Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Kot w butach. Trzy diabły

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

Kot w butach. Trzy diabły Empty
PisanieTemat: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 5:38 am

Dotychczas sądziłam, że jest tylko jeden film o kocie w butach z shreka. Ten z przyjacielem-jajem i tą Kitty. Ostatnio dowiedziałam się, ze jest też krótkometrażówka:
KLIK

Oglądaliście któryś z tych dwóch? Co sądzicie o zrobieniu z Kota głównego bohatera?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 5:48 am

Oglądałem kota w butach z Shreka i nie za bardzo mi się podoba ;/
Dobrze, że na końcu ginie to jajko bo go nie polubiłem Twisted Evil xD
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 6:31 am

Mi właśnie to jajo nie pasowało. Film mógłby być super, gdyby zamiast niego był inny bohater. Ale jajo? Rozumiem, Hampty-Dampty, czy jak się to tam pisze, nawiązanie do amerykańskich, czy angielskich bajek, ale jednak... Jajo? :/ Wszyscy bohaterowie tacy pełnowymiarowi, kanciaści, a tu taki... Jak dla mnie zepsuli tym.
Za to te trzy diabły... XD Jakby to rozwinąć i głównego przeciwnika zmienić... Byłoby lepsze niż to z jajem Smile

A to jajo zginęło? Oo
Nie było nic, że jednak po upadku jakoś się uratował? Już dokładnie nie pamiętam, bo to w sylwestra oglądałam, ale coś mi nie gra z tą śmiercią...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 7:00 am

Diablątka oglądałam już jakiś czas temu... z miesiąc?
Niemniej maluchy słitaśne Very Happy
Wolę Kota niż Szreka, mimo wszystko Very Happy
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
Sakura
ZAGRODZIANIN
Sakura

Nick w grze : LadyTigra
Liczba postów : 2211

PisanieTemat: Re: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipostCzw Lip 12, 2012 8:26 am

Jajo zostało porwane do zamku w chmurach przez matkę-gęś i hasało sobie z małą, złotą gąską. Motyw z jajem też nie przypadł mi do gustu, a już w każdym razie nie podobał mi się pomysł z dwulicusem Humpty, kiedy to pod koniec filmu okazało się, że jajo zrobiło kocura w jajo.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3404501
Sponsored content

PisanieTemat: Re: Kot w butach. Trzy diabły   Kot w butach. Trzy diabły I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Kot w butach. Trzy diabły
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» Kot w Butach i Trzy Diabły
» Trzy umiejętności u Dzikusa
» Nie przegap!!! trzy prezki z kolekcji "Diamond"
» Loteria - do wygrania rysunek i trzy mniejsze nagrody!
» Loteria - codziennie do końca roku (trzy dni) do wygrania nagrody!

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum-
Skocz do: