Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe opcje (24 marca) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Ayashi ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Ayashi Liczba postów : 1087 Dołączył : 13/08/2011
| Temat: Nowe opcje (24 marca) Pon Mar 24, 2014 5:18 am | |
| Łączenie premii ze specjalnych maści Od teraz nie jest możliwe łączenie premii pochodzących ze specjalnych maści. Od teraz nie można łączyć premii pochodzących ze specjalnych maści (Złotych Jabłek, 5-tych Żywiołów, Zaczarowanych Dyń itd.). W związku z tym, premie pochodzące z tych przedmiotów zostały zmienione, aby nie straciły na atrakcyjności. *5-ty Żywioł *Ziemia: +8 do ujeżdżenia, +5 do pozostałych umiejętności *Powietrze: +8 do skoków, +5 do pozostałych umiejętności *Ogień: +8 do prędkości, +5 do pozostałych umiejętności *Woda: +8 do wytrzymałości, +5 do pozostałych umiejętności *Metal: +8 do każdej umiejętności
*Wszystkie maści Zaczarowanej Dyni otrzymują +5 do wszystkich umiejętności. Bonus powiązany z maścią nietoperza może zostać w tym wypadku skumulowany
Ulepszenia VIP
Oto kilka z ulepszeń konta VIP Nowe globalne korzyści * Pięta Achillesa włączona do Zestawu Nyks; * Wybór płci drugiego z źrebiąt, gdy klacz otrzyma Zestaw Hery; * 6 nowych kolorów gospodarstw hodowlanych, abyś mógł lepiej zorganizować swoją hodowlę; * Stwórz do 200 gospodarstw hodowlanych
Nowa korzyść „do wyboru” Nowa korzyść pozwala Ci zaoferować, bądź zażądać trzy przedmioty zamiast dwóch w wymianach; Aby wybrać tą opcję, możesz zmienić aktywne opcje konta VIP, nawet jeśli zmieniałeś je mniej niż 30 dni temu.
Różnorakie ulepszenia
Niektóre z funkcji, które wcześniej były zarezerwowane dla kont VIP są łatwiej dostępne
Dla wszystkich graczy Wybierz swoją ulubioną pracę w Katalogu Projektów poprzez kliknięcie na gwiazdkę obok nazwy projektu.
Dla kont Pegaza * Stwórz notatnik na stronie każdego z koni. Informacje z tego notatnika zostają utracone w momencie sprzedaży konia. Dane z notatnika pozostają w przypadku wypożyczenia konia i będą widoczne dla osoby, której go wypożyczasz, jeśli on lub ona posiada konto VIP bądź konto Pegaza. * Sprawdź szczegółową stronę umiejętności koni na sprzedaż. Ta korzyść była wcześniej dostępna jedynie dla koni, których byłeś właścicielem. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe opcje (24 marca) Pon Mar 24, 2014 6:09 am | |
|
- Bonusy w praktyce:
Konie mające : Zaczarowana Dyniawytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 Żywioł Ziemiwytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +8, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 Żywioł Ogniawytrzymałość: +5, prędkość: +8, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 Żywioł Wodywytrzymałość: +8, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 Żywioł Powietrzawytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +8 Żywioł Metaluwytrzymałość: +8, prędkość: +8, ujeżdżenie: +8, galop: +8, kłus: +8, skoki: +8 Zaczarowana Dynia: Zaczarowana Dyniawytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 W przypadku wejścia w zakładkę Bonusy u Nietoperza pokazuje nam się dodatkowa ikonka z Dynią, wraz ze skumulowanymi bonusikami: Nietoperzwytrzymałość: +5, prędkość: +5, ujeżdżenie: +5, galop: +5, kłus: +5, skoki: +5 - Moja opinia jak komuś chce się czytać...:
Moje skromne zdanie na ten temat: Z bonusów otrzymanych od koni z Dynią bardzo się cieszę, jednakże 5ty Żywioł który już nie dostaje bonusu ze Złotego Jabłka- Beznadzieja, mimo że konikowi wciąż można podać Złote Jabłuszko. Zostawili to dla podpuchy czy co?
- Tu opinia dotycząca pozostałych bajerkow...:
Nowe globalne korzyści w koncie VIP
- Pięta Achillesa włączona do Zestawu Nyks; <- To powinno być normalnie, bez VIPA.
- Wybór płci drugiego z źrebiąt, gdy klacz otrzyma Zestaw Hery;<-Fajny pomysł, też by się przydało bez VIPa.
Pozostałe opcje mogą być dla kogoś kto lubi bajerki.Ostatnia opcja. 3 przedmioty? Edit. Już wiem o co chodzi z tymi przedmiotami dzięki Gret. Fajna opcja szkoda tylko że żeby ją mieć musisz płacić 10kupsów. Pomijając promocję do jutra, za 5 kuponów. Kosmetyczne Poprawki do Konta Pegaza...Są zwyczajnie byle jakie. Z pewnością notatnik komuś się przyda... Tak samo jak sprawdzanie szczegółowości na stronie kupowanego konia.
Ostatnio zmieniony przez Soporific dnia Pon Mar 24, 2014 6:43 am, w całości zmieniany 1 raz |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe opcje (24 marca) Pon Mar 24, 2014 6:32 am | |
| Sopo o 3 przedmioty chodzi, że możesz wystawić np. 3xOM za 1xZN. Chyba, że Tobie też o to chodziło ale nie zrozumiałam. |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe opcje (24 marca) Pon Mar 24, 2014 6:44 am | |
| - Greta. napisał:
- Sopo o 3 przedmioty chodzi, że możesz wystawić np. 3xOM za 1xZN. Chyba, że Tobie też o to chodziło ale nie zrozumiałam.
Już rozumiem, dzięki |
| | | erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Nowe opcje (24 marca) Pon Mar 24, 2014 7:56 am | |
| Cudnie, że w końcu mogę zajrzeć w umiejętności koni na sprzedażach, strasznie mnie irytowało kupowanie kota w worku. No i jest wreszcie notatniczek, a dla takich sklerotyków jak ja to wręcz wybawienie Jak dla mnie kapitalne zmiany. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe opcje (24 marca) | |
| |
| | | | Nowe opcje (24 marca) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|