Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Calma Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Calma Liczba postów : 658 Dołączył : 18/08/2011
| Temat: Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] Sro Wrz 21, 2011 8:14 am | |
| co jest bardziej 'oplacalne'? hodowla jednorogow fryzyjskich czy arabskich? | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] Sro Wrz 21, 2011 10:29 am | |
| Myślę że araby ;p Fryzy zeszły z ceny | |
| | | DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] Sro Wrz 21, 2011 11:25 am | |
| Też się zastanawiałam nad wyborem rasy jednorogów do hodowli. Wybrałam angliki, dlaczego? 1. Według mnie są jednymi z tych "ładniej" narysowanych koni. 2. Szybko je idzie wyblupować. 3. Mają już niezłe PG i 2 gwiazdki (wiem, wiem araby są na szczycie PG) Też myślałam nad arabami, ale niestety u nich róg nieco psuje im grzywkę co trochę koślawo wygląda. Denerwowałoby mnie to gdybym musiała to codziennie oglądać . Poza tym nic do nich nie mam | |
| | | Sakura ZAGRODZIANIN
Nick w grze : LadyTigra Liczba postów : 2211 Dołączył : 20/06/2011
| Temat: Re: Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] Sro Wrz 21, 2011 2:35 pm | |
| Jak dla mnie Fryzy powinny być cenniejsze, bo z tego, co widziałam, fryzów jest dużo mniej, niż arabów. Ale to tylko moje skromne zdanie. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] | |
| |
| | | | Ktora hodowla jednorożcow jest bardziej opłacalna? [edycja moderatora] | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|