jednej osobie raz na tydzień (Dancee zdobyła nagrodę w poprzednim losowaniu). Tak więc - Łzy Afrodyty wystawię za tydzień, Wodę Młodości dla użytkowniczki Greta. (ApplePie) dzisiaj, a nagrody za trzecie i czwarte miejsce również za tydzień. Przepraszam za to, że rozdawanie nagród jest rozciągane na tygodnie, jednak jak każdy gracz mam limit wymian, a i tak od kilku tygodni nie wymieniam się dla własnego interesu, a już na początku tygodnia mam wykorzystany limit wymian. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie i cierpliwie poczekacie. Gwarantuję, że nagrody zostaną wystawione, tylko w późniejszym terminie! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! | |
| |
| | | | Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|