| Nowa kolekcja | |
|
+42Suzan Markool mysecretlife El Alcesta Labamba kim* Natalie7 Tiamat Noatun Aga282000 Cometa Ludi kreatywny Modliszka koziorożec MrsKopytko Nika346 Presence Eprillia Nemmip rosolowa EveDallas Siedmiokropka lilkowa123 wilczyca1000 tapetka erreo Sławcio50 Malto kam55 Nevarra avrilka Evelynek kacperdeja Gepard Destin Dżemik Krysia1 Poziomek Creamy magdalenusia 46 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
magdalenusia Już coś wie
Nick w grze : Arewena Liczba postów : 186 Dołączył : 28/05/2012
| Temat: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 2:14 am | |
| Niestety na chwilę obecną jest tylko jedna grafika: Jesień [You must be registered and logged in to see this image.]Jesień jest jednym z boskich koni sezonów. W każdy dzień jesieni, można zarobić: 30 punktów umiejętności do dystrybucji, jak chcesz na Jesieni 5000 Equus podczas pierwszego połączenia w ciągu dnia. Kredyty: + 50 żetonów na następny Wielkie Wyzwanie Party: Equus każdy dzień jesieni na grze VIP: + 1 wymiany na tydzień (nie kumuluje się) Ten koń nie może być sprzedawany. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Creamy Liczba postów : 515 Dołączył : 08/09/2013
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 2:49 am | |
| Piękny jest, tylko grzywa mi się pasuje :/ Ale tak to oceniam go 9/10 | |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 3:30 am | |
| Musicie to przeczytać! Wytrwajcie do końca! xD Wygląd: Dla mnie ten koń wygląda bardzo ładnie. Pasuje do jesieni, nie pasuje mi tylko grzywa, wygląda z nią jak Elvis Presley xD Powinna być ona mniej taka...nastroszona xD Cena, umiejętności, bonusy, które on daje: Znając życie ten koń będzie kosztował fortunę. Pewnie będzie w RO lub WT... Umiejętności - na razie nie znane..zobaczymy, pewnie będzie miał około 1200. Bonusy, które on daje - fajne, 5000eq za każdy poranek jesieni w grze. 7 x 5000eq = 35.000eq! Całość: Fajnie, że wyszła nowa kolekcja, ciekawe jaka będzie następna? Może kontynuacja bogów egipskich? Albo nie wime, rośliny xD, owoce xD, warzywa xD, rzepowy, marchewkowy lub jabłkowy boski? xD
Ostatnio zmieniony przez izazal dnia Sro Kwi 23, 2014 6:32 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Krysia1 W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Krysia1 Liczba postów : 349 Dołączył : 02/03/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 3:59 am | |
| Bardzo zgrabny ale taki mało boski, gdyby nie ta grzywa to wyglądałby jak zwykła praca z CP. Nie pasuje mi to że howrse oddziela zwykłych graczy od graczy z kontem VIP. Jeżeli nie będzie do wygrania w WT i RO to może się pokuszę na tego konia | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 6:34 am | |
| Bardzo ładny. Tylko grzywa dziwna. | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 7:16 am | |
| No tak, wszyscy się na grzywę uparli xD | |
|
| |
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 8:46 am | |
| - Vanilliowa napisał:
- No tak, wszyscy się na grzywę uparli xD
Nom xD Grzywa jest na seria dziwna...xD | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 12:31 pm | |
| Mi tam się grzywa podoba Jedyne co mi się nie podoba w tym boskim to tylne kopyta, jakieś takie pokrzywione dla mnie :< | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Pon Kwi 21, 2014 3:40 pm | |
| Tylne kopyta też jakieś takie dziwne. Nawet nie zwróciłam uwagi. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 12:28 am | |
| Prawe przednie kopyto róźni się od pozostałych Jak nie będzie kosztować fortuny to spróbuję. Ciekawe jak wygląda reszta.. |
|
| |
Gepard Nowy
Nick w grze : Gepard* Liczba postów : 11 Dołączył : 30/01/2014
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 2:32 am | |
| "30 punktów umiejętności do dystrybucji, jak chcesz na Jesieni 5000 Equus podczas pierwszego połączenia w ciągu dnia." Czy ktoś może mi to wytłumaczyć bo nie rozumiem tego | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 4:12 am | |
| - Gepard napisał:
- "30 punktów umiejętności do dystrybucji, jak chcesz na Jesieni
5000 Equus podczas pierwszego połączenia w ciągu dnia." Czy ktoś może mi to wytłumaczyć bo nie rozumiem tego Wydaje mi się, że to znaczy że podczas jesieni każdego dnia dostaniesz 30 punktów do umiejętności, które możesz dać temu boskiemu i 5000 eq za 1 zalogowanie w dniu. | |
|
| |
Gepard Nowy
Nick w grze : Gepard* Liczba postów : 11 Dołączył : 30/01/2014
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 5:04 am | |
| Dzięki, teraz czekam aż ktoś przetłumaczy ten tekst na blogu howrse bo tłumacz nie zbyt sobie radzi | |
|
| |
kacperdeja Nowy
Nick w grze : kacperdeja Liczba postów : 12 Dołączył : 19/02/2014
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 5:05 am | |
| mi się podoba i nawet ma możliwości | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 5:07 am | |
| Oprócz tego że kopytka trochę pokraczne konik bardzo ładny. I jak nie będzie kosztował fortuny to sobie go kupię. | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 6:09 am | |
| Bardzo ładny tyle, że tą grzywę mogliby trochę poprawić | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 7:11 am | |
| Swoją drogą trochę pory roku się im porąbały... Nie ma to jak dać boskiego jesiennego na wiosnę... | |
|
| |
Creamy Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 8:20 am | |
| - Nevarra napisał:
- Swoją drogą trochę pory roku się im porąbały... Nie ma to jak dać boskiego jesiennego na wiosnę...
Nigdy nie ogarniesz twórców Howrse... To jest po prostu nie możliwe XD | |
|
| |
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 9:28 am | |
| - Vanilliowa napisał:
- Nevarra napisał:
- Swoją drogą trochę pory roku się im porąbały... Nie ma to jak dać boskiego jesiennego na wiosnę...
Nigdy nie ogarniesz twórców Howrse... To jest po prostu nie możliwe XD No, w lato pewnie dadzą Zimę | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 1:04 pm | |
| Taki sobie ten boski, niezbyt mi się podoba | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Wto Kwi 22, 2014 1:19 pm | |
| No nie wiem, może się nie znam, ale jak dla mnie ten koń wygląda w deseń "amator bawił się photoshopem i dokleił do konika brushowe liście". Taki ni przypiął, ni wypiął. I ciekawe, że wiosną dają konia - jesień. Inna sprawa, ile twórcy jeszcze tego wymyślą, by zgarnąć kasę ;)Mi by już się dawno pomysły na boższyszcza skończyły. A o Egipcie cisza? | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 12:12 am | |
| Haha, nowy boski xD I znowu gracze, którzy mają staż w przedziale 30-250 nie mają szans na tego konia, poza tym VIPy znowu mają lepiej! Ee, dla mnie cały koń jest pokraczny, a grzywa i ogon oraz jego mina komponują się w "Och! Piorun mnie strzelił" To prawe przednie kopyto chociaż inne to najlepsze. Aha. Wygląd taki "mało boski". Wygląda jakby koń wpadł w kupę liści. |
|
| |
Sławcio50 Nowy
Nick w grze : Sławcio50 Liczba postów : 6 Dołączył : 15/02/2014
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 12:47 am | |
| - jestę czołgię napisał:
- I znowu gracze, którzy mają staż w przedziale 30-250 nie mają szans na tego konia, poza tym VIPy znowu mają lepiej!.
Chyba po to jest VIP, żeby gracze mieli jakieś udogodnienia, prawda? Równie dobrze funkcje VIPa mogliby dać każdemu. A tak VIP jest nagrodą za ciężką ''pracę'' na Howrse. | |
|
| |
erreo Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : erreo Liczba postów : 714 Dołączył : 04/07/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 1:07 am | |
| Hm... najpierw boskie dawały diamenty praktycznie codziennie, potem pod pewnym warunkiem, następnie od czasu do czasu lub jeśli im się zechce, a teraz wcale. Chyba jedynym atutem kolejnej serii boskich będzie napis boski pod grafiką. Umiejętności i equus, tyle to i zwykłym koniem można osiągnąć. Może te żetony będą chociaż przydatne w wyzwaniu, to okaże się już niedługo. Tak czy siak, kręcę nosem i mam nadzieję, że jeszcze doczekam się konia, na którego warto będzie wydać ciułane kupony, bo ten moich kryteriów opłacalności nie spełnia. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 8:03 am | |
| |
|
| |
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 8:09 am | |
| - Evelynek napisał:
- Vanilliowa napisał:
- Nevarra napisał:
Nigdy nie ogarniesz twórców Howrse... To jest po prostu nie możliwe XD No, w lato pewnie dadzą Zimę A w jesień Wiosnę, a w Zimę lato, i wszyscy będą płakać, że jeszcze tyle do wakacji, a dają nam letniego bościaka xD | |
|
| |
tapetka Już coś wie
Nick w grze : tapetka (serwer PL) / tapeciara85 (serwer INT) Liczba postów : 172 Dołączył : 01/11/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 8:36 am | |
| - izazal napisał:
- Evelynek napisał:
- Vanilliowa napisał:
- Nevarra napisał:
Nigdy nie ogarniesz twórców Howrse... To jest po prostu nie możliwe XD No, w lato pewnie dadzą Zimę A w jesień Wiosnę, a w Zimę lato, i wszyscy będą płakać, że jeszcze tyle do wakacji, a dają nam letniego bościaka xD Nic się nikomu nie porąbało ;P Na świecie pory roku zaczynają się niekoniecznie tak jak w naszej strefie klimatycznej, cytat z Wikipedii: " Za miesiące wiosenne na półkuli północnej uznaje się marzec, kwiecień i maj, a na południowej wrzesień, październik i listopad." - tak samo jest z innymi porami roku. Nie zapominajmy że to gra która ma wiele wersji językowych i jest popularna w wielu zakątkach naszej planety Koń jest fajny, trochę jak już wszyscy wspomnieli wygląda mało bosko ale mi zdecydowanie przypadł do gustu. Ciekawa jestem jakimi elementami wyróżnią pozostałe pory roku i czy będzie jakiś bonus za posiadanie wszystkich koni z kolekcji, i co dla mnie najważniejsze czy zrobią choć jedna klaczkę w tym gronie ^^ | |
|
| |
wilczyca1000 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : wilczyca1000 Liczba postów : 1019 Dołączył : 04/03/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 8:41 am | |
| Mi się szczerze koń nie podoba, dziwnie stoi xD Wymyślają tylko coby więcej kasy zgarnąć. Tak samo jak teraz te tokeny i promocje bezsensowne | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 10:59 am | |
| Szczerze mówiąc nie mogę się doczekać jak będzie wyglądała Boska Zima, mam nadzieję, że nie spaprają za przeproszeniem | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Nowa kolekcja Sro Kwi 23, 2014 11:39 am | |
| Aż dziwne że nie dali koni-miesięcy, zawsze to większy zysk xD | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowa kolekcja | |
| |
|