Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Taki sobie ryskunek | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Taki sobie ryskunek Nie Sty 19, 2014 2:43 pm | |
| Co mam konkretnie do powiedzenia? Że to mój pierwszy rysunek na komputerze. Kompletnie nie potrafię cieniować i ba, był narysowany trochę na szybko, dlatego nie jest idealny .. Krzywe kontury itp, ale chodzi mi głównie o całokształt, czy jest aż tak źle jak na pierwszy raz? Poza tym, jak patrzałam na prace innych, początkujących w rysowaniu to idę się schować z tym moim ptakiem. :<Tylko tak szczerze proszę. xd | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Taki sobie ryskunek Nie Sty 19, 2014 4:44 pm | |
| Ptaszek jest całkiem dobry pod względem anatomii. Myślę, że nie trzeba w nim wiele poprawiać (może poza lotkami skrzydeł i ogona). Dorysuj mu tylko łapki i jakąś gałązkę, żeby nie był zawieszony w powietrzu, skoro niema rozpostartych skrzydeł . Cieniowania nauczysz się z czasem . Rysowałaś za pomocą myszki czy piórka? | |
| | | Vi. Już coś wie
Nick w grze : Wioletta9992 Liczba postów : 128 Dołączył : 09/12/2013
| Temat: Re: Taki sobie ryskunek Nie Sty 19, 2014 4:54 pm | |
| Sakura - Akurat rysowany myszką. A co do cieniowania to właśnie staram się o to, aby ktoś mnie tego nauczył, bo ja to się na cieniowaniu kompletnie nie znam. :< | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Taki sobie ryskunek | |
| |
| | | | Taki sobie ryskunek | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|