| Co się szykuje na październik ? | |
|
+4Malto DusiaKoniara Aki Angelika . ♥ 8 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
Angelika . ♥ Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 26/09/2011
| Temat: Co się szykuje na październik ? Pon Wrz 26, 2011 12:23 pm | |
| Jakieś nowe promocje . ( sierpień - puzzle, wrzesień - kalendarz ) Wie może ktoś, coś ? | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pon Wrz 26, 2011 12:29 pm | |
| Jak na razie nic nie wiadomo. Dowiemy się dopiero za 4 dni | |
|
| |
Angelika . ♥ Nowy
Liczba postów : 13 Dołączył : 26/09/2011
| Temat: Aż 4 dni xd Pon Wrz 26, 2011 12:30 pm | |
| Kurdee, chyba nie wytrzymam . Mam nadzieję, że coś ciekawego . | |
|
| |
DusiaKoniara W skromnych progach Zagrody
Liczba postów : 301 Dołączył : 19/07/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pon Wrz 26, 2011 12:54 pm | |
| | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pon Wrz 26, 2011 1:09 pm | |
| - DusiaKoniara napisał:
- Oby nic za kupony...
A ja bym się nie zdziwiła, gdyby nowa atrakcja była związana z kuponami. Oczywiście o ile cokolwiek wprowadzą. Czytaliście post Ow, zamykający ten cały spam na Wydarzeniach - temat Kalendarz? W skrócie - administratorka napisała, że jak były promocje związane z kuponami, tudzież trudnymi do wykonania zadaniami, było źle. Dali proste jak konstrukcja cepa "misje", znów jest źle. Szefostwo ma przemyśleć nowe atrakcje. Jednocześnie Ow dała pięknie do zrozumienia, że gra jest utrzymywana i ulepszana za kupony. Nic, tylko podziękować malkontentom. | |
|
| |
KristenS60 Raczkujący
Liczba postów : 92 Dołączył : 07/08/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pon Wrz 26, 2011 2:04 pm | |
| Wydaję mi się że może coś na Halloween ? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Wto Wrz 27, 2011 11:16 am | |
| Też mi się wydaje że może dadzą nam ta dynię, która zmienia konie w wampiry, szkielety, nietoperze i duchy. U nas szybciej te zmiany idą by podciągnąć to do internationala. Z czasem pewnie doczekamy się reszty boskich i specjalnych (wcale się nie zdziwię jak na karnawał dadzą Harlekina) | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 3:17 am | |
| - Nevarra napisał:
- (wcale się nie zdziwię jak na karnawał dadzą Harlekina)
Harlekin to ten w kolorową kratkę? | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 6:29 am | |
| Jak dla mnie najlepszy byłby przedmiot ,,Zaczarowana dynia" (czy jakoś tak). Pozwala on ubierać konia na kostium Halloween. Jest duch,wampir,koński szkielet oraz nietoperz. Świetnie to wygląda,szkoda tylko,że u nas tego nie ma. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 9:52 am | |
| - Cytat :
- Harlekin to ten w kolorową kratkę?
Tak. I mimo, że udało mi się go kupić na INT to dalej nie wiem co od daje poza satysfakcją XD - Cytat :
- Jak dla mnie najlepszy byłby przedmiot ,,Zaczarowana dynia" (czy jakoś tak). Pozwala on ubierać konia na kostium Halloween. Jest duch,wampir,koński szkielet oraz nietoperz. Świetnie to wygląda,szkoda tylko,że u nas tego nie ma.
A mnie się wydaje że u nas to dadzą. Wszędzie już jest tyko na nowych serwerach jeszcze brakuje. I takiej okazji chyba nie przegapią? I szkoda trochę tylko że po podaniu dyni już nie da się dać promienia Heliosa. Fajnie by wyglądało taie ruszające się konie na jakimś tle | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 12:37 pm | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- Harlekin to ten w kolorową kratkę?
Tak. I mimo, że udało mi się go kupić na INT to dalej nie wiem co od daje poza satysfakcją XD
A co to są te kolorowe maski? I ile kosztował? Ale Ty masz dobre konto na International. Takie fajne rożki... Ja się raczej skupiam na PLu. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 1:09 pm | |
| Harlequin ma kolorowy płaszcz i rozjaśnia się dniach marca. Jest królem karnawału, jego obecność poprawiła parady graczy. A maski dodają bonusy,np. Niebieska karnawałowa maska wytrzymałość: +12 Zółta karnawałowa maska Prędkość: +12 Zielona karnawałowa maska Ujeżdżenie: +12 Czerwona karnawałowa maska Galop: +12 Fioletowa karnawałowa maska Kłus: +12 Pomarańczowa karnawałowa maska Skoki: +12 Może u nas też się pojawi. Zobaczymy. Jego cena mniej więcej na bezpośrednich sprzedażach wynoszą kupony. Ewentualnie 1 000 000 oraz jeden kupon. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 1:28 pm | |
| - Cytat :
- A co to są te kolorowe maski? I ile kosztował? Ale Ty masz dobre konto na International. queen Takie fajne rożki... Ja się raczej skupiam na PLu.
Z tego co pamiętam to te maski latały w UFO. Ale to było lata świetlne temu a skleroza zaczyna dokuczać A póki co szarpię się na 2 konta. Jakoś szkoda porzucić mi tyle pracy, którą tam włożyłam. Ale coraz bardziej tamto zaniedbuję ze zbyt małej rozciągliwości czasu. A co do rożków to niemal 2/3 już się pozbyłam, nie miałam czasu by tyle kryć. - Cytat :
- Jego cena mniej więcej na bezpośrednich sprzedażach wynoszą kupony. Ewentualnie 1 000 000 oraz jeden kupon.
A mnie się udało kupić za 625 tyś. | |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 1:31 pm | |
| Ceny są różne-zazwyczaj ludzie chcą kupony. Choć na prawdę często trafiają się świetne okazje. Ja na PL Howrse o północy widziałam Gypse za 85 000 Equus. Nie zdążyłam kupić,bo ktoś inny mi go sprzątnął. | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? Pią Wrz 30, 2011 2:32 pm | |
| - Koniara54 napisał:
- Ja na PL Howrse o północy widziałam Gypse za 85 000 Equus.
OMG, chyba muszę zacząć znów markować. | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Co się szykuje na październik ? | |
| |
|
| |
| Co się szykuje na październik ? | |
|