Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| WIELKI KONKURS POŻEGNALNY | |
|
+21nati2332 kreatywny mina stirit1 Heras Kejt Dżemik magdalenusia horseska89 Tiamat gwiazda2002 Nefra01 natalias143 Kisia_12 VCarinn Księżniczka Żulietta EveDallas MrsKopytko Toothless Presence kim* Karolina211 25 posters | |
Autor | Wiadomość |
---|
Karolina211 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Talunalu Liczba postów : 1018 Dołączył : 28/02/2012
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Nie Mar 16, 2014 5:33 pm | |
| Okej, tak więc to lista osób, które się zgłosiły (numery przydzielone według kolejności zgłoszeń): 1. EveDallas 2. Resa 3. Żulietta (lpsmaniak) 4. Afofo (Karinn) 5. vernille (recoil) 6. kim* 7. Kisia_12 8. Kejt (ѕzσσρ) 9. Toothless 10. Soporific 11. natalias143 12. Nefra01 13. gwiazda2002 14. MrsKopytko (Mrs Kopytko) 15. Tiamat 16. DanonekxD 17. horseska89 18. magdalenusia (Arewena) 19. JadeXDD A teraz 19 nagród o różnej wartości, zobaczymy, kto ma szczęście: 1. 2 Puszki Pandory 2. Ogier luzytański 3. Klacz andaluzyjska 4. Ogier czystej krwi arabskiej 5. Klacz pełnej krwi angielskiej 6. Objęcia Morfeusza 7. Gratulacje 8. 10 000 Equus 9. Różdżka Płodności 10. Zestaw Hery 11. Ogier fryzyjski 12. 5 000 Equus 13. 1 Kupon 14. Zestaw Bonusowy 15. Klacz osła 16. Ogierek andaluzyjski 17. Bon na dowolną usługę graficzną u mnie (oczywiście za darmo ) 18. Klacz andaluzyjska 19. Darmowy awatar rysowany No i wynik losowania. Jak go odczytać? Wylosowane numerki to numerki przypisane osobom. Kolejność odpowiada kolejności nagród. Tak więc, jeśli ktoś nie zrozumiał, lista osób razem z wygranymi: 1. EveDallas - 2 Puszki Pandory 2. Resa - 5 000 Equus 3. Żulietta (lpsmaniak) - Zestaw Bonusowy 4. Afofo (Karinn) - 10 000 Equus 5. vernille (recoil) - Ogier fryzyjski 6. kim* - Klacz andaluzyjska 7. Kisia_12 - Ogier luzytański 8. Kejt (ѕzσσρ) - Ogierek andaluzyjski 9. Toothless - Klacz andaluzyjska 10. Soporific - Gratulacje 11. natalias143 - 1 Kupon 12. Nefra01 - Ogier czystej krwi arabskiej 13. gwiazda2002 - Objęcia Morfeusza 14. MrsKopytko (Mrs Kopytko) - Zestaw Hery 15. Tiamat - Darmowy awatar rysowany 16. DanonekxD - Klacz osła 17. horseska89 - Bon na dowolną usługę graficzną u mnie (oczywiście za darmo ) 18. magdalenusia (Arewena) - Klacz pełnej krwi angielskiej 19. JadeXDD - Różdżka Płodności Mam nadzieję, że nigdzie się nie pomyliłam. W razie czego proszę mnie poprawić Wszystkich, którzy chcą otrzymać swoją nagrodę proszę o kontakt na howrse w ciągu najbliższego tygodnia roboczego, do 21 marca włącznie. Jeśli ktoś się nie odezwie traktuję to jak rezygnację z nagrody. _____ Następne zadanie! Macie czas do czwartku, 20 marca 2014, godziny 23:59. Tym razem trzeba się wykazać, jak pilnym jest się lub było się uczniem. Podam 3 cytaty z książek (lektur szkolnych) na 2 etapach nauki: szkoła podstawowa i gimnazjum (nie dorzucam liceum, ponieważ zaobserwowałam, że zdecydowana większość zagrodowiczów jest albo w trakcie albo przed szkołą średnią). Waszym zadaniem jest podać autora i tytuł. Im mniej błędów tym wyższe miejsce, jeśli zdarzą się 2 lub więcej bezbłędne odpowiedzi lub odpowiedzi o takiej samej ilości błędów o pierwszeństwie do wygranej decyduje kolejność przysłania odpowiedzi. Aby nikomu nie ułatwiać zadania, odpowiedzi proszę przesyłać w wiadomości prywatnej na Zagrodzie Mgły. Odpowiedzi w wątku nie będą liczone. 1. SZKOŁA PODSTAWOWAI - Cytat :
- "- Tere-fere! - krzyknęła Budziszowa. - Konfitury pięknych słówek może pan sobie darować. Mów pan prędko: gdzie jest dziecko? Gdzie jest Basia?
- Basia jest u mnie - rzekł twardo Olszowski. - I pozostanie u mnie! Doktorowa chciała krzyknąć, ale ją "zatkało". Podniosła jedynie obie ręce w górę na znak przeraźliwego oburzenia i spojrzała na babkę. Pani Tańska przyglądała się przez długą chwilę Olszowskiemu [...]" II - Cytat :
- "Nazywam się Lisa. Jestem dziewczynką, to chyba od razu widać z imienia. Mam siedem lat i wkrótce skończę osiem. Czasem mama mówi:
- Jesteś dużą córeczką mamy, możesz więc chyba dzisiaj wytrzeć naczynia... Czasem zaś Lasse i Bosse mówią: - Takie brzdące nie mogą się z nami bawić w Indian. Jesteś za mała!" III - Cytat :
- "[...] Oczywiście, wy, ze zrozumiałych powodów, nie macie o tym pojęcia, ale wierzcie mi, że jest naprawdę wielką sztuką odpowiadać źle, kiedy się umie i kiedy na usta ciśnie się właściwa odpowiedź. Wymaga to opanowania, dyscypliny wewnętrznej, talentu aktorskiego, specjalnych manewrów i zagrań - jednym słowem - s p o s o b u. A już zupełna tragedia się zaczyna, jeśli przedmiot cię interesuje i umiesz, nie wiadomo skąd. Wtedy bez sposobu w ogóle nie dasz rady."
2. GIMNAZJUMI - Cytat :
- "-Ten oto kawaler! - odrzekła pani Borowiczowa, ukazując kawalera, który na ogół w takich razach chętnie przebywać lubił za kotarą matczynej spódnicy.
- Prawda! Jedynak, syngielton! - krzyknęła stara, przyciskając głowę Marcinka do swej piersi i wygniatając mu na policzkach kształt trzech dużych rogowych guzików swego kaftana." II - Cytat :
- "- Cóż, u Boga Ojca, myślisz, że ty jeden to potrafisz! - żachnął się kiedyś Rudy. - Przyjdź do mnie jutro, a postaram się pokazać ci coś!
Zaintrygowany Alek wpadł następnego dnia do Rudego i oczom własnym nie wierzył: w pokoju czerwieniła się masa płótna trzech potężnych, dziesięciometrowych flag. - Rudy! Człowieku! Gdzieś ty to zrobił? - Zdjąłem z Zachęty. - Bujasz, niemożliwe! - Jedziemy, sprawdzimy." III - Cytat :
- "Jurand znalazłszy się na podwórzu zamkowym nie wiedział zrazu, dokąd iść, gdyż knecht, który go przeprowadził przez bramę, opuścił go i udał się ku stajniom. Przy blankach stali wprawdzie żołdacy, to pojedynczo, to po kilku razem, ale twarze ich były tak zuchwałe, a spojrzenia tak szydercze, iż łatwo było rycerzowi odgadnąć, że mu drogi nie wskażą, a jeżeli na pytanie odpowiedzą, to chyba grubiaństwem lub zniewagą."
Starałam się wybrać lektury, które są wybierane we wszystkich szkołach (przynajmniej nie spotkałam się wśród znajomych, aby ich nie było). Starałam się też, żeby były w miarę charakterystyczne. Odpowiedzi będą punktowane następująco:Poprawny tytuł i poprawny autor: 2 punktyPoprawny tytuł i niepoprawny autor: 1 punktNiepoprawny tytuł i poprawny autor: 1 punktNiepoprawny tytuł i niepoprawny autor: 0 punktówMaksymalnie można uzyskać 12 punktów. Można poprosić o podpowiedź, każda to -0,5 punka od ogólnego wyniku. O podpowiedzi prosimy na pocztę na Zagrodzie, w żaden inny sposób.Mam nadzieję, że nie przeraziłam nikogo takim pomysłem, no i że ktoś się zgłosi Nagrody pojawią się w najbliższym czasie, dziś lub jutro. ZAPRASZAM DO ZABAWY! | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 12:13 am | |
| A jednaj z tej lektur u mnie nie było C: Ale czytałam sobie ot tak, jaka ja ambitna byłam przed liceum, huehue. | |
| | | Karolina211 ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 12:19 am | |
| No cóż, z tobą najwyraźniej nie gadałam o lekturach XD | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 3:05 am | |
| 4 książki miałam tylko w fragmentach w szkole, chociaż nawet nie jestem pewna czy w ogóle miałam, ale ja akurat lubię czytać, więc czytałam co w bibliotece było, chociaż muszę przyznać, że książki numer 2. III nigdy nie przeczytałam w całości, taka nudna, że nie mogłam. XD | |
| | | MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 8:55 am | |
| | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 9:30 am | |
| Tak jak sądziłam, już mam kilka osób z 12 punktami. Jeśli ich liczba przekroczy 75% wszystkich zgłoszeń, jakie dotrą w ciągu trwania tego zadnia, zrobię wśród nich losowanie lub dogrywkę (1 dodatkowa lektura, jeden cytat) - jednak nie obawiajcie się, każdy zostanie nagrodzony. Przewidywane nagrody, w przypadku, kiedy osoby z maksymalną ilością punktów będą stanowić mniej niż 75% wszystkich uczestników (3 miejsca): 1 miejsce: 2 miejsce: Ogier fiordzki 3 miejsce: Ogier luzytański Przewidywane nagrody, w przypadku kiedy osoby z maksymalną ilością punktów będą stanowić więcej niż 75% wszystkich uczestników: 1 miejsce: losowanie zawierające Zestaw Hery oraz konie wśród osób, które zdobędą 12 punktów lub dogrywka 2 miejsce: Ogier fiordzki 3 miejsce: Ogier luzytański | |
| | | gwiazda2002 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : gwiazda2002 Liczba postów : 1473 Dołączył : 19/12/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Mar 17, 2014 2:28 pm | |
| Wysłane | |
| | | magdalenusia Już coś wie
Nick w grze : Arewena Liczba postów : 186 Dołączył : 28/05/2012
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Wto Mar 18, 2014 1:27 am | |
| Czy mi się wydaje czy nagroda nr. 6 to OM a nie koń angielski? Bo o ile dobrze rozumiem, mój numerek został wylosowany jako 6, czyli przypada mi nagroda nr 6. Mam słuszność? | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Wto Mar 18, 2014 1:39 am | |
| - magdalenusia napisał:
- Czy mi się wydaje czy nagroda nr. 6 to OM a nie koń angielski?
Bo o ile dobrze rozumiem, mój numerek został wylosowany jako 6, czyli przypada mi nagroda nr 6. Mam słuszność? Masz tam obrazek z losowania. Miałaś nr 18? To liczysz 18 od lewej do prawej Ta cyferka która padnie to Twoja nagroda.
Ostatnio zmieniony przez Soporific dnia Sro Mar 19, 2014 3:16 am, w całości zmieniany 1 raz |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Wto Mar 18, 2014 9:09 am | |
| magdalenusia, numerek przypisany tobie to 18, więc twoja nagroda to osiemnasty w kolejności numerek spośród wylosowanych. Jako osiemnasty został wylosowany numerek piąty, czyli koń pełnej krwi angielskiej. | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Wto Mar 18, 2014 11:25 am | |
| Wybacz, źle zrozumiałam pierwotne wytłumaczenie | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Czw Mar 20, 2014 8:58 am | |
| 1. EveDallas 12 pkt 2. Kejt 12 pkt 3. Tiamat 12 pkt 4. Kisia_12 10 pkt 5. MrsKopytko 10 pkt 6. kim* 12 pkt 7. DanonekxD 10 pkt 8. natalias143 12 pkt 9. Nefra01 12 pkt 10. gwiazda2002 12 pkt 7 z 10 odpowiedzi to odpowiedzi w 100% poprawne. Daje to... 70%. Jest to mniej niż 75%, niewiele, wiem. Jeszcze dwie osoby odpowiedziałyby na wszystko dobrze i czekałaby mnie kolejna loteria Ponieważ nie dobiliście do tych 75%, choć niewiele brakowało, nagrody będą przyznane w następujący sposób: 1 miejsce: 2 miejsce: Ogier fiordzki 3 miejsce: Ogier luzytański Decyduje kolejność zgłoszeń. 1 miejsce: EveDallas 2 miejsce: Kejt 3 miejsce: Tiamat Ponieważ uważam, że nie fair byłoby nie nagrodzić pozostałych osób, które uzyskały maksa, dostaną gratulacje i prezenty ze sklepu (pod warunkiem, że mam ich w znajomych - jeśli nie, mogą mnie zaprosić ). NASTĘPNE ZADANIE!Już jutro dzień wagarowicza. Pierwszy dzień wiosny, pogoda powinna dopisać (słyszałam coś o 20°C!). Pokażcie mi, jak bawicie się 21 marca lub cieszycie się z tego dnia!Forma pracy to grafika (rysunek) zrobiona w programie Paint lub GIMP. Można korzystać z gotowych elementów jak brushe czy cliparty, jednak bez przesady - prac zrobionych tylko z tego nie przyjmę (Oczywiście nie dotyczy to okrągłych, zwykłych pędzli; bez nich nie powstanie praca. Mam na myśli brushe przedstawiające konkretne obiekty, jak chmury, motyle, trawę, kwiaty. Można ich używać, jednak nie w nadmiarze, każda praca powinna zawierać jak najwięcej efektów zrobionych przez was).TERMIN NADSYŁANIA PRAC: 22 marca 2014, 15:00. Prace zamieszczacie w wątku. Zapraszam!Nagrody:1 miejsce:2 miejsce: 3 miejsce: Odbiór nagród od poniedziałku - limit wymian. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Czw Mar 20, 2014 9:23 am | |
| Czy może być Fotoszop (:? |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Czw Mar 20, 2014 9:24 am | |
| Soporific, może | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pią Mar 21, 2014 4:56 am | |
| My Paint też? | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pią Mar 21, 2014 5:08 am | |
| | |
| | | Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pią Mar 21, 2014 10:55 am | |
| Photoshop może być a MyPaint nie? Czemu? xP | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pią Mar 21, 2014 11:34 am | |
| | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sob Mar 22, 2014 8:06 am | |
| Działa mi niestety tylko port 3 i nie mam jak wysłać grafiki którą zrobiłam (ew.skype), także wycofuję się z tego zadania : < |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sob Mar 22, 2014 2:38 pm | |
| Jak widzę ten konkurs nie zainteresował was zbytnio. No nic, trudno :PBrak prac, brak osób nagrodzonych. Wczoraj minął termin zgłaszania się po nagrody z losowania, więc jeśli ktoś nie napisał mi na PW, że chce nagrodę - przepadła. Najbliższe zadanie polega na przekonaniu mnie, że to Ty powinieneś/powinnaś wygrać. Zadanie jest bardzo proste - piszecie do mnie na PW na Zagrodzie kilka zdań, dlaczego to akurat dla Was powinno znaleźć się miejsce na podium. Od razu mówię, że pisanie "nagrodę dam dla fundacji/osoby potrzebującej/na cele charytatywne" nie ma sensu, tak mnie nie przekonacie Próbujcie, piszcie, po co Wam nagroda, co z nią zrobicie, a może ją dostaniecie! 3 najlepsze zgłoszenia otrzymają miejsce na podium. Doceniam pomysłowość, pisząc coś oryginalnego lub w wyjątkowy sposób zwiększacie swoje szanse!
ZGŁOSZENIA DO WTORKOWEGO WIECZORU, TZN. 25.03.2014, godzina 21:00 Nagrody:1 miejsce: 2 miejsce: 3 miejsce: Pozostali, którzy wezmą udział otrzymają wybrane przeze mnie konie Aha, od tego konkursu zmieniam też nieco zasady dotyczące rozdawania nagród - będę rozdawać wszystko od razu, jak najszybciej będę mogła, w końcu chcę się tego wszystkiego pozbyć jak najszybciej. | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Nie Mar 23, 2014 2:01 pm | |
| Hej hej ludzie, pojawiło się coś, czego się nie spodziewałam! Otóż nasza szkoła zorganizowała konkurs na Facebooku. Konkurs polega na zbieraniu "Lubię to". Byłabym niezmiernie wdzięczna za polubienie!Oto link:
- Spoiler:
https://www.facebook.com/327250534061667/photos/a.520697194716999.1073741850.327250534061667/520697214716997/?type=1 Każdy, kto polubi i mi to udowodni (na PW na Zagrodzie screen - powinno się wyświetlić Ty i X innych lubicie to, taki screen poproszę) bierze udział w loterii. Loteria będzie obejmować różności z Czarnego Rynku, między innymi (oczywiście nie tylko!) oraz sporą ilość koni - dokładna lista pojawi się około wtorku, środy. Pozostali, którzy nie załapią się na te nagrody mogą liczyć na coś ze sklepu lub gratulacje Proszę was o lajki nawet tutaj, ponieważ mojej klasie zależy na wygranej, a niestety inni nas już wyprzedzają.Cóż, nie pozostaje mi nic innego jak liczyć na was! Facebookowe głosowanie trwa do niedzieli, godziny 19, nasze losowanie odbędzie się więc w niedzielę po 19 lub w poniedziałek.LICZĘ NA WAS! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Wto Mar 25, 2014 11:23 am | |
| Polubiłam, ale jestem na telefonie, moge potem dostarczyć screena? |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sro Mar 26, 2014 4:40 am | |
| Pokuszę się o wrzucenie zdjątka tutaj link do zdjęcia | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sro Mar 26, 2014 10:15 am | |
| Screen bedzie na pw jak sie dorwe do kompa, znaczy najwczesniej jutro, wrzucilabym na tiny czy cos ale mi sie wyswietla kto zlajkowal oprocz mnie (pol klasy) i trochu niebardzo tak XD | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sob Kwi 05, 2014 12:12 pm | |
| Konkurs, gdzie nagrodą były Objęcia Morfeusza, Zestaw Bonusowy oraz Strzały Artemidy, gdzie waszym zadaniem było napisać do mnie, dlaczego powinniście wygrać, zainteresował 4 osoby. Ze względu na to, że nagrody są 3, dorzucam 4 miejsce - TEN konik. Nie będę prezentowała Waszych wiadomości, ponieważ planuję jeszcze raz zorganizować podobny konkurs. Nie chciałabym ściągania! No dobra, do rzeczy. Postanowiłam, po dość długim zastanowieniu, przydzielić miejsca w następujący sposób: 1 miejsce: kim* 2 miejsce: Nefra01 3 miejsce: Tiamat 4 miejsce: DanonekxD Gratuluję kreatywności, dziękuję za szczerość i zapraszam do dalszej zabawy Byłabym wdzięczna za napisanie do mnie na howrse. Oczywiście postaram się Was znaleźć i wystawić nagrody,ale tak ułatwicie mi zadanie Teraz loteria! Na początku serdecznie dziękuję za wasze polubienia. Między innymi dzięki Wam moja klasa zajęła 3 miejsce, DZIĘ-KU-JE-MY! Kto wziął udział? Niektórych znam, więc nawet bez screena wiem, że polubili. Jednak takich osób nie jest wiele, reszcie dziękuję za potwierdzenia. Oto lista i wasze numerki: 1. ardnasak. 2. Tiamat 3. madzia1111 4. magdalenusia 5. EveDallas 6. Anella313 7. DanonekxD Oraz nagrody: 1. 2. 3. 4. 5. 6. 7. (odbiór nagród z Czarnego Rynku od poniedziałku) Wyniki losowania: Jak je odczytać? Wylosowane numerki to numerki przypisane osobom. Kolejność odpowiada kolejności nagród. Jeśli ktoś nie zrozumiał: 1. ardnasak. - 2. Tiamat - 3. madzia1111 - 4. magdalenusia - 5. EveDallas - 6. Anella313 - 7. DanonekxD - Gratulacje! A teraz przepraszam, że czekaliście tak długo, jednak nie miałam czasu żeby usiąść nad porządnym podsumowaniem. Następne zadanie niebawem, może jeszcze dziś | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Kwi 07, 2014 7:54 am | |
| Okej, kolejne zadanie!Termin zakończenia: 11.04.2014, godzina 23:59Co musicie zrobić, żeby wziąć udział? Tym razem trzeba się trochę pomęczyć...Otóż trzeba stworzyć, dowolną techniką (może być na komputerze, w dowolnym programie, może być na kartce) znak, symbol przedstawiający WIELKANOC Nie oceniam tła, biorę pod uwagę sam obiekt.Co to może być? WSZYSTKO! Pamiętajcie, że jajka i zajączki są nieco oklepane, liczę na trochę inwencji twórczej - co nie znaczy, że jajko odpada, jak ktoś zrobi jajko to też to zaakceptuję Nagrody: 1 miejsce: 2 miejsce: 3 miejsce: ZAPRASZAM I POWODZENIA! | |
| | | kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Kwi 07, 2014 10:18 am | |
| Gdzie mamy wysyłać, tutaj czy do Ciebie na PW? | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Pon Kwi 07, 2014 11:56 am | |
| Jak wolicie | |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sob Kwi 12, 2014 2:34 am | |
| Najbardziej was interesują loterie jak widzę. No cóż, trudno. Tamto zadanie skończyło się na niczym, więc to nie będzie dotyczyło wykonywania pracy. Następne też nie będą tego dotyczyły. ZADANIE!Tym razem zadziała zasada kto pierwszy ten lepszy! Musicie wyszukać wśród MOICH koni zwierzaki:1. Z wielbłądem2. Z zielonym smokiem3. Z maścią (SZJ), która ma mniej niż 40 kopii4. Konia czystej krwi arabskiej o maści brudnokasztanowatej5. Kuca szetlandzkiego o maści izabelowatej tobiano6. Najstarszego z moich dzikich koni7. Konia z Zaczarowaną Dynią8. Konia, który wygrał 72 rozety9. Konia, kuca lub pegaza, na którym użyłam maści ebonity10. Skrzydlatego jednorożcaZgłoszenie liczy się tylko wtedy, kiedy wszystkie odpowiedzi będą poprawne. W zgłoszeniu przesyłacie mi linki do stron koni, które opisałam wyżej wraz z opisami i numerkami (czyli kopiujecie tą listę i dopisujecie do niej linki).Zgłoszenie powinno wyglądać tak: - Kod:
-
1. Z wielbłądem - link 2. Z zielonym smokiem - link 3. Z maścią (SZJ), która ma mniej niż 40 kopii - link 4. Konia czystej krwi arabskiej o maści brudnokasztanowatej - link 5. Kuca szetlandzkiego o maści izabelowatej tobiano - link 6. Najstarszego z moich dzikich koni - link 7. Konia z Zaczarowaną Dynią - link 8. Konia, który wygrał 72 rozety - link 9. Konia, kuca lub pegaza, na którym użyłam maści ebonity - link 10. Skrzydlatego jednorożca - link
Można próbować wiele razy. To znaczy jeśli za pierwszym razem prześlecie zgłoszenie z błędem, możecie próbować znowu. Nie można jednak przysyłać linków do koni w różnych wiadomościach - przesyłacie wszystko jednocześnie. Zabawa trwa do 13.04.2014, godziny 23:59. ZAPRASZAM!
Nagrody rozpiszę za chwilę, muszę je przemyśleć...
| |
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY Sob Kwi 12, 2014 3:50 am | |
| | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: WIELKI KONKURS POŻEGNALNY | |
| |
| | | | WIELKI KONKURS POŻEGNALNY | |
|
Similar topics | |
|