Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kot w butach. Trzy diabły | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Kot w butach. Trzy diabły Czw Lip 12, 2012 5:38 am | |
| Dotychczas sądziłam, że jest tylko jeden film o kocie w butach z shreka. Ten z przyjacielem-jajem i tą Kitty. Ostatnio dowiedziałam się, ze jest też krótkometrażówka: KLIK
Oglądaliście któryś z tych dwóch? Co sądzicie o zrobieniu z Kota głównego bohatera? | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Kot w butach. Trzy diabły Czw Lip 12, 2012 5:48 am | |
| Oglądałem kota w butach z Shreka i nie za bardzo mi się podoba ;/ Dobrze, że na końcu ginie to jajko bo go nie polubiłem xD |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: Kot w butach. Trzy diabły Czw Lip 12, 2012 6:31 am | |
| Mi właśnie to jajo nie pasowało. Film mógłby być super, gdyby zamiast niego był inny bohater. Ale jajo? Rozumiem, Hampty-Dampty, czy jak się to tam pisze, nawiązanie do amerykańskich, czy angielskich bajek, ale jednak... Jajo? :/ Wszyscy bohaterowie tacy pełnowymiarowi, kanciaści, a tu taki... Jak dla mnie zepsuli tym. Za to te trzy diabły... XD Jakby to rozwinąć i głównego przeciwnika zmienić... Byłoby lepsze niż to z jajem A to jajo zginęło? Oo Nie było nic, że jednak po upadku jakoś się uratował? Już dokładnie nie pamiętam, bo to w sylwestra oglądałam, ale coś mi nie gra z tą śmiercią... | |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kot w butach. Trzy diabły Czw Lip 12, 2012 7:00 am | |
| Diablątka oglądałam już jakiś czas temu... z miesiąc? Niemniej maluchy słitaśne Wolę Kota niż Szreka, mimo wszystko | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kot w butach. Trzy diabły Czw Lip 12, 2012 8:26 am | |
| Jajo zostało porwane do zamku w chmurach przez matkę-gęś i hasało sobie z małą, złotą gąską. Motyw z jajem też nie przypadł mi do gustu, a już w każdym razie nie podobał mi się pomysł z dwulicusem Humpty, kiedy to pod koniec filmu okazało się, że jajo zrobiło kocura w jajo. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kot w butach. Trzy diabły | |
| |
| | | | Kot w butach. Trzy diabły | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|