| Nowe boskie | |
|
+21Veya EWELINA.EVE Tiamat Presence Gepard Satana Mika_TLR avrilka Ejli Siedmiokropka Natalie7 Alcesta Olcia344 Poziomek zabkaxx2 Kazuyuki MrsKopytko Suzan mysecretlife Nefra01 kim* 25 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Kazuyuki Już coś wie
Nick w grze : Kazuyuki Liczba postów : 103 Dołączył : 21/10/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 18, 2014 2:17 am | |
| Faxi - sraxi. Jak dają tylko morale to ja dziękuję za taką kolekcję. Ale fakt co fakt, uroku im nie brakuje | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 18, 2014 9:43 am | |
| - kim* napisał:
- Nil'Chi na litość Boską, dla ciebie wszystko jest beznadzieją, co chwilę użalasz się że 'i tak boskiego nie zdobędziesz', że nie jesteś caritasem, że wszystko jest ble, brzydkie i niedobre... Ogarnij się trochę, zamiast narzekać, weź się do roboty, jak się chce to się da. A w WW nikt nie każe ci brać udziału. Możesz je zupełnie ignorować. Ale przecież lepiej ponarzekać, prawda? ;>
Brawo. Ja nie wiem Nil, tyle osób ci już pisze, że jesteś irytująca a ty dalej to robisz. Starasz się wszędzie wwalić za wszelką cenę. Jak tylko widzę, że ty gdzieś odpisałaś to odechciewa mi się sprawdzać co tam pisze, bo wiem że znowu jakieś głupoty by Nil będą napisane. Btw zamierzam zdobyć wszystkie 3 boskie, nie są co prawda... korzystne, jednak tak śliczne, że po prostu wydam ostatnie pieniądze, by je mieć. <3 | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 18, 2014 1:45 pm | |
| - Tiamat napisał:
- kim* napisał:
- Nil'Chi na litość Boską, dla ciebie wszystko jest beznadzieją, co chwilę użalasz się że 'i tak boskiego nie zdobędziesz', że nie jesteś caritasem, że wszystko jest ble, brzydkie i niedobre... Ogarnij się trochę, zamiast narzekać, weź się do roboty, jak się chce to się da. A w WW nikt nie każe ci brać udziału. Możesz je zupełnie ignorować. Ale przecież lepiej ponarzekać, prawda? ;>
Brawo. Ja nie wiem Nil, tyle osób ci już pisze, że jesteś irytująca a ty dalej to robisz. Starasz się wszędzie wwalić za wszelką cenę. Jak tylko widzę, że ty gdzieś odpisałaś to odechciewa mi się sprawdzać co tam pisze, bo wiem że znowu jakieś głupoty by Nil będą napisane. Dlatego przestałam wchodzić na zagrodę. Nikt tak nie komentuje i nie użala się jak Nil. Przepraszam za OT. Co do boskich to pewno coś zdobędę jeśli tylko zima nie wyciśnie ze mnie ostatnich kuponów: ) |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| |
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Lip 19, 2014 7:34 am | |
| Ałaaa no to mogę się chyba pożegnać z Hrimusiem ;_;! No ale może wreszcie mi się uda złapać jakiegoś boszczydłowatego z diamentowej *_* | |
|
| |
EWELINA.EVE Nowy
Nick w grze : EWELINA.EVE Liczba postów : 1 Dołączył : 18/12/2012
| Temat: Re: Nowe boskie Pon Lip 21, 2014 8:28 am | |
| a wiadomo cos o tych nowych Gypsach ?? | |
|
| |
Siedmiokropka Już coś wie
Nick w grze : Siedmiokropka Liczba postów : 109 Dołączył : 30/07/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Wto Lip 22, 2014 9:18 am | |
| - EWELINA.EVE napisał:
- a wiadomo cos o tych nowych Gypsach ??
Na razie wiadomo chyba tylko jak będzie wyglądał. - Spoiler:
| |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe boskie Wto Lip 22, 2014 1:37 pm | |
| - Siedmiokropka napisał:
- EWELINA.EVE napisał:
- a wiadomo cos o tych nowych Gypsach ??
Na razie wiadomo chyba tylko jak będzie wyglądał.
- Spoiler:
Awww *.* Dajcie ;_;! On jest śliczny :c! | |
|
| |
kim* Jedną nogą w ZM
Nick w grze : kim* Liczba postów : 557 Dołączył : 18/06/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Wto Lip 22, 2014 2:19 pm | |
| no, Gypsa teraz zrobili jakby był połączeniem boskich z Układu i z Kamieni, baardzo mi się podoba :3 ale obejdę się smakiem, nawet jeżeli dadzą go do jakiejś promocji. No chyba że te jego nowe korzyści będą jakieś bardzo zachęcające, w co szczerze wątpię | |
|
| |
Olcia344 Raczkujący
Nick w grze : Olcia344 Liczba postów : 80 Dołączył : 23/12/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Wto Lip 22, 2014 3:55 pm | |
| Gypsy ma na plecach cukierki karmelki :3 Bardzo fajny. Zmiana wyglądu wyszła na duuużego plusa. | |
|
| |
Veya Już coś wie
Nick w grze : Veya Liczba postów : 190 Dołączył : 17/10/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Sro Lip 23, 2014 7:58 am | |
| Powalczę o wszystkie nowe boskie, trzeba wreszcie wydać zbierane kupony, bo biedne się zakiszą | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 24, 2014 2:00 am | |
| Ładny nowy Gypse, to fakt. Ale będzie dawać to co stary? Czy będzie znów do wygrania, czy nie?
|
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Czw Lip 24, 2014 2:33 am | |
| - Nil'Chi napisał:
- Ładny nowy Gypse, to fakt. Ale będzie dawać to co stary? Czy będzie znów do wygrania, czy nie?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;] "Koń ten po tym dniu stanie się troszkę inny i tym samym bardziej interesujący (pojawi się nawet szansa na zdobycie diamentów) " | |
|
| |
Suzan Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: Nowe boskie Pią Lip 25, 2014 3:29 am | |
| - mina stirit1 napisał:
- Nil'Chi napisał:
- Ładny nowy Gypse, to fakt. Ale będzie dawać to co stary? Czy będzie znów do wygrania, czy nie?
Czytanie ze zrozumieniem się kłania ;] "Koń ten po tym dniu stanie się troszkę inny i tym samym bardziej interesujący (pojawi się nawet szansa na zdobycie diamentów) " No to jeśli dobrze zrozumiałam to nic innego mi nie pozostaje jak nabyć jakiegoś na bezpośrednich | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| |
| |
kasztan Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 5 Dołączył : 07/12/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Wrz 06, 2014 4:13 am | |
| Nowy boski Huanglong
Kolejny koń do chińskiej kolekcji. Bonus: 100% energii dla koni. Vip: +10% szans na wygranie podków w zawodach. Daje punkty UM i nie można go sprzedać. | |
|
| |
Tiamat Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Tiamat Liczba postów : 749 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Wrz 06, 2014 9:50 am | |
| Jak na moje to oznacza to: Huanglong jest boskim koniem należącym do kolekcji chińskiej. Od czasu do czasu może on przy pobudce aktywować bonus: 100% energii dla wszystkich koni, które obudziły się po aktywacji bonusu. W inne dni Huanglong wygrywa punkty umiejętności, które możesz dowolnie rozdać. Korzyści: Podkowy: +50 podków do następnego Wielkiego Wyzwania. (ograniczenie do 5 koni) Gra: 100% energii dla koni obudzonych w dzień aktywowania bonusu. VIP: 10% więcej wygranej w każdych zawodach. Jak wygrać? Z Rogiem Obfitości. Chociaż pewna nie jestem, jednak niemiecki opis tak właśnie mówi. | |
|
| |
aurora121 Już coś wie
Nick w grze : amika Liczba postów : 188 Dołączył : 13/07/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Wrz 06, 2014 11:15 am | |
| Serio? Huanglong jako koń? Huanglong - stworzenie z mitologi chińskiej, jeden z dziewięciu głównych typów smoków chińskich. Nazywany Żółtym Smokiem. | |
|
| |
Gość Gość
| Temat: Re: Nowe boskie Sob Wrz 06, 2014 12:05 pm | |
| - aurora121 napisał:
- Serio? Huanglong jako koń?
Huanglong - stworzenie z mitologi chińskiej, jeden z dziewięciu głównych typów smoków chińskich. Nazywany Żółtym Smokiem. Toż przecież ten koń wygląda jak smok, nie widzę problemu |
|
| |
Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Nowe boskie Sro Paź 29, 2014 12:11 pm | |
| | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Nowe boskie | |
| |
|