Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! Sob Lis 09, 2013 1:09 pm | |
| Potrzebuję equus, bo wzięłam się za solidne oszczędzanie. Tak więc postanowiłam zorganizować loterię. Teraz kilka ważnych spraw odnośnie loterii:
- los kosztuje 4500 equus;
- nagroda główna to awatar rysowany oraz większa wersja, normalnie kosztowałby 40 000 equus/kupon;
- trzy pozostałe nagrody, to:
~ Różdżka Płodności; ~ Strzała Artemidy; ~ Woda Młodości lub Krew Meduzy - do wyboru;
- żeby było uczciwie, numerki będą losowane poprzez stronę losowe.pl, zamieszczę dowody w postaci screen'ów;
- każdy może zakupić dowolną ilość losów, ale od piątego losu cena podwaja się;
- losy można zakupić do 18.11.2013 roku, termin ten w każdej chwili może ulec zmianie;
Zgłaszać można się jedynie na Howrse poprzez wiadomości prywatne, natomias tutaj można zadawać różne pytania! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! Sob Lis 09, 2013 2:08 pm | |
| dasz jakiś przykład tego rysunku? |
| | | Dainfen Już coś wie
Nick w grze : Zielona Tarantula Liczba postów : 253 Dołączył : 15/10/2013
| Temat: Re: Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! Sob Lis 09, 2013 2:24 pm | |
| Dam przykład jutro, ponieważ za kilka minut idę a mam jeszcze kilka spraw w internecie. | |
| | | Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! Pią Sty 03, 2014 8:38 am | |
| Wątek zostaje zamknięty i przeniesiony do Archiwum konkursów z powodu braku aktywności. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! | |
| |
| | | | Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|