Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowe konie wodne! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Labamba Już coś wie
Nick w grze : Labamba Liczba postów : 150 Dołączył : 30/06/2013
| Temat: Nowe konie wodne! Pon Gru 22, 2014 1:46 pm | |
| Dokopałam się do grafik nowych wodnych boskich koni. Z tego co wyczytałam ma być zabawa "walka na śnieżki". Śnieżki będą w UFO i będziemy je odsyłać do znajomych. To samo co było ze słodyczami jakiś czas temu. Kto zbierze największą ilość śnieżek dostaje boską klacz Rosę. Następne miejsca też są nagradzane innymi boskimi z rodziny wodnych. Boskie konie mają być także dostępne na sprzedażach zarezerwowanych. Są tak cudne.... Rosa [You must be registered and logged in to see this image.]Rosa jest boskim koniem, który zmienia swoje umiejętności każdego dnia. Jednego dnia jest dobra w galopie, innego dnia ma świetną wytrzymałość. Może być raz pokryta Chmurą, co da życie Fali. Jeżeli posiadasz całą kolekcję wodnych boskich koni, Rosa może zostać pokryta jeszcze raz Chmurą, co da wyjątkowe źrebie: Wiosnę. Ta klacz nie może zostać sprzedana. Fala: [You must be registered and logged in to see this image.]W Zestawach Olimpu (nie pamiętam czy to tak się nazywało) będzie dostępny nowy mitologiczny koń. Midas [You must be registered and logged in to see this image.]Na razie nie mam żadnych informacji o nim. Plus nowy Balios... [You must be registered and logged in to see this image.]Dodatkowo będzie możliwość zmiany swojego nicku na howrse za 5 kuponów raz na pół roku. A tutaj link do wszystkich dostępnych wkrótce Pakietów. KLIK! Ceny w USD: History: 35 USD Lucky Day: 60 USD Olympus: 100 USD Ultimate: 185 USD | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Wto Gru 23, 2014 5:33 am | |
| - Labamba napisał:
- Dodatkowo będzie możliwość zmiany swojego nicku na howrse za 5 kuponów raz na pół roku.
Z tego co wiem to właśnie dzięki Midasowi. Zapewne pokuszę sie o boszczaki, mania zbieractwa wiecznie żywa. |
| | | Satana Nowy
Nick w grze : wpisz nick Liczba postów : 6 Dołączył : 19/03/2014
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Sro Gru 24, 2014 5:24 am | |
| Fala jest cudowna... albo cudowny *-* | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Sro Gru 24, 2014 5:27 am | |
| Śliczne są te nowe boskie Zmiana nicku - ciekawe Może sama się pokuszę bo mój login napisany ozdobną czcionką (2 duże pierwsze litery) nie wygląda zbyt rewelacyjnie XD | |
| | | Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Sro Gru 24, 2014 8:03 am | |
| Ale te Baliosy widziałem że już u niektórych są ! Balios jest bardzo szczodrym boskim koniem.
19 dnia każdego miesiąca, w czasie aktualizacji serwera, podaruje swojemu właścicielowi Zestaw Nyks, pod warunkiem, że ten logował się poprzedniego dnia.
Jeśli jego właściciel nie jest jego oryginalnym hodowcą, ofiaruje mu Zestaw Nyks 19 stycznia, kwietnia, lipca i października.
Dodatkowo jego umiejętności wzrastają każdego dnia... Ten koń może zostać sprzedany. | |
| | | Gość Gość
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Sro Gru 24, 2014 9:57 am | |
| - Aimtor napisał:
- Ale te Baliosy widziałem że już u niektórych są
! Balios jest bardzo szczodrym boskim koniem.
19 dnia każdego miesiąca, w czasie aktualizacji serwera, podaruje swojemu właścicielowi Zestaw Nyks, pod warunkiem, że ten logował się poprzedniego dnia.
Jeśli jego właściciel nie jest jego oryginalnym hodowcą, ofiaruje mu Zestaw Nyks 19 stycznia, kwietnia, lipca i października.
Dodatkowo jego umiejętności wzrastają każdego dnia... Ten koń może zostać sprzedany. Bo Balios sam w sobie nowym koniem boskim w howrse nie jest, jedynie co weszło nowe to nowa maść. |
| | | Aimtor Już coś wie
Nick w grze : Aimtor Liczba postów : 128 Dołączył : 26/07/2013
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Pią Gru 26, 2014 5:33 am | |
| Ale i tak żadnego nie zdobędę. Nie mam szczęścia | |
| | | Suzan Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Suzan Liczba postów : 954 Dołączył : 21/09/2012
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Pią Gru 26, 2014 1:20 pm | |
| 270 za Baliosa dawać i ileśtam kuponów? Pzdr dla nich ;p | |
| | | El Już coś wie
Nick w grze : joycia/int Yooyu/pl Liczba postów : 270 Dołączył : 29/08/2013
| Temat: Re: Nowe konie wodne! Sro Sty 07, 2015 5:32 am | |
| Mgła i Śnieg od dzisiaj są dostępne na zarezerwowanych. Dość drogo, bo chcą za nie po 15 kuponów. Czy ktoś wie jak skalują się umiejętności Oceana? Niektóre z nich mają ponad 5k umiejętności, więc byłoby miło mieć takiego konia do zawodów. Wiem, ze dziedziczy to po Mgle, ale jestem ciekawa w jaki sposób. | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowe konie wodne! | |
| |
| | | | Nowe konie wodne! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|