Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Psy | |
|
+9horseska89 awelo Rooda avrilka Nevarra MrsKopytko Suzan tinolandia Dżemik 13 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Psy Czw Sty 30, 2014 6:51 am | |
| | |
| | | Katrina123 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Katrina_S Liczba postów : 402 Dołączył : 31/05/2013
| Temat: Re: Psy Czw Sty 30, 2014 9:20 am | |
| cocker spaniele angielskie w liczbie 5 sztuk (+ 2 suki w ciąży, jedna szczeni się ok 7 lutego, druga 2tyg po niej) i jeden owczarek niemiecki. | |
| | | Dżemik Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Psy Czw Sty 30, 2014 11:59 am | |
| Uwielbiam te spaniele! Niezłe masz to stadko. | |
| Temat: Re: Psy Pią Sty 31, 2014 9:20 am | |
| Fajna rasa, i do domu, i do mieszkania. Mam sukę, która może sama zostać z 2-letnim dzieckiem i mu krzywdy nie zrobi, taka delikatna jest ;P | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Psy Pią Sty 31, 2014 9:56 am | |
| Cocki są urocze, dobrze że nie wolno już ogonków obcinać. |
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 5:54 am | |
| | |
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 5:59 am | |
| To było wręcz wymagane u niektórych ras, do których z resztą cockery się zaliczały. | |
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 6:39 am | |
| Bardzo fajnie, że już nie można. Nie wiem jak wygląda pies bez ogona, ale w moich wyobrażeniach dziwnie. XD | |
| | | koziorożec Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : koziorożec Liczba postów : 1626 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 12:26 pm | |
| Moja ciocia miała kiedyś boksera. Miał obcięty ogon i końcówki uszu, bo wtedy było można, a nawet trzeba. W zeszłym roku pies zmarł. Teraz mają kolejnego boksera. Ma długi ogon, którym wali niemiłosiernie wszystko i wszystkich, a jak cię uderzy to bardzo boli. On nie zdaje sobie z tego sprawy. Trochę się o niego boję, bo kolega mojego taty musiał amputować ogon swojemu bokserowi, bo przez to walenie dostał raka i ogólnie po tym wszystkim był słaby. Ale jestem dobrej myśli.
Ogólnie z ras, to lubię husky, tollery, berneńskie psy pasterskie, golden retrievery, cocker spaniele, samojedy. Ogólnie lubię wszystkie rasy. A w domu mam tylko kochanego 14-letniego kundelka. | |
| | | Angel_12 Raczkujący
Nick w grze : Angel_12 Liczba postów : 68 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 1:47 pm | |
| Ja uwielbiam sznaucery (sama mam jednego), husky, dogi niemieckie, labradory i golden retrievery. | |
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 1:49 pm | |
| U dobermanów to widać bardzo mocno: psy z przyciętymi uszami i ogonem wyglądały groźnie... teraz wyglądają jak gończe xd | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Psy Pon Lut 03, 2014 2:19 pm | |
| Ja mam dwa kundle - Miśke, wielkie bydle, ale spokojne jak aniolek, predzej zalize na smierc ze szczescia jak do lasu sie z nia idzie, i malucha Łatka, takie wielkosci jamnikowatej, halasliwy, wredny i ogolnie nieogarniety XD Podworkowe co prawda - mieszkam na wsi - ale pies to pies. Co do rasowych - uwielbiam spanielki *-* To najbardziej fotogeniczne psiaki jakie mialam okazje fotografowac, i do tego super urocze *-* Tak z samego wygladu podobaja mi sie owczarki niemieckie i husky. I cala rzesza innych ras, ale te dwa to takie najladniejsze. Powtarzam, mowie tylko i wylacznie o wygladzie. | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Psy Sro Lut 05, 2014 4:13 am | |
| Widzę,że dużo osób bardzo jest za dobermanami tak samo jak ja (I love) Szkoda tylko,że te psy mają złą reputacje,od wielu lat namawiam mamę na tego psa.I się zgodziła.Niedługo zawita u mnie mały doberman.I owczarek niemiecki bo stara historia mówi,że mój dziadek hodował owczarki do policji.Mama chce owczarka niemieckiego a ja dobermana,że mamy duże gospodarstwo to nam pasuje.Tylko na razie mam jeszcze dwa kundelki na emeryturze. | |
| Temat: Re: Psy Sro Lut 05, 2014 4:35 am | |
| - tinolandia napisał:
- Widzę,że dużo osób bardzo jest za dobermanami tak samo jak ja (I love)
Szkoda tylko,że te psy mają złą reputacje,od wielu lat namawiam mamę na tego psa.I się zgodziła.Niedługo zawita u mnie mały doberman.I owczarek niemiecki bo stara historia mówi,że mój dziadek hodował owczarki do policji.Mama chce owczarka niemieckiego a ja dobermana,że mamy duże gospodarstwo to nam pasuje.Tylko na razie mam jeszcze dwa kundelki na emeryturze. Dobermany, owszem mają złą reputację. Ale to nie znaczy, że wszystkie takie są. Rottweilery też mają złą reputację (tak jak wszystkie psy ras "groźnych"), a potrafią byc wspaniałymi psami rodzinnymi. Dobermany są super. Pochwal się jak dostaniesz. C: | |
| | | tinolandia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : tinolandia Liczba postów : 1555 Dołączył : 17/05/2012
| Temat: Re: Psy Sro Lut 05, 2014 6:20 am | |
| | |
| Temat: Re: Psy Sob Lut 08, 2014 11:02 am | |
| Lecz zanim kupisz Dobermana przeczytaj TO. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Psy | |
| |
| | | | Psy | |