Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zaprojektuj i wygraj! :) | |
| | |
Autor | Wiadomość |
---|
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| | | | Gość Gość
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 10:42 am | |
| Wszem i wobec ogłaszam koniec konkursu, w którym wzięli udział:
- Lisica - podoba mi się pomysł "stołeczków", który postanowiłam, że niebawem wcielę w życie w postaci małych kostek z kołeczków. Coś jak sześcian, ale z kołkami tylko na krawędziach, bez wypełnienia. Zawsze to dodatkowe elementy wypełniające klatkę, które myszy bardzo lubią.
- Nevarra - podoba mi się pomysł z tylną ścianą, ale raczej jako wypełnienie, wizualne zmniejszenie przestrzeni. Wrzuciłabym to raczej za akwarium, jako tło, a nie ściana i jakoś bym się pobawiła np. jego obrazem - jakieś pole wrzuciła, czy coś. :DPomysł dwóch pięter też przypadł mi do gustu, pozwoliłoby to jeszcze bardziej puścić wodze fantazji przy rozwieszaniu polarkowych zabawek.
- kim* - szacun za rysunek, który choć z początku wydaje się chaotyczny, w końcu całkiem jasno przedstawia Twoją wizję. :DTu z kolei lubię podziemne tunele, które rozprowadzone są w bardziej przemyślany sposób niż ja to zawsze robię. :DLubię też linoparki na przedniej szybie, choć chyba rozplotłabym je na tylnej, ale całej ściance.
Nagrody! Postanowiłam po prostu rozdzielić moje konie między Waszą trójkę.
- konie z SZJ
Nevarra: Canyon's Dream, Autumn Dots, Marius M *Dots jest do wytrenowania z czym pewnie sobie poradzisz kim*: Vanilla's Something, Michael, Dancing Blue Lisica: Sparkled Cave, Let's Go to Arizona, Trick or Treat
Ciężko mi było jakoś sensownie podzielić te konie, brałam pod uwagę UM oraz liczbę kopii. Mam nadzieję, że żadna z Was nie czuje się wyróżniona/zepchnięta w cień, starałam się wszystkie trzy prace nagrodzić w miarę jednakowo, ale jak wiadomo - jest to dość ciężkie.
- konie z ZJ, mam ich 6 i mam problem, bo... jeśli chciałabym je podzielić na umiejętności to wychodzi po 1300 na osobę. Mam więc trzy zestawy:
- 1 koń z 1300UM - 1 koń z 1150UM i 1 koń z 150UM - 3 konie z UM 320, 670, 500 (oczywiście +/-) i teraz pytanie - która z Was chce który zestaw? :PDogadajcie się jakoś bez rozlewu krwi
- jednorożce, bo je też postanowiłam oddać
Nevarra: Tranquilize kim*: In Paradise Lisica: Rabarbarka
Mam nadzieję, że potraktowałam Was w miarę równo :lol:Jak macie jakieś zastrzeżenia - PW! Gratuluję wygranych, proszę o zgłoszenie się po nagrody na PW na Hwr (wtedy będę wiedziała na jaki nick wystawić konie). Przypominam też o podziale koni z ZJ, z czym ja sobie rady nie dałam. |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 10:46 am | |
| Okay, to ja bym najchętniej wzięła zestaw drugi, macie coś przeciwko? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 11:51 am | |
|
Ostatnio zmieniony przez Soporific dnia Pon Lut 17, 2014 12:22 pm, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 12:12 pm | |
| Cóż. To nie wygrana, to wynagrodzenie za chęci |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 12:14 pm | |
| Niee bardzo rozumiem o co teraz chodzi z tą poprawką mnie?
Sam tytuł głosi "Zaprojektuj i wygraj." Więc chcąc nie chcąc to jest (prezent) wygraną. Ekhm. |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) Pon Lut 17, 2014 12:33 pm | |
| - Cytat :
- Okay, to ja bym najchętniej wzięła zestaw drugi, macie coś przeciwko?
Absolutnie nie . A, i Maruisa M możesz dorzucić którejś z pozostałych, tak samo rożkę (chyba jedna z niewielu rzeczy, których mam po dziurki w nosie własnych xD) | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zaprojektuj i wygraj! :) | |
| |
| | | | Zaprojektuj i wygraj! :) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|