Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

Loteriowi oszuści

Go down 
3 posters
AutorWiadomość
Sheila86
Przyjaciel Zagrody
Sheila86

Nick w grze : Sheila86
Liczba postów : 658

Loteriowi oszuści Empty
PisanieTemat: Loteriowi oszuści   Loteriowi oszuści I_icon_minipostPią Sie 15, 2014 7:42 am

Trafiło mi się już 3 takie osoby, co nie odesłały losów. Niby tam 200 equus to żadna strata, ale jak tak nas oszuka 10 osób to już 2000  equus i tak się zbiera Smile
Dlatego proponuję wpisywać tutaj nicki ludzi, którzy nie odesłali nam losów. W ten sposób nie będziemy na nich nawet tracić czasu.
Ja ze swojej strony dodam tylko 1 nick bo 2 pozostałych nie pamiętam a niestety mam zwyczaj kasowania zarówno wiadomości jak i oszustów z listy przyjaciół.
Co prawda możnaby to podpiąć pod czarną listę w teorii, ale nie wiem czy jest sens za takie przewinienie.

krukd1
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1084664
Iron Horse
Raczkujący
Iron Horse

Nick w grze : Rzal.
Liczba postów : 60

Loteriowi oszuści Empty
PisanieTemat: Re: Loteriowi oszuści   Loteriowi oszuści I_icon_minipostPią Sie 15, 2014 2:03 pm

Sheila, poszukaj nicki w historii losów.
Powrót do góry Go down
Loczek
Nowy
Loczek

Nick w grze : Aleeczka
Liczba postów : 9

Loteriowi oszuści Empty
PisanieTemat: Re: Loteriowi oszuści   Loteriowi oszuści I_icon_minipostPią Sie 15, 2014 2:37 pm

Ja zawsze patrzę w historii losów. Jak ktoś mi wyślę lub napisze mi wiadomość, że wysyła to ja również odsyłam Wink Nauczyłam się już po ponad 3 latach gry, że nigdy nie daję już wszystkim losów z moich znajomych, bo większość nie odsyła ich.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=468542
Sponsored content

Loteriowi oszuści Empty
PisanieTemat: Re: Loteriowi oszuści   Loteriowi oszuści I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

Loteriowi oszuści
Powrót do góry 
Strona 1 z 1
 Similar topics
-
» [WAŻNE] Oszuści