Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Poszukiwane imię!

Go down 
+9
Arabella
kim*
Kisia_12
Dżemik
maja612
Tiamat
Toothless
Ninde
Lubelak
13 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Gość
Gość
Anonymous

Poszukiwane imię! - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Poszukiwane imię!   Poszukiwane imię! - Page 2 I_icon_minipostNie Mar 09, 2014 2:35 pm

vernille napisał:
Tak, było Bianka, Bianca, Blanka, Blanca i podobne, ale mimo wszystko bardziej, niż Bianca podoba mi się Bianka, przez "K". Mam też mysz Ines, której imię poprawnie piszę się Inez, a jednak w świecie myszy hodowlanych nikt nie dba o poprawne nazewnictwo. Hodowcy właściwie nie przykładają największej wagi do tego jak nazywają się ich myszy, bo później i tak, gdy trafiają do domów, często mają te imiona zmieniane - a pozostaje tylko rodowodowe. Tak więc w rodowodzie może być wpisane nawet Gżegoż, a i tak wszelkie zastrzeżenia "polonistuf" zwyczajnie nie będą miały większej racji bytu Wink Ot, taki dziwny mysi świat.
To tak tylko gwoli wyjaśnienia-ciekawostki Smile
Bianka i Bianca to to samo :)Czyta się idetycznie. Tak w gwoli ciekawostki.

Edit: Z resztą nie ważne. Gratuluję wygranej. Mam nadzieję że mysia będzie rosła zdrowo.
Przenoszę do Archiwum konkursów.
Powrót do góry Go down

Poszukiwane imię!
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» jak mam na imię ?
» dziwne imię
» Zgadnij me imię
» Imię dla jednorożca
» Imię mojego konia