Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Pią Wrz 16, 2011 3:17 am | |
| Chciałabym zareklamować swój profil, aby piąć się w rankingu popularności. Czy jest to dozwolone? | |
| | | Sheila86 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sheila86 Liczba postów : 658 Dołączył : 03/07/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Pią Wrz 16, 2011 4:16 am | |
| Na forum zagrody czy na forum gry? Jesli chodzi o zagrodę to co prawda nie jestem modem ani adminem, ale myślę, że nie ma problemu Daj się poznać ludziom, może napisz coś o sobie w odpowiednim dziale i dodaj mnie w grze do znajomych a codziennie będę ci wysyłać gratulacje | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Pią Wrz 16, 2011 4:24 am | |
| Tak jak Sheila86 wspomniała, nie ma zabronionej reklamy swojego profilu:) Jeśli mogę coś doradzić to po prostu pisz na forum, rozmawiaj z ludźmi a nawet się nie spostrzeżesz jak szybko awansujesz w rankingu popularności:D |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Pią Wrz 16, 2011 5:53 am | |
| Zawsze możesz wkleić link do swojego profilu w podpisie pod postami, aby każdy zainteresowany mógł szybko na niego zajrzeć | |
| | | amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Sob Wrz 17, 2011 5:34 am | |
| Ja wpisałam w stronę WWW na ZM adres do profilu na howrse.pl Nie ma zabronionych reklam. A jeśli chcesz się piąć - gratuluj innym graczom - oni w odgrywkę wchodzą do ciebie | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Sro Wrz 21, 2011 7:49 am | |
| Oczywiście że na Zagrodzie można, najlepiej w formie linku do swego profilu umieszczając go pod swymi wypowiedziami, Sporo osób tak robi. Jeśli nie potrafisz to napisz a zrobię to dla Ciebie | |
| | | Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Sro Wrz 21, 2011 7:53 am | |
| Co do forum na howrse - to zabronione. Tutaj jak juz wspominano - mozna. | |
| | | Aglyss Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Aglyss Liczba postów : 1624 Dołączył : 01/06/2011
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? Czw Paź 06, 2011 1:50 pm | |
| Nie no, dzisiaj jestem tylko o 9 miejsc nizej od Jaselle! Jestem 131 w rankingu popularności! | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? | |
| |
| | | | Czy na forum Zagroda Mgły można reklamować swój profil? | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|