| Nowe boskie | |
|
+21Veya EWELINA.EVE Tiamat Presence Gepard Satana Mika_TLR avrilka Ejli Siedmiokropka Natalie7 Alcesta Olcia344 Poziomek zabkaxx2 Kazuyuki MrsKopytko Suzan mysecretlife Nefra01 kim* 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Nowe boskie Czw Lip 10, 2014 1:26 pm | |
| hrimfaxi skinfaxi Co do promocji w jakiej będą - obiło mi się o uszy coś o kartach albo puzzlach. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 10, 2014 1:56 pm | |
| Czyżby kontynuacja serii, którą rozpoczął Gullfaxi? Mam nadzieję, że będą przydatne i będą czymś imponować poza tym, że są boskie |
|
| |
Nefra01 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Nefra01 Liczba postów : 1522 Dołączył : 05/08/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 10, 2014 2:17 pm | |
| Jakie cudeńka *.* Trza będzie się o oba postarać. A miło by było, gdyby któryś z nich był w Kartach - dość przyjemna to promocja ;3 | |
|
| |
mysecretlife W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : mysecretlife Liczba postów : 400 Dołączył : 14/04/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 10, 2014 3:36 pm | |
| Jak będą w kartach to mogę się z nimi pożegnać... A są cudne. | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 10, 2014 4:03 pm | |
| Hrimfaxi *___*! Aaaaa _^_ umarłam dosłownie *.* Śliczny jest *___* szkoda że się na głupiego Jesienia wykosztowałam ;__; ciekawe czy będzie coś dawał czy będzie coś w typie Gullfaxiego | |
|
| |
MrsKopytko Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Mrs Kopytko Liczba postów : 3453 Dołączył : 16/12/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 12:28 am | |
| O mój boże ;w; Muszę mieć oba. Wydam ostatniego Eqqusa. Odpuszczam zimę bo WT nei dla mnie :v | |
|
| |
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 1:46 am | |
| Biorę. Oba. Natychmiast | |
|
| |
zabkaxx2 Nowy
Nick w grze : zabkaxx2 Liczba postów : 19 Dołączył : 15/05/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 2:51 am | |
| Będę się starała je zdobyć, ale w sumie zależy co będą dawać Jestem chciwa na korzyści jednak XD | |
|
| |
Poziomek W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : RedQueen Liczba postów : 424 Dołączył : 03/12/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 3:07 am | |
| Spróbuję je zdobyć, ale niestety wykosztowałam się na Jesionka. Zbieram kupony od dzisiaj | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 6:22 am | |
| Raczej ich nie zdobędę -.- Ciekawe czy będą na sprzedaż. |
|
| |
Olcia344 Raczkujący
Nick w grze : Olcia344 Liczba postów : 80 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 6:46 am | |
| Te boskie mają jakiś urok *.* Gullfaxi na pewno mi ucieknie- nie zbieram na niego. Hrimfaxi najładniejszy z tej kolekcji. Puzzle- bee Karty - nawet jak nie będę miała kuponów to na coś się załapię :3 Tylko, że jak są karty to ostatnio był boski do wygrania i dziki- ciekawe co tym razem.. Jak twórcy gry nie mają co robić to niech dodadzą rasy jednorożców, bo do tej pory jeszcze nie ma wszystkich. | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 7:33 am | |
| Szukam, szukam i znalazłam że pierwszy - Hrimxaxi - będzie prawdopodobnie w kartach Ale za prawdziwość powyższego info nie dam sobie ręki uciąć bo to tylko zasłyszane plotki, które mogą się nie sprawdzić ~a tematyka kart to... world equestrian games. Coś o grach jeździeckich, ale dokładniej nie wiem o co chodzi ;p | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 1:00 pm | |
| Nawet mi się podobają, chociaż nie lubię wydziwianych koni z jakimiś tarczami, płachtami i nie wiadomo czym jeszcze... Ciekawa jestem co dają, ale sądząc po Gullfaxim zapewne nie diaxy czy eq, toteż sobie odpuszczam tę kolekcję i naszykuję mega zapasy na następną, jak będzie jakaś fajna | |
|
| |
Natalie7 Nowy
Nick w grze : koniara-7 Liczba postów : 21 Dołączył : 08/03/2014
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 11, 2014 6:27 pm | |
| Takie sobie te konie. Niezbyt mi się podobają :/ | |
|
| |
Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Lip 12, 2014 11:21 am | |
| Mam chrapkę na tego białego, skinusia Miałam sobie robić przerwę od promocji po Zimie, a tu taki psikus ;d No nic, zobaczę czy się o nie postaram jak się dowiemy w jakich promocjach będą ;> | |
|
| |
Ejli Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Eiiri Liczba postów : 1433 Dołączył : 31/12/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Lip 12, 2014 12:46 pm | |
| Bierę w ciemno choć i tak nie dostanę! | |
|
| |
avrilka Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : avrilka Liczba postów : 2835 Dołączył : 30/01/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Lip 12, 2014 1:46 pm | |
| Są cudowne, poproszę takie na wynos :> | |
|
| |
Mika_TLR W skromnych progach Zagrody
Nick w grze : Mika_TLR Liczba postów : 486 Dołączył : 07/11/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Lip 12, 2014 2:34 pm | |
| | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:00 am | |
| przybywam ze spoilerami. boski z chińskiej (?) kolekcji, Tianma, kolekcję chinoli wrzucą do WW: google tłumacz, oh, tak profesjonalnie: - google translator! XD napisał:
- nowa boska: Tianma Tianma jest boski Pegaz część chińskich boskich koni. Od czasu do czasu, w jego wyniku, może powodować następujące bonus: 2 razy więcej odchodów niż zwykle dla koni bez Ploutos pergaminowych przebudzonych między początkiem premii i codziennie Następujące aktualizacje. Inne dni Tianma zarobić punkty umiejętności, które można dystrybuować, jak chcesz. VIP: 4 występy zamiast 3 osły
plotki o skinfaxi: - Cytat :
- Skínfaxi jest koniem boskim, reprezentująca dzień. Na każdym przebudzeń Skínfaxi pozostawia kilka promieni światła. Po zebrać wystarczająco dużo światła, to możesz dać 5% ekstra morale do wszystkich koni. Ten koń nie może być sprzedawany.
dodam jeszcze, że na stronę główną wróci podgląd koni, ktorymi się ostatnio zajmowaliśmy a Gypse zostanie zaliczony do kamieni szlachetnych.A tutaj grafika z nadchodzących kart: nie rozumiem, czyżby faxi był do 'zdrapania' w diamentowej karcie? o.O to będzie zbyt proste - wystarczy trochę szczęścia... Kart kolekcjonerskich nie będę tu wklejać bo jest tego za dużo, ale upominki pewnie was zainteresują:diamentowe złote: srebrne: , ekwipunek, pd, bonusy etc. w brązowych to co zawsze: equus, LA, PD... | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:12 am | |
| Kolejne WW!? Tym razem z chińskimi? Beznadzieja. |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:19 am | |
| Nil'Chi na litość Boską, dla ciebie wszystko jest beznadzieją, co chwilę użalasz się że 'i tak boskiego nie zdobędziesz', że nie jesteś caritasem, że wszystko jest ble, brzydkie i niedobre... Ogarnij się trochę, zamiast narzekać, weź się do roboty, jak się chce to się da. A w WW nikt nie każe ci brać udziału. Możesz je zupełnie ignorować. Ale przecież lepiej ponarzekać, prawda? ;> | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:22 am | |
| Taaaak, lepiej ponarzekać. A boskiego i tak nie zdobędę, nawet jakbym nie wiem co robiła. |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:23 am | |
| czuję się jakbym mówiła do ściany, która na dodatek powtarza moje słowa | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 2:32 am | |
| Nie będę brać udziału, ani w kartach, ani w kolejnych WW. |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 3:21 am | |
| Nil, właśnie nie musisz nawet palcem w promocji ruszyć .-. Mnie też się WW nie podoba, noaleno. |
|
| |
Satana Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 19/03/2014
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 3:34 am | |
| Czy tylko dla mnie Tianma wygląda jak wielka ćma? o.O Ech miałam nadzieję, że Skinfaxi będzie dawał jakieś porządne korzyści, a nie ekstra morale dla innych koni, ale z drugiej strony, fajnie że jest w kartach, bo to jedna z łatwiejszych promocji Wystarczy tylko trochę szczęścia, a wpadają fajne przedmioty. Ciekawe jak będzie z Hrimfaxim, który podoba mi się o wieeeele bardziej <3 | |
|
| |
Gepard Nowy
Nick w grze : Gepard* Liczba postów : 11 Dołączył : 30/01/2014
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 4:56 am | |
| A ja się zastanawiam nad jednym na samej górze Hrimfaxi jest czarny a w kartach jest biały. Gdzieś jest błąd albo oni się pomylili albo kim* | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 5:03 am | |
| Gepard, skopiuj adresy URL obrazków w pierwszym poście. Na końcu są podpisane. Ja się nie pomyliłam. Screen z kart pochodzi z wersji testowej - wiec wszystko może się zmienić. | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 6:03 am | |
| To jest ćma? O_O Zakochałam się... | |
|
| |
Alcesta Już coś wie
Nick w grze : Alcesta Liczba postów : 179 Dołączył : 02/08/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 17, 2014 10:56 am | |
| Nie ma to jak walnąć dwie nowe kolekcje naraz Mnie te -faxi zbytnio nie przekonują, ale chińczyk to po prostu bomba, kocham tą ćmę. Jak tak ma wyglądać cała kolekcja, to biorę i nawet nie patrzę, że korzyści z nich będą godne pożałowania. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowe boskie | |
| |
|
| |
| Nowe boskie | |
|