Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Kolekcja | |
|
+7Sakura weila123 Tirrathee Philipek Nevarra koniara25000 RainbowDash 11 posters | Autor | Wiadomość |
---|
RainbowDash Nowy
Liczba postów : 2 Dołączył : 21/03/2012
| Temat: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 1:43 pm | |
| Macie zwariowaną kolekcję lub zbiór ukochanych rzeczy? Pochwal się nim i napisz, że go posiadasz!
Ja kolekcjonuję butelki po FRUGO oraz naklejki, pudełka itp. z Jedynym Takim z Cyfry+ | |
| | | koniara25000 Jedną nogą w ZM
Nick w grze : koniara25000 Liczba postów : 589 Dołączył : 08/01/2012
| Temat: Re: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 2:05 pm | |
| Ja koloekcjonuje figurki zwierząt i swoje rysunki.
Ostatnio zmieniony przez koniara25000 dnia Sro Mar 21, 2012 2:35 pm, w całości zmieniany 1 raz | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 2:06 pm | |
| Ja zbieram sprzęt jeździecki i różne rysunki. |
| | | Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 2:49 pm | |
| Hmmm... wszelkie szklanki / kufle od piwa ( jakie wpadną w moje ręce. Aktualnie mam tego około 50 sztuk, w większości każde szkło jest inne. I zaczyna mi brakować witrynki by to pomieścić. Poza tym mam parę figurek koni ze Schleicha (Breyery ładniejsze, szczególnie mój wymarzony Keltec Salinero, ale cena z kosztem jej sprowadzenia powala na kolana), trochę maleńkich 2-3cm figurek z ceramiki kotków. O, i trochę pluszowych kociaków (i jednego żywego XD) | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 2:56 pm | |
| Ja zbierałam jakieś 3-4 lata temu figurkowe pieski - różnej rasy oraz wielkości. Teraz już nic nie kupuję nowego, bo nie mieści się to wszystko na jednej z moich półek. Jeśli ktoś jest chętny,to mogę wstawić zdjęcie mojej małej kolekcji. A teraz? Raczej nic nie kolekcjonuję. | |
| | | Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Kolekcja Sro Mar 21, 2012 5:13 pm | |
| Książki. Choć tego się można spodziewać, jeśli ktoś przeczytał mój obszerny post w wątku o ulubionych książkach. :3 Poza tym filmy i kubki po kawie z mcdonald's które ja i przyjaciółka dekorujemy różnymi, hm, ciekawymi rysunkami i napisami. I ołówki. Gdziekolwiek jakiś znajdę, zgarniam do piórnika. (Wyobraźcie sobie co się dzieje, jak wchodzę do Ikei ^^) | |
| | | weila123 W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 361 Dołączył : 17/05/2011
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 4:47 am | |
| Ja jak byłam mała , kolekcjonowałam piłeczki kauczukowe oraz różne broszurki o zwierzętach ze sklepów zoologicznych Teraz zbieram gazetki Cztery Łapy oraz plakaty (zwłaszcza z 1D) którymi wymieniam się z koleżankami ^^ | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 5:32 am | |
| Kiedyś zbierałam wszelkie zdjęcia, plakaty, artykuły, rysunki z końmi, w tej chwili nie chce mi się tego robić. Lubię też gromadzić ciekawe kamienie (mam kilka naprawdę ciekawych okazów ) oraz muszle . Jak chodziłam do podstawówki, w całej szkole była moda na zbieranie obrazkowych kartek do segregatora. Miałam tego naprawdę dużo i bardzo różnych . W tym hobby najlepsze było to, że przy wymianie karteczek na szkolnych przerwach można było poznać pół szkoły, która miała podobnego jobla, jak ja W gimnazjum zaczęłam poznawać świat Japonii i mangi&anime, więc przez dłuższy czas kupowałam i gromadziłam magazyn "Kawaii", dzięki któremu byłam na bieżąco z różnymi anime, które lubię czasem oglądać do teraz | |
| | | Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 6:31 am | |
| - Sakura napisał:
- W gimnazjum zaczęłam poznawać świat Japonii i mangi&anime, więc przez dłuższy czas kupowałam i gromadziłam magazyn "Kawaii", dzięki któremu byłam na bieżąco z różnymi anime, które lubię czasem oglądać do teraz
Kawaii to jest ten słodki,japoński styl,tak? | |
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 6:37 am | |
| - Philipek napisał:
- Sakura napisał:
- W gimnazjum zaczęłam poznawać świat Japonii i mangi&anime, więc przez dłuższy czas kupowałam i gromadziłam magazyn "Kawaii", dzięki któremu byłam na bieżąco z różnymi anime, które lubię czasem oglądać do teraz
Kawaii to jest ten słodki,japoński styl,tak? Dokładnie tak . Słowo "kawaii" w języku japońskim oznacza dosłownie" milutki, słodki, coś, co zwykle jest dla nas takie "och", "ach". Z racji tego, że obecni Japończycy, zwłaszcza bardzo młodzi, lubują się w cukierkowych rzeczach, bardzo często można z ich ust usłyszeć stwierdzenie, że coś lub ktoś jest kawaii . | |
| | | stewardessa Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Messi. Liczba postów : 587 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 7:18 am | |
| Ja tam zbieram takie maskotki z The Dog (kolekcja liczy sztuk ponad 40 ) oraz kamienie. Mam taki jeden z zielonym minerałem na wierzchu | |
| | | Narkotyka Już coś wie
Nick w grze : Narkotyka Liczba postów : 185 Dołączył : 24/02/2012
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 8:40 am | |
| | |
| | | Tirrathee Już coś wie
Nick w grze : Tirrathee Liczba postów : 119 Dołączył : 26/04/2011
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 9:04 am | |
| Ach, też zbierałam karteczki w podstawówce. Do dziś mam gdzieś pogrzebany segregator pełen postaci z W.I.T.C.H. ^^ Wtedy też modne były kolorowe żyłki, z których się plotło breloki. Tego też mam gdześ jeszcze pełno. (: | |
| | | KikiCatacumba Nowy
Liczba postów : 45 Dołączył : 17/03/2012
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 11:39 am | |
| Ja zbierałam karteczki (mam ich tysiące O.o) kolekcjonowałam kiedyś zwierzątka z farmy. I moje rysunki | |
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 12:52 pm | |
| - Tirrathee napisał:
- Ach, też zbierałam karteczki w podstawówce. Do dziś mam gdzieś pogrzebany segregator pełen postaci z W.I.T.C.H. ^^
Wtedy też modne były kolorowe żyłki, z których się plotło breloki. Tego też mam gdześ jeszcze pełno. (: Tirrathree, podobnie było z modnym wtedy jajkiem Tamagochi oraz grająco-świecącym jojem . Niemal wszyscy w szkole mieli takie zabawki | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Kolekcja Czw Mar 22, 2012 2:26 pm | |
| W podstawówce szałem były karteczki, a w przedszkolu - papierki po gumie do żucia. Nikt nigdy nie interesował się manga i anime, że nie wspomnę o kolekcjonowaniu tych komiksów. Ja właściwie nic nie kolekcjonuję. No, może gazety. I stare zabawki. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Kolekcja | |
| |
| | | | Kolekcja | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|