Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD Sob Sty 04, 2014 4:16 pm | |
| Jak można stwierdzić po tytule spróbowałam narysować konia. Myślę, że skończę go za parę miesięcy (tak szybko ). Całość rysowana myszką, proszę się nie przestraszyć. | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD Nie Sty 05, 2014 1:30 am | |
| Ni jest źle albowiem ma jakieś takie psie uszy XD Wygląda troszke jak amstaff(Ams, nie obraź się XD) Proponuję naszkicowanie całego konia na początku, bo jak rysujesz "kawałkami" to koncepcja ci może nie wyjść | |
| | | Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
| Temat: Re: Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD Nie Sty 05, 2014 4:05 am | |
| - MrsKopytko napisał:
- Ni jest źle albowiem ma jakieś takie psie uszy XD Wygląda troszke jak amstaff(Ams, nie obraź się XD)
Proponuję naszkicowanie całego konia na początku, bo jak rysujesz "kawałkami" to koncepcja ci może nie wyjść Pokazałam tak, bo jestem u babci, a miałam wrzuconą na neta samą głowę. W domu na kompie mam cały lineart, choć chrapy i uszy są do poprawki XD | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD | |
| |
| | | | Broszka pcha się wszędzie, czyli pierwsze podejście do narysowania konia XD | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|