| Wielkie Wyzwanie | |
|
+21Kemishi EveDallas erreo Keplie Modliszka Dżemik Suzan avrilka Nemmip Tiamat Aga282000 kam55 Cometa Ann911 Siedmiokropka FunnyOne Kazuyuki Heartlend10 Poziomek VCarinn Evelynek 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Evelynek Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : aleksandra.j.1 Liczba postów : 744 Dołączył : 30/07/2012
| Temat: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 6:18 am | |
| Witajcie !
Od teraz Wielkie Wyzwanie i Uroczystości wyznaczą rytm życia w grze.
Wielkie Wyzwanie zbierze wysiłek całej społeczności gry (Tym razem Podkowy, a w przyszłości może inne rzeczy). Po osiągnięciu wymaganej ilości podków, Uroczystości się rozpoczną, loterie i Rogi Obfitości dadzą Wam możliwość spróbowania i zdobycia nowego boskiego konia z najnowszej kolekcji: Sezonowych boskich koni!
Nie wpadajcie w panikę, kiedy ujrzycie ogromną ilość podków, które są wymagane do rozpoczęcia Uroczystości! Tysiące graczy będzie je zbierać, a po kolejnych dniach ilość ta będzie szybko wzrastać!
Możesz wygrać podkowy na różne sposoby:
* Dzienne dokonania: Każdego dnia masz 6 dokonań z rosnącym poziomem trudności dla każdego. Zmieniają się każdego dnia, czy masz je ukończone, czy nie. Różnią się one pomiędzy graczami.
* UFO: Proste! Po prostu trzeba być mistrzem myszy i szybko kliknąć podkowy latające po ekranie.
*Grand Prix: Grand Prix oferuje teraz podkowy, ilość zależna jest od zajętego miejsca.
* Zawody Niektóre zawody oferują podkowy zamiast Equus, a będzie to opisane w opisie zawodów . Możesz określić, ile energii koń powinien zużyć w tych zawodach. Im więcej energii koń zużyje w zawodach, tym większa szansa, że wygra. Jest więc możliwe, że koń, który zwycięży w zawodach z podkowami nie jest jednym z koni posiadających największe umiejętności i najwięcej bonusów spośród pozostałych. Twój koń musi wygrać zawody, aby dostać podkowy. Ty (Twoje konie) możecie wziąć udział w 10 takich zawodach dziennie . Zawody te są dość rzadkie, więc nie zdziwcie się, jeśli nie będziecie w stanie znaleźć dostępnych w danym czasie. Są one wybierane losowo spośród zawodów, które istnieją w grze.
Branie udziału w Wielkim Wyzwaniu daje pewne korzyści w Uroczystościach; im więcej podków zbierzecie, tym większe korzyści otrzymujecie! Możecie również zostać wynagrodzeni za zebranie największej ilości podków i za bycie osobą, która zebrała ostatnią potrzebną podkowę i uruchomiła Uroczystości!
Przejdźcie do strony głównej, aby odkryć te korzyści, a także wizualizację rankingu. Umożliwi on Wam zorientować się gdzie znajdujecie się w stosunku do innych graczy .
Uroczystości: Uroczystości rozpoczną się, gdy ostatnia podkowa do wymaganej ilości zostanie zebrana. Może to zdarzyć się w dowolnym czasie w ciągu dnia i nocy!
Podczas Uroczystości jest: *Loteria *Możliwość wygrania boskich koni w Rogu Obfitości dla każdego wraz z korzyściami jakie uzyskasz podczas Wielkiego Wyzwania! Uroczystości trwać będą około 5 dni; dokładne daty ujrzycie po ich uruchomieniu.
Kiedy Uroczystości skończą się, rozpoczyna się na nowo Wielkie Wyzwanie i Waszym zadaniem jest osiągnąć wyznaczony cel dla całej społeczności!
Zapraszamy do zabawy! Zespół Howrse______________________________Tak nawiasem mówiąc, doszedł nowy boski.Wiosna[You must be registered and logged in to see this image.]
Wiosna jest częścią Twoich boskich koni pór roku. Każdego dnia Wiosny wygrywaj:
- 30 punktów umiejętności możesz przydzielić koniowi Wiosna według upodobań
- 5 000 przy pierwszym logowaniu danego dnia
Korzyści:Podkowy zdobyte przez społeczność +50 podków do następnego Wielkiego Wyzwania
Gra Equus każdego dnia Wiosny w grze
VIP Skróć maksymalny okres zakwaterowania w ośrodkach jeździeckich do jednego dnia VIPJak mogę to uzyskać?Gdy rozpoczną się uroczystości świąteczne, możesz zdobyć Wiosna:
- poprzez zebranie największej liczby podków w Wielkim Wyzwaniu
- poprzez zebranie ostatniej podkowy w Wielkim Wyzwaniu
- jako kumulację w loterii
- Z Rogiem Obfitości
Ostatnio zmieniony przez Evelynek dnia Wto Kwi 29, 2014 6:37 am, w całości zmieniany 4 razy | |
|
| |
VCarinn W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Karinn Liczba postów : 462 Dołączył : 16/09/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 6:21 am | |
| | |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 6:28 am | |
| Ja 6..... muszę zdobyć KF.... | |
|
| |
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 6:38 am | |
| Ja miałam dziś proste zadania. A czy potem będziemy rywalizować z innymi serwerami czy jak ? | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 6:58 am | |
| Jak będzie rywalizacja to będę musiała zrezygnować z francuskiego serwera A ogółem bardzo mi się to wszystko podoba ^^ | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 7:25 am | |
| O co chodzi z tym? Obniżki na boskiego konia Wiosna w czasie świątecznym:
- zaczynając od 1 000 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 2 kupione
- zaczynając od 250 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 3 kupione
- zaczynając od 100 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 4 kupione
- zaczynając od 50 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 5 kupionych
|
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 7:35 am | |
| Danonek: jeśli w czasie Wyzwania uzbierasz określoną ilość podków to dostaniesz bonus. - Uzbierasz ich 1000 - gdy będziesz otwierał RO dostaniesz 3 gratis - 250 - 4 RO gratis - 100 - 5 RO gratis - 50 - 6ty RO gratis. | |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 7:35 am | |
| Danon - chyba o to , że jak masz powiedzmy 100 podków i kupisz 4 RO to dostaniesz 1 gratis (chyba tak) | |
|
| |
FunnyOne Raczkujący
Liczba postów : 50 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 10:21 am | |
| - DanonekxD napisał:
- O co chodzi z tym?
Obniżki na boskiego konia Wiosna w czasie świątecznym:
- zaczynając od 1 000 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 2 kupione
- zaczynając od 250 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 3 kupione
- zaczynając od 100 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 4 kupione
- zaczynając od 50 1x[You must be registered and logged in to see this image.] podarowany za 5 kupionych
Jest koniec promocji. Masz 50 podków- za każdym razem, jeżeli otworzysz 5 RO, dostaniesz 6ty gratis. Jeżeli masz 100 podków- za każdym razem, kiedy otworzysz 4RO, 4ty dostaniesz gratis. itd.. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 10:43 am | |
| Aha, dzięki ;p Że ja tego nie skumałam xD |
|
| |
Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 11:24 am | |
| Danonek - nic dziwnego, bo napisali strasznie niezrozumiale. Napisałam to samo na forum howrse i odpisał mi Ow (oh, co za zaszczyt xD)... | |
|
| |
Ann911 Już coś wie
Nick w grze : Ann911 Liczba postów : 121 Dołączył : 04/02/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 11:26 am | |
| 20 podkòw już jest | |
|
| |
Cometa Nowy
Nick w grze : Cometa Liczba postów : 36 Dołączył : 26/04/2014
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 12:02 pm | |
| Jesteśmy tacy światowi, musimy zebrać więcej podków niż international Szalone 12 podków | |
|
| |
kam55 Już coś wie
Nick w grze : luctl Liczba postów : 105 Dołączył : 05/07/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 2:12 pm | |
| Olewam te podkowy xD Za to Wiosna w 2 RO, i to za diaxy^^ | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
Nick w grze : Aga282000 Liczba postów : 106 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 2:32 pm | |
| Ja mam 12 podków i nie mogę się doczekać kiedy Wiosna będzie w RO dla graczy bez konta VIP, zanotowałam także zniknięcie KM i skrzydeł u moich skrzydlatych jednorożców, przynajmniej ZJ i SZJ im nie poznikały. | |
|
| |
Heartlend10 Już coś wie
Nick w grze : Heartlend10 Liczba postów : 141 Dołączył : 03/09/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 4:00 pm | |
| To można już znaleźć wiosnę w RO? O.O | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Wto Kwi 29, 2014 4:02 pm | |
| - Heartlend10 napisał:
- To można już znaleźć wiosnę w RO? O.O
Vipy tak |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sro Kwi 30, 2014 2:50 am | |
| Jak to skrzydła poznikały u jednorożców? O.O | |
|
| |
Nemmip Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nemmip Liczba postów : 428 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sro Kwi 30, 2014 3:21 am | |
| Te szalone 7 podków ;___;. Ale fajne są zadania.Trzeba się chociaż troszku namęczyć | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sro Kwi 30, 2014 6:11 am | |
| - Tiamat napisał:
- Jak to skrzydła poznikały u jednorożców? O.O
YAFUD, dołączę się do pytania O_O | |
|
| |
Aga282000 Już coś wie
Nick w grze : Aga282000 Liczba postów : 106 Dołączył : 18/07/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sro Kwi 30, 2014 7:30 am | |
| - Tiamat napisał:
- Jak to skrzydła poznikały u jednorożców? O.O
U moich już powróciły, nie wiem jak u innych. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Pią Maj 02, 2014 3:42 pm | |
| Nie ogarniam tej promocji... I nie chce mi się nawet wysilać na nią xD | |
|
| |
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sob Maj 03, 2014 3:00 am | |
| Suzan, mam dokładnie tak samo, te całe zbieranie podków nuży. Nie chce mi się, olać to | |
|
| |
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Sob Maj 03, 2014 10:09 am | |
| Mam 45 podków | |
|
| |
Dżemik Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : JadeXDD Liczba postów : 2112 Dołączył : 13/10/2012
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 1:48 am | |
| Nie biorę w tym udziału chociaż Wiosna jest śliczna.
Ostatnio zmieniony przez JadeXDD dnia Nie Maj 04, 2014 8:54 am, w całości zmieniany 1 raz | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 3:32 am | |
| 25 podków Co ja jestem hurtownia? Przekaż konia dla Ow -ll- equus -ll- -ll- owijki, equus, jabłka i rzepy nowemu graczowi Daj 25 jabłek koniom innego gracza Wystaw na wymianach Krew Meduzy jako prezent dla innego gracza |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 4:57 am | |
| Wszystko źle jak dla Was widzę... każda promocja źle. Zadania wykonuję bo to i tak przy codziennych czynnościach zaliczają się, a jak coś mi nie odpowiada to rezygnuje. Jednak jakiś wkład mam. |
|
| |
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 5:40 am | |
| Niby nic nie robię, ale jednak. 59 podków. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 5:45 am | |
| Ja aktualnie mam 122 podkowy, cóż, nie oszukujmy się zbieram je tylko dla losów bo jestem ciekawa wygranych. Gdybym miała więcej kuponów to już bym sobie vipa kupiła tylko po to aby gwałcić Wiosnę w RO. |
|
| |
Modliszka Już coś wie
Nick w grze : Modliszka Liczba postów : 113 Dołączył : 04/04/2013
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie Nie Maj 04, 2014 5:56 am | |
| Ja na razie 156 podków, chociaż specjalnie tam jakoś się nie wysilam Ciekawe czy to będzie loteria jak loteria, czy może coś bardziej "wymyślnego". | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Wielkie Wyzwanie | |
| |
|
| |
| Wielkie Wyzwanie | |
|