| Puzzle, już są! | |
|
+23Emciak77 Amstaff Creamy Anakondaxxx Vastaya Szron amorkowa EveDallas Mikaa erreo Suzan Kirara anna i wiki MrsKopytko Kazuyuki Malto Sheila86 Nevarra Ayashi Tysia1996 Rooda Kirixa asia98999 27 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 12:18 pm | |
| Jakoś mnie nie dziwi to, że już ktoś ma tego konia ;)To chyba norma, że są w tej grze osoby, które dysponują nie wiadomo jaką kasą i masz... cóż. Osobiście dla mnie to głupota, ale każdy inaczej do tego podchodzi ^^ Edit: Przynajmniej będziemy wiedzieć wcześniej, jak wygląda sprawa ze źrebcami, bo przypuszczam, że pójdą już dziś krycia | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| |
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 1:18 pm | |
| A ja tam się cieszę, 30 kuponów za stare rogi (limit oszukany). A jutro do ubicia kolejna 10 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 1:20 pm | |
| - Cytat :
-
- Cytat :
- Zapewne będą astronomiczne ceny.
Czy ja wiem... w sumie nie daje nic prócz bonusu dodatkowego jeśli rożek wyjdzie. JEŚLI. |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| |
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 2:22 pm | |
| Sheil- szuka się osób co nie mają limitu i ubijają konie. Czasem biorą equus a czasem 2 kupony. Chyba, że jest jeszcze co innego. |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 2:43 pm | |
| Tak bardzo nie mam zamiaru w tym uczestniczyć. Może zdobędę kilka rzeczy z CR, ale będą mi niepotrzebne. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 2:50 pm | |
| - Cytat :
- Nev czy możesz na priv podzielić się sposobem (jak???) w sensie ten limit.. bo to jest dla mnie najbardziej intrygujące - ja się głowiłam nad tym długo i.. nie udało mi się nic wymyśleć - 10 w miesiącu i koniec Sad
Albo.. przynajmniej podać jak "cenna" jest ta informacja - Cytat :
- Sheil- szuka się osób co nie mają limitu i ubijają konie. Czasem biorą equus a czasem 2 kupony. Chyba, że jest jeszcze co innego.
W zasadzie coś pomiędzy jednym a drugim. Jako, że nie hoduję niemal zwykłych koni, 99,9% tego co idzie u mnie na uśmiercenie to badylarze. Co przy sporej ilości szkap hodowlanych daje równie sporą ilość wiszących nad grobem (średnio około 15 miesięcznie). Opcji jest kilka: 1. Ubić 29 szkap - 10 kuponów pewne, reszta to loteria. Może się trafić same CR, mogą i same dodatkowe kupony. Czasem mnie podkusi zaaniołkować ponad te 10 i kilka dodatkowych wpadnie. 2. Zlecić ubicie na koncie innego gracza - przy pełnej 10 stratni jesteśmy 2-3 kupony. O ile ów gracz nie połasi się by jednak te 10 kuponów sobie zatrzymać. 3. Wykorzystać promocje z potrzebnymi rogami do puzzli / eliksirów i nadmiarowych emerytów powystawiać po 500+kupon. Limit w tym momencie może mnie cmoknąć w odwłok. Ja mam kupon za każdego roga (który w innym przypadku miałabym za uśmiercenie w daaaalekiej przyszłości przez "kochany limit"), a ktoś ma składnik do promocji tak naprawdę za 500eq (o ile nie ma limitu wykorzystanego to wydany kupon mu się zwróci). Aktualnie w ten sposób mam 29 kuponów w zapasach i wykupione KP na kolejne pół roku. | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 2:52 pm | |
| No i jest źrebie po boskim Matka: 371.92 PG Ojciec: 180 PG Źrebię: 287.26 Link: http://www.howrse.pl/elevage/fiche/?id=19925367 - krótko mówiąc: ha... ha... ha... Teraz to już w ogóle się nie opłaca, jak dla mnie ;)Jeszcze jakby jakoś to rozwiązali z tym PG... ale byłoby za dobrze;) Z drugiej strony nie prowadzę hodowli rogaczy dla ich PG, mam parkę z każdej rasy (wyjątek stanowią holsztyny), więc ten koń ogólnie stał mi się teraz... taki nijaki. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Czw Sty 30, 2014 3:00 pm | |
| Jakby pokryć boskim kobyłę chociaż ten 1000pg to nawet zły by źrebol nie wyszedł, łapałby się do przeciętnych wystawionych. | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 12:46 am | |
| - Nevarra napisał:
- Jakby pokryć boskim kobyłę chociaż ten 1000pg to nawet zły by źrebol nie wyszedł, łapałby się do przeciętnych wystawionych.
Właśnie i cenę by podbił, bo po boszczaku. Trzeba się nad tym poważnie zastanowić xd | |
|
| |
Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 12:52 am | |
| ooo sprytne, to teraz już rozumiem kto i dlaczego kupuje staruszki za kupon. Nie mogłam tego zupełnie pojąć wcześniej Dzięki za odpowiedzi kochani | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 2:19 am | |
| Fakt... na niektórych promocjach da się znowu nieźle zarobić, jeśli dobrze się to rozegra W ogóle... tylko ja jeszcze nie dostałam puzzla za zalogowanie się? EDIT: Ok, już jest. Nawet dwa. Owlient się rzucił, łohoh! - Cytat :
- Witaj Ayashi,
Aby uczcić Chiński Nowy Rok, przesyłamy Ci wyjątkowo 2 elementy układanki, zamiast jednego podczas dziennego połączenia z grą. Odwiedź stronę z konkursem, by umieścić je w swoich układankach. Życzymy Ci wspaniałego Roku Konia! Miłej gry, Zespół Howrse | |
|
| |
anna i wiki W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : anna i wiki Liczba postów : 447 Dołączył : 16/03/2012
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 2:57 am | |
| Ile macie już w układankach puzzli? | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 3:03 am | |
| heh no i ktoś zapomniał wspomnieć o kultowych gratulacjach od Ow ! | |
|
| |
Ayashi ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 3:25 am | |
| anna, ja mam 1 puzzel w trzeciej układance. I tyle. Suzan, no fakt... zupełnie zapomniałam i nie zauważyłam, że gratulacje od Ow są bardzo istotne dla gry, więc są praktycznie w każdej "promocji" i każdy gracz MUSI je mieć! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 3:36 am | |
| Trzy w trzeciej. I liczę jeszcze na jakieś latające do złapania. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 4:57 am | |
| A ja postanowiłam sobie powalczyć o tego boskiego, a co mi tam. Dawno już żadnego nie wygrałam i zbiera mi się tych diamentów tyle, że mogę sobie pozwolić. W tym miejscu chciałabym również podziękować osobom sprzedającym rogate staruszki po kuponie, bo dzięki nim niewiele na niego wydam (w końcu i tak je uśmiercę po 30) i w ten sposób wszyscy są zadowoleni Wy oszukujecie limit, ja mam rogi do promocji za 500 eq. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 5:45 am | |
| - erreo napisał:
- A ja postanowiłam sobie powalczyć o tego boskiego, a co mi tam. Dawno już żadnego nie wygrałam i zbiera mi się tych diamentów tyle, że mogę sobie pozwolić.
W tym miejscu chciałabym również podziękować osobom sprzedającym rogate staruszki po kuponie, bo dzięki nim niewiele na niego wydam (w końcu i tak je uśmiercę po 30) i w ten sposób wszyscy są zadowoleni Wy oszukujecie limit, ja mam rogi do promocji za 500 eq. Sprytnie. Ja, robiąc Wszystko za co się puzzle dostaje (Prócz RO), jestem na układance koguta, brakuje mi jednego puzzla. Jeśli znajdę go w UFO, przechodzę na piesełową. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 5:56 am | |
| - Cytat :
- A ja postanowiłam sobie powalczyć o tego boskiego, a co mi tam. Dawno już żadnego nie wygrałam i zbiera mi się tych diamentów tyle, że mogę sobie pozwolić.
W tym momencie ja też myślę czy nie przycisnąć trochę i nie połasić się na boskiego. Przyda się zwłaszcza jak wprowadzą nowe rasy rogatych. Tym bardziej że dzisiaj moja własna dziesiątka trafiła do nieba. A jeszcze kilka diamentów wpadnie, więc aż tak źle nie wyjdzie. Ale czekam na 2 puzzle w RO. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 7:48 am | |
| Chcę zauważyć że howrse jako tako skłonne było nam pomóc w puzzlach i wrzuciło dzisiaj kilka bonusowych. Może warto się połasić? Póki co robię wszystko, tylko oszczędzam RO. Otworzę je dopiero wtedy gdy będą dodatkowe puzzle do zdobycia. |
|
| |
Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 8:03 am | |
| Jestem na Układance Koguta i mam tam 2 puzzle. Chciałabym do końca promocji dojść chociaż do Układanki Tygrysa. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 8:44 am | |
| - Mikaa napisał:
- Jestem na Układance Koguta i mam tam 2 puzzle. Chciałabym do końca promocji dojść chociaż do Układanki Tygrysa.
Życzę Ci znacznie więcej |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 8:48 am | |
| Dwa puzzleki w Kogucie, liczę na Szczura, hacele się przydadzą Im dalej tym lepiej, ale takie minimum to właśnie Szczur. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 8:53 am | |
| - EveDallas napisał:
- Dwa puzzleki w Kogucie, liczę na Szczura, hacele się przydadzą :DIm dalej tym lepiej, ale takie minimum to właśnie Szczur.
Btw nie do końca rozumiem " Po użyciu, hacele zapewniają premię +12 do najwyższej umiejętności konia, przy każdej darowiźnie."Jakiej darowiźnie? |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 8:58 am | |
| U mnie brakuje dwóch elementów do skończenia trzeciej układanki. Na pewno nie uda mi się zdobyć boskiego, ale mam zamiar jak najwięcej zebrać podczas tej promocji bez używania kuponów. | |
|
| |
Szron Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 1598 Dołączył : 28/12/2011
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 9:12 am | |
| Ech, na wiele w tej promocji nie liczę... Myślę, że wyciągnę do Układanki Tygrysa... :/ | |
|
| |
Mikaa Już coś wie
Nick w grze : Mikaa12 Liczba postów : 191 Dołączył : 16/10/2013
| |
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Puzzle, już są! Pią Sty 31, 2014 2:38 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
W tym momencie ja też myślę czy nie przycisnąć trochę i nie połasić się na boskiego. Przyda się zwłaszcza jak wprowadzą nowe rasy rogatych. Tym bardziej że dzisiaj moja własna dziesiątka trafiła do nieba. A jeszcze kilka diamentów wpadnie, więc aż tak źle nie wyjdzie. Ale czekam na 2 puzzle w RO.
Ja tam myślę, że dzięki niemu sporo zaoszczędzę w promocjach, gdzie trzeba wyhodować x jednorożców (jak na przykład przy wędrownych). No i RP wpadnie raz na miesiąc. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Puzzle, już są! Sob Lut 01, 2014 12:08 am | |
| Ja tam myśle że kolejna promka będzie z zabieraniem rogów. (eliksiry?) |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Puzzle, już są! | |
| |
|
| |