Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Maść na październik | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Always Już coś wie
Nick w grze : Always Liczba postów : 129 Dołączył : 26/10/2012
| Temat: Maść na październik Sob Wrz 27, 2014 4:51 pm | |
| Chciałabym dać tą maść do czarnej perły, ale nie wiem, czy się przyjmie. Jeszcze nogi są niedokończone. Co myślicie o niej? - *KLIK*:
| |
| | | Alaya Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alaya Liczba postów : 731 Dołączył : 09/07/2012
| Temat: Re: Maść na październik Wto Wrz 30, 2014 12:41 pm | |
| Hm moim zdaniem ma stanowczo zbyt chudą szyję i zbyt duży łeb. Od końca szyi w dół jest już lepszy, choć kopyta są nieco krzywe, ale jeśli mówisz, że nogi są jeszcze niedokończone to ok. Poza tym według mnie grzywa i ogon wyglądają na mało dopracowane. Konik ogólnie ma potencjał, podoba mi się sposób w jaki cieniujesz i ma śliczną maść <3, ale przydałoby się jeszcze parę rzeczy poprawić. | |
| | | Always Już coś wie
| Temat: Re: Maść na październik Wto Wrz 30, 2014 1:53 pm | |
| - Alaya napisał:
- Hm moim zdaniem ma stanowczo zbyt chudą szyję i zbyt duży łeb. Od końca szyi w dół jest już lepszy, choć kopyta są nieco krzywe, ale jeśli mówisz, że nogi są jeszcze niedokończone to ok. Poza tym według mnie grzywa i ogon wyglądają na mało dopracowane. Konik ogólnie ma potencjał, podoba mi się sposób w jaki cieniujesz i ma śliczną maść <3, ale przydałoby się jeszcze parę rzeczy poprawić.
Dziękuję bardzo za opinię i się dostosuję do wskazówek . Chuda szyja powstała specjalnie, ponieważ miał to być achał tekinek, ale się nie udał ... Z grzywą i ogonem zawsze mam problem, ale od czego są tutoriale! | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Maść na październik Sro Paź 01, 2014 2:41 am | |
| Za duża głowa i za krótka, chuda szyja. Reszta jest w porządku. I tak jak Alaya powiedziała- świetny sposób cieniowania! |
| | | Always Już coś wie
| Temat: Re: Maść na październik Sro Paź 01, 2014 2:20 pm | |
| "Poprawiłam" już głowę,szyję i grzywę, więc wysłałam (stan kopyt również uległ zmianie, - nie jestem pewna czy oby na lepsze - ale obiecuję, że nie zostanę kowalem i nie będę karcić bezbronnych koni złym werkowaniem). Wygląda lepiej w howrse'owym formacie niż w tym dużym w którym widać wszystkie niedociągnięcia. Mam nadzieję, że przebrnie przez pierwszy etap Gdyby ktoś się w przyszłości na niego natknął to proszę o głosy (nazywa się Rydzyk - chwilowy brak weny, ale ponoć te grzyby są smaczne) i to jak wygląda- - *KLIK*:
| |
| | | arche Nowy
Nick w grze : arche Liczba postów : 14 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Maść na październik Czw Paź 02, 2014 11:50 am | |
| Pobazgrałam sobie trochę po twoim koniu, oczywiście ideał to nie jest, ale tak będzie lepiej widać, co wg mnie jest nie tak - szczególnie głowa, szyja i kark oraz ogólnie sylwetka. Skoro chcesz przedstawić achał tekińca, to pamiętaj o bardzo charakterystycznej lekko jeleniej, wysoko osadzonej szyi. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Maść na październik | |
| |
| | | | Maść na październik | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|