| Ważne, czy dochodzi nowa gra | |
|
+16Siedmiokropka asiam017 Ejli Kirara hanka1998 Pupusia23 Nevarra EveDallas kreatywny Reita-chan Tiamat Wild_Horse avrilka Estelle PlaybackJunkie8 Lubelak 20 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 10:31 am | |
| Witajcie, tak więc tego, nooo... Czy dołaczamy na forum nową grę, bedzie ZM nie tylko o howrse. A jak tak to jaką, prosze o propozycje. Pozdrawiam cieplutko | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 12:02 pm | |
| Hm... nie wszyscy grają w Doggi czy coś tam, ja np. Tylko w howrse chwilowo. Dlatego jestem za ankietą. |
|
| |
PlaybackJunkie8 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Julis Liczba postów : 1483 Dołączył : 07/12/2012
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 12:06 pm | |
| Ja jestem za grą, która będzie miała podobną tematykę do HWR - czyli konie. | |
|
| |
Estelle ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Estelle Liczba postów : 642 Dołączył : 06/06/2012
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 12:29 pm | |
| Lioden | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 12:34 pm | |
| Ja też jestem za jakąś grą o koniach, i chyba nikt by nie pogardził gdyby była polska wersja, ale z angielską i niemiecką też da radę | |
|
| |
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 1:36 pm | |
| Może High Ride... Ale dopiero po ukazaniu się polskiej wersji. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 2:46 pm | |
| Dzialik dla fanów League of Legends? A tak to nie wiem, ja gram tylko w LoLa, Howrse i Aiona, so... | |
|
| |
Reita-chan Już coś wie
Nick w grze : Recai Liczba postów : 258 Dołączył : 27/01/2012
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 5:07 pm | |
| - Tiamat napisał:
- Dzialik dla fanów League of Legends?
A tak to nie wiem, ja gram tylko w LoLa, Howrse i Aiona, so... Lola by można. XD | |
|
| |
kreatywny Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : dudek7894 Liczba postów : 124 Dołączył : 05/11/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Wto Mar 25, 2014 11:40 pm | |
| - Reita-chan napisał:
- Tiamat napisał:
- Dzialik dla fanów League of Legends?
A tak to nie wiem, ja gram tylko w LoLa, Howrse i Aiona, so... Lola by można. XD To może i MC? LoL, jak i MC mają fora, które sięgają 50k użytkowników, więc... No nie wiem, ale Zagroda jest nadal za mała, by z nimi konkurować. :] | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 12:05 am | |
| Ja się zgodzę z Junkie, najlepiej coś o końskiej tematyce, bo zostajemy pod nazwą Zagroda Mgły. Tylko, ja nie znam gier o koniach, które by były po polsku czy coš | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 12:58 am | |
| Stawiam dychę, że to nie wypali. |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 3:07 am | |
| A nie lepiej zorientować się jaki temat o grze nabił najwięcej postów? Osobiście obstawiam simsy, praktycznie na palcach jednej ręki można policzyć osoby które w to nie grały. | |
|
| |
Pupusia23 Nowy
Nick w grze : Pupusia23 Liczba postów : 43 Dołączył : 28/02/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 6:41 am | |
| Equirealm jak bd za darmo I Riding High. Albo Simsy. | |
|
| |
hanka1998 ZAGRODZIANIN
Nick w grze : hanka1998 Liczba postów : 5814 Dołączył : 29/11/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 6:52 am | |
| Ja też stawiam, że to nie przejdzie. ZM była stworzona z myślą o graczach Howrse, o grze Howrse. I tak mamy wystarczająco dużo offtopu o innych grach. Moim zdaniem dorzucanie do tego jeszcze jakiejś gry nie ma sensu, lepiej zostawić jak jest | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sro Mar 26, 2014 8:31 am | |
| - hanka1998 napisał:
- Ja też stawiam, że to nie przejdzie. ZM była stworzona z myślą o graczach Howrse, o grze Howrse. I tak mamy wystarczająco dużo offtopu o innych grach. Moim zdaniem dorzucanie do tego jeszcze jakiejś gry nie ma sensu, lepiej zostawić jak jest
Mam podobne zdanie w tym temacie. a jeżeli już coś dodawać, to najpierw uporać się ze starym syfem. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Czw Mar 27, 2014 4:16 am | |
| Zgadzam się z dziewczynami. Syf jest i tak, powoli się wszystko ogarnia a tutaj nową gre dokładać? Jak dla mnie bez sensu.. |
|
| |
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Pią Mar 28, 2014 9:48 am | |
| Ja bym powiedziała, że RH. Przynajmniej jest o koniach i będzie polska wersja językowa. | |
|
| |
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Pią Mar 28, 2014 10:23 am | |
| - Kamikazia napisał:
- Ja bym powiedziała, że RH. Przynajmniej jest o koniach i będzie polska wersja językowa.
Co to RH? Jeśli tematem głównym są konie, przy czym będzie polska wersja, to jestem jak najbardziej ZA! | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Pią Mar 28, 2014 11:06 am | |
| Nie, nie, NIE. ZM to forum o Howrse. | |
|
| |
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Pią Mar 28, 2014 12:28 pm | |
| - Ejli napisał:
- Nie, nie, NIE. ZM to forum o Howrse.
Ale admini się za głowę łapią, porównując statystyki sprzed czasów wcześniejszych. To jest lekki powód do obaw- Zagroda może wrócić do starej świetności, ale potrzeba czegoś nowego, bo (jak wiedzą wszyscy) rutyna niszczy. Czas więc ogarnąć stary syf (z pomocą nowych moderatorów ) i dodać coś nowego. | |
|
| |
Wild_Horse Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Elsker Liczba postów : 553 Dołączył : 06/02/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Pią Mar 28, 2014 2:16 pm | |
| - kreatywny napisał:
- Kamikazia napisał:
- Ja bym powiedziała, że RH. Przynajmniej jest o koniach i będzie polska wersja językowa.
Co to RH? :PJeśli tematem głównym są konie, przy czym będzie polska wersja, to jestem jak najbardziej ZA! Riding High. http://www.zagroda-mgly.com/t15182-riding-high Tylko ta gra jeszcze nie wystartowała. | |
|
| |
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Sob Mar 29, 2014 2:13 am | |
| - Wild_Horse napisał:
- kreatywny napisał:
- Kamikazia napisał:
Co to RH? :PJeśli tematem głównym są konie, przy czym będzie polska wersja, to jestem jak najbardziej ZA! Riding High. http://www.zagroda-mgly.com/t15182-riding-high
Tylko ta gra jeszcze nie wystartowała. Może warto czekać? | |
|
| |
EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 12:10 am | |
| Zanim wystartuje ogarniemy forum na tyle, zeby sie dalo dorzucic nowa gre. I tak trzeba calkiem przeorganizkwac czesc for... | |
|
| |
asiam017 Raczkujący
Nick w grze : angelikaskiba017 Liczba postów : 69 Dołączył : 19/02/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 1:20 am | |
| Dwie gry na jednym forum ? Według mnie będzie bardzoo dużo zachodu, no ale jeśli dacie radę to może coś o koniach ? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 1:42 am | |
| To jakby Leroy Merlin, Castorama, czy inny budowlaniec nagle do oferty wrzucił świeże bułeczki, żeby jakoś ratować biznes. Jak dla mnie to tylko oznaka słabości administracji. Dobre forum nie upada. A dobre forum nie tworzy się samo... |
|
| |
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 2:05 am | |
| - vernille napisał:
- To jakby Leroy Merlin, Castorama, czy inny budowlaniec nagle do oferty wrzucił świeże bułeczki, żeby jakoś ratować biznes. Jak dla mnie to tylko oznaka słabości administracji. Dobre forum nie upada. A dobre forum nie tworzy się samo...
Jednak gra o koniach nie będzie bułeczkami, tylko innymi akcesoriami budowlanymi o nieznanych parametrach. | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 2:25 am | |
| Ogólnie ta sytuacja z nową grą kojarzy mi się baardzooo z Tchibo.
- szukam pomocy z XYZ, nie mogę zrobić czegośtam. Wiesz gdzie znajdę jakiś poradnik? - Na ZM sprawdzałeś? - ZM? To przecież forum o Howrse!
I tak jestem na nie. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 2:40 am | |
| Najważniejsze to jest dobry start, jakby dużo osób "rzuciło się" na grę, która wchodzi i dało DUUUŻO pożytecznych poradników na ZM - zapewne i zainteresowanie byłoby duże, więc należy się zastanowić ile osób pójdzie na pewno w to grać i stworzy właśnie takie poradniki, rozreklamuje tam forum etc. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 2:46 am | |
| No właśnie. Wielu odepchnie jeszcze większy chaos na forum. Mogę skierować do administracji kilka pytań? 1) Zakładacie, że większość userów na forum zainteresuje się nową grą? 2) Zakładacie, że większość userów na forum zainteresuje się nową grą na dłużej niż tydzień? 3) Jeśli to miałoby być to Riding Coś, zakładacie, że przyjdą do Was nowi userzy lubiący tą grę? 4) Jeśli to miałoby być to Riding Coś, zakładacie, że gra zostanie w ogóle otwarta, skoro z tego co widziałam kątem oka nie jest to na 100% pewna firma? Jeśli na którekolwiek pytanie odpowiedzieliście 'tak', projekt padnie... Nie rozumiem tego, zamiast reklamować forum o Howrse, dokładacie nową grę, robicie jeszcze większy chaos. Zabrakło logiki. Tiamat, jeśli miałaby to być gra obcojęzyczna, poradniki trzeba by było pisać po angielsku, posty pisać w dwóch językach i zrobić angielską wersję ZM, skoro chcemy "rozreklamować tam forum" |
|
| |
Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra Nie Mar 30, 2014 5:28 am | |
| Nowa gra? Nie wiem, czy wypali... Ale zgłaszam MovieStarPlanet Bo to jedyna gra, oprócz Howrse, w którą gram (nie liczę Simsów, chyba, że zrobicie forum o Simsach ;P) | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Ważne, czy dochodzi nowa gra | |
| |
|
| |
| Ważne, czy dochodzi nowa gra | |
|