Tak jak obiecałam, będą zdrapki. Będzie to coś jak loteria, ale nie całkiem. Każdy dostanie zdrapkę I codziennie będzie zdrapywał jedna literkę. Każda Jedna literka, to jeden los - Złoty, Srebrny, Mosiądzowy, Metalowy.I codziennie odbędą się losowania. Zapewne zapytacie, jak ma się odbyć konkurs?
1. Każdy chętny uzupełnia formularz (niżej )
Link formularza
2.Po otrzymaniu formularza zdrapkę umieszczam w tym wątku, tak że każdy może swoją zobaczyć.
3. Codziennie każdy podaje mi numerek(jaki chce od zera do dziesięciu) i za pomocą
losowe.pl
wylosuję, które miejsce w wyrazie(każdy otrzyma wyraz z 6 literami, a kategorię słowa sam wybiera)
4.Każda Litera ma swoją wartość punktów. Każdego dnia Każdy ze zdrapką otrzyma swoją ilość punków, ale warunkiem jest wysłanie do mnie wiadomości na zm o treści"poproszę literkę, numerek 29"
(numerek jest przykładowy xD)
Każdy musi napisać cyferkę, bo to wylosuje która literka w wyrazie.
5. Do rankingu ogólnego zostaną podliczone wszystkie punkty z tych 6 dni.
6. Nagrody - najpewniej będa koniki z szj i dobrym pg...
7. Zgłoszenia przyjmuję tylko do jutra, chyba, że wszystkie miejsca się zapełnią xD
8. Proszę nie pisać postów w tym wątku, gdyż zrobi to zamęt ze zdrapkami.W razie pytań na pw
9. Numerki można już wysyłać!
Aktualne zdrapki
1.Zdrapka
Divan######2.Zdrapka Dainfen 4pkt###b##3.Zdrapka Foxie. 7 pkt####a#4.Zdrapka Nefra01d#####5.Zdrapka
Greta. 4pkt####y#6.Zdrapka Kisia_12 5pkt + 3 pktf##t##7.Zdrapka
Mikaa 3pkt##w###8.Zdrapka
Olcia344######9. Zdrapka
anteek######