Witam, chcę założyć własną stronę www ( dla osoby prywatnej ) ( ot na różne tematy, to co mnie w życiu interesuje ) i mam kilka pytań
.
Nie chce założyć domeny, tam nie ma licznika odwiedzin i bo nie chce żeby ktoś skradł mi pomysł, ani bloga ( z powodów własnych ). Wiem, że taka strona kosztuje ( bezpłatna, nie daje mi konkretnych opcji,o które zaraz zapytam ), ale nic nie ma za darmo.
Czy znacie jakieś strony do tworzenia własnego www ( tylko w języku polskim ) ( z opcjami poniżej ), poza następującymi :
- wix ( wiem, że hosting kosztuje ileś tam euro na rok bodajże, ale nie chce, bo owszem fajnie wygląda modyfikacja szablonów, ale nie ma możliwości zapłaty paysavecard i pewnie musiałabym podać numer konta, a wiadomo najlepiej tego pod żadnym pozorem nie robić w internecie )
- jimbdo ( cena chyba od 240 zł, plus, że można płacić paysavecard, niestety przedłużenie jest automatyczne po roku ale po roku automatycznie mi by przedłużyli na rok, a nie wiem co ja będę robiła wtedy w życiu, tylko potem kłopot z odwołaniem )
- hekko ( zbyt skomplikowane, nie mam pojęcia jak tam się zakłada www, a podejrzewam, że tam własną stronę trzeba tworzyć z html, a ja nie chce tracić na to czasu i nic z tej strony nie rozumiem )
- www republika ma złą opinie
Wiec jeśli znacie inne witryny o następujących ( WSZYSTKICH ! ) parametrach, to podajcie TUTAJ ( albo popytajcie znajomych ) :
- obojętnie czy płatne, czy nie ( byle nie powyżej 500 zł ) w polskiej walucie
- bez okresu próbnego !
- z gotowymi szablonami, koniecznie do modyfikacji !
- z możliwością zapłaty przez paysavecard lub inną tego typu kartę ( osobiście też nie chce płacić, chyba że otrzymam na mail fakturę proforma i sama pójdę i zapłacę z mojego konta )
- ze statystykami !! ( szczególnie licznik odwiedzin - wiem, to się chyba nazywa hosting )
- z opcją przedłużenia ważności konta, ale tylko ( może być roczne ), według mojej woli, nie automatycznie !!
- Dodatkowe pytanie, czy kupienie kreatora stron www, to to samo co założenie własnej strony ( bo niektóre strony to oferują ) ?
P.S. Na innych rzeczach, typu pojemność mi nie zależy. Wiem że może widziwiam, ale po co się wpuścić w maliny i tego żałować ?
Jeżeli naprawdę już nie ma możliwości to założę sobie blog ( w zasadzie już to zrobiłam, ale wciąż mam nadzieje na własne www )