Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Zagroda Forum Awards - majOWe! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Kirara Uzależniony
Nick w grze : OJT (skrót) Liczba postów : 2239 Dołączył : 03/06/2012
| Temat: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 2:24 am | |
| Wpadłam na taki szalony pomysł... Będę to robiła tutaj co miesiąc. Taki lol. Hue hue. Najpierw możecie zgłaszać użytkowników do danej konkurencji. Później odbędzie się głosowanie, aż wreszcie ogłosimy wyniki. Prościej być nie mogło, ale staramy się dbać oto, aby nie wysilać Waszych mózgów, bo inaczej środowisko byłoby zanieczyszczone. Dostałoby mi się za to. ;_; Dostępne kategorie:
- Najlepsze teksty - osoba, która zawsze powie coś, co Was rozbawi.
- Pisarz - osoba, które pisze najlepsze opowiadania na całym forum.
- Złoty człowiek - to tytuł dla użytkownika, który zrobił wiele dla tego forum i zasługuje na ten zaszczytny tytuł.
- Leniwiec - naaajjbaaardzieeej leeniiiwa osoooba naaa foruuum. *ziew*
- Rysownik - to właśnie on rysuje najlepiej. Zachwycajmy się wszyscy!
- Fotograf - jego zdjęcia są największą chlubą naszego skromnego forum.
- Grafik Style - Tutaj możecie podać dwie osoby, które robią najlepsze avki i prezki. Jeśli jednak nie chcecie, możecie tylko jedną.
- Techniczny - znający wszelkie tajniki współczesnej techniki. Wszyscy mogą tylko pozazdrościć wiedzy.
- Mądraliński - najmądrzejsza osoba, jaką kiedykolwiek można było tutaj spotkać.
- Nie ogarniam... - user ten cechuje się tym, że nigdy nie wie, o czym piszą w danym czasie lub po prostu tego nie rozumie.
- Kapitan Pomocny - wiecznie można go spotkać w działach z pytaniami i prośbami o pomoc. Howrse to po prostu jego żywioł!
- Sucharowicz - wiecznie opowiada suchary. *suchar suchar suchar*
No dobrze... To niestety wszystkie kategorie, które mamy do zaoferowania. Wszystkie propozycje proszę wstawiać w spoilery. | |
| | | Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 2:57 am | |
| - PLEBISCYT TAJM:
1. wszyscy śmieszo po równo ;~; 2. Kamyk c: 3. Znowu Kamyk, no i admini. 4. >tu Ejliś miała wstawić siebie, ale nie wie, czy wolno< 5. >i tu też< 6. Greta! 7. Dywą/Presence. 8. Krecio. 9. Jetrel? 10. Junkie c: 11. >tu nie ma nikogo< 12. Lubelak.
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 3:04 am | |
| - Spoiler:
1. Lubelak 2. Kamyk. 3. Kamyk, admini, byli modzi. 4. Ja xD 5. Yy... Eve. 6. Greta. 7. Junkie 8. Kreatywny. 9. Hmm... nie wiem w sumie. 10. Ja. 11. Kamyk. 12. Lubelak. I ja, jak mam głupawkę i fazę na suchary.
|
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 3:52 am | |
| - Spoiler:
1.Lubelak 2.Keczup aka Kamikazia :3 3. Kami i obecni admini. 4. Nie wiem... Ejli? 5. Sakura. 6. Greta. 7. Dywan i Presence. 8. Krecio :3 9. Lol, tu pasuję idealnie. Z moim wykładem na temat koziółki warzywnej, z quizem, który robię, z bruhatkajozaurem i wszystkim, czym was obrzucam... tak, Gatta jest idealnym wyborem. 10. Zazwyczaj Czołg XD 11. Kazia. 12. Lubelak!
|
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 4:16 am | |
| Gatta - oberwiesz! Jestę nieogarniaczę <3 |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 6:23 am | |
| - No jak wszyscy to ja też~:
1.Lubiś 2.Kazia 3.Lubiś 4.Ejli 5.Oresama 6.Greta. 7.Nemo i Presence 8.no nie wiem 9.Gatta 10.Jankiś, coś dla Cb x3 11.powiedzmy, że nikt 12.Lubiś
|
| | | mikerowave Główny Grafik
Liczba postów : 1075 Dołączył : 14/07/2013
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Sob Maj 17, 2014 6:50 am | |
| - Dywanowe:
- Najlepsze teksty - PlaybackJunkie8
- Pisarz - Kamikazia
- Złoty człowiek - Lubelak
- Leniwiec - Ejli
- Rysownik - EveDallas
- Fotograf - Greta.
- Grafik Style - Presence
- Techniczny - Kamikazia
- Mądraliński - Gatta
- Nie ogarniam... - JadeXDD
- Kapitan Pomocny - Nie wiem.
- Sucharowicz - jestę czołgię
| |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Nie Maj 18, 2014 1:45 am | |
| Dziękuję, jestę sucharowiczę =) |
| | | Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Nie Maj 18, 2014 8:30 am | |
| Kochani... Źle mnie zrozumieliście. To tylko kandydaci, więc nie powinni się powtarzać, bo wtedy będzie tylko jedna osoba w kategorii, a użytkowników jest więcej. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Nie Maj 18, 2014 9:04 am | |
| Mi się wydaje, że nawet dobrze tak, bo jak nikt nie pasuje to po co kogoś innego na siłę wciskać? I bez powtarzania i z wyjdzie na to samo. ;w; |
| | | Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Nie Maj 18, 2014 9:20 am | |
| Ale i tak... Po to jest tyle kategorii, żeby więcej ludzi tutaj było. Dlatego proszę to poprawić, bo to jest dla wszystkich, a nie tylko dla 1 osoby. | |
| | | EveDallas Moderator
Nick w grze : EveDallas Liczba postów : 4676 Dołączył : 22/11/2011
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Nie Maj 18, 2014 9:43 am | |
| - Spoiler:
1. Najlepsze teksty - SamF 2. Pisarz - Szron 3. Złoty człowiek - Lubelak 4. Leniwiec - Ja dopisze później 5. Rysownik - Oresama 6. Fotograf - Greta. 7. Grafik Style - PlaybackJunkie8 8. Techniczny - kreatywny 9. Mądraliński - ... 10. Nie ogarniam... - PlaybackJunkie8 11. Kapitan Pomocny - ... 12. Sucharowicz - Lubelak
| |
| | | Kirara Uzależniony
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! Pon Cze 16, 2014 7:22 am | |
| Tak więc ogłaszamy wyniki!
Najlepsze teksty - Lubelak Pisarz - Kamikazia/Cavaletta Złoty człowiek - Cavaletta, admini oraz byli moderatorzy Leniwiec - Ejli Rysownik - EveDallas oraz Oresama Fotograf - Greta. Grafik Style - Presence Techniczny - kreatywny Mądraliński - Gatta Nie ogarniam - PlaybackJunkie8 Kapitan Pomocny - Cavaletta Sucharowicz - Lubelak
I tak właśnie zakończyliśmy pierwszą edycję. Niedługo rozpocznie się kolejna. Tym razem z innymi kategoriami (chociaż niektóre zostaną, ale żeby dać szansę innym, trochę to pozmieniam). GRATULUJE ZWYCIĘZCOM! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Zagroda Forum Awards - majOWe! | |
| |
| | | | Zagroda Forum Awards - majOWe! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|