Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Trzy umiejętności u Dzikusa | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Trzy umiejętności u Dzikusa Pon Gru 03, 2012 5:08 am | |
| Powiedzcie mi proszę w jaki sposób rozwinąć u dzikiego 3 umiejetności? Po ukończeniu podstawowego treningu jedyną opcją mi znajomą jest podnoszenie umiejętności poprzez pomoc innym dzikim. Sek w tym, ze ta pomoc daje +0,2 do dwóch umiejetności. Ten Abias z linku poniżej ma bardzo wysoko rozwinięte aż trzy. Czy chodzi o kwestię manipulacji umiejętnościami jeszcze w czasie treningu i przed jego ukończeniem skupianie się na podwyższanie umiejętności pomocą innym dzikim?
http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=12439544 | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Trzy umiejętności u Dzikusa Pon Gru 03, 2012 6:48 am | |
| Jest kilka sposobów: -przejażdżki -zawody -trening -pomoc dla innych w oswajaniu ...w przypadku tej graczki, myślę że najbardziej skupiła się na tym ostatnim. Jak ja wystawiałam prośby o oswajanie, nie minęła sekunda, a ona mi pomogła. | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Trzy umiejętności u Dzikusa Pon Gru 03, 2012 7:30 am | |
| Dziękuję Philipku Nie dopisałem - chodzi konkretnie o podnoszenie um po ukończonych treningach. Oraz ponawiam pytanie - jak tamten koń mógł podnieść 3 umiejętności tak wysoko zamiast dwóch skoro pomoc daje tylko do dwóch. | |
| | | EREIS Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : EREIS Liczba postów : 1094 Dołączył : 19/02/2012
| Temat: Re: Trzy umiejętności u Dzikusa Pon Gru 03, 2012 7:51 am | |
| sądzę, że pewną rolę odegrała tu sytuacja w postaci 2 umiejętności o takiej samej wartości - Cytat :
- Potencjał genetyczny Suma: 877.50
Wytrzymałość 105.30 Galop 236.93 Prędkość 105.30 Kłus 149.18 Ujeżdżenie 149.18 Skoki 131.62
ujeżdżenie i kłus mają taką samą wartość pewno temu dodawało do tych 2 umiejętności traktując to jako jedno ... | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Trzy umiejętności u Dzikusa | |
| |
| | | | Trzy umiejętności u Dzikusa | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|