E3: "Wiedźmin 3" - jest pierwszy zwiastun wyczekiwanej polskiej produkcji! - Co wiemy o grze? Jej świat ma być około 20 procent większy niż ten ze ... "Skyrima"! Przejechanie go na koniu wzdłuż miałoby zająć około 40 minut. Tytuł będzie oczywiście oparty na nowej generacji silnika, który posłużył do stworzenia "Wiedźmina 2". Jeśli chodzi o fabułę, to Geralt ma w końcu odzyskać pamięć i ruszyć w poszukiwaniu zagubionych bliskich. Questy w produkcji mają być podzielone na wątki/warstwy. Poszukiwanie bliskich, przepychanki polityczne, oraz wszystkie pozostałe. Oczywiście wszystkie misje, przygody i zadania mają się ze sobą przeplatać, a podejmowane decyzje będą wpływać na nasze losy i na cały świat gry. Zmianom ulec mają także szczegóły takie jak drzewko umiejętności, zarządzanie ekwipunkiem, działanie znaków, sposób walki i tak dalej. Póki co jest jednak za wcześnie by wdawać się w takie niuanse. - Materiały prasowe
I jak, graliście w Wiedźmina? Moim zdaniem cudowny, porównywalny nawet z moim ukochanym Gothickiem. A dodatek "Serce z Kamienia" jeszcze lepszy. Polecam jeśli ktoś jeszcze nie grał!
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
I jak, graliście w Wiedźmina? Moim zdaniem cudowny, porównywalny nawet z moim ukochanym Gothickiem. A dodatek "Serce z Kamienia" jeszcze lepszy. Polecam jeśli ktoś jeszcze nie grał!
Posiadam gierkę, ale niestety mój komputer tego nie jest w stanie uciągnąć ;-;! Planuję zakup nowego byleby tylko zagrać
Broszka Moderator
Nick w grze : Broszka Liczba postów : 1597 Dołączył : 20/01/2012
Ja zamast grać obejrzałam całą serię gameplaya na yt, dosłownie 100% gry zobaczyłam. Żałuję, że sama nie grałam, ale przeżycia z samego oglądania i tak niesamowite
Szaman1234 Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 3 Dołączył : 16/08/2016
Temat: Re: Wiedźmin 3: Dziki gon Wto Sie 16, 2016 11:02 am
Gra, po prostu bomba !!! Jedna z najlepszych gier w jakie grałem Trudno się oderwać przez pierwsze 15 h ___________________________________________________________________________ Zapraszam do sklepu gdzie można kupić między innymi detektory tętna płodu