Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| GRA - wodne balony (server angielski) | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: GRA - wodne balony (server angielski) Sro Lip 20, 2011 3:55 am | |
| - Spoiler:
Water Balloon Fight ! - 19 july 2011
Today on Howrse come and refresh youself with a few Water Balloons !
It's still summer on Howrse and it's hot! To refresh and have fun together we are happy to welcome back the Water Balloon Fight until the 5th of August at noon game time!
Catch the Water Balloons that fly across your screen, collect the gift inside and send one back to a friend, he'll get the same gift as you !
If you decide not to send the Balloon to friend the second gift will be lost.
A contest of the best Balloon thrower will reward those who will have sent the most Water Balloons with Harmony Packs and/or Equus.
It is possible to receive 15 Balloons maximum per week.
Best Regards The Howrse Team
- Spoiler:
The Water Balloon Fight
Up until 5 august 2011 14:00, join the Water Balloon Fight on Howrse! Principle
UFOs have been replaced with water balloons containing gifts.
The gifts come in pairs. That way, you can give the second one to a friend. All you have to do is throw the water balloon! Rewards
At the end of the contest, the players who have thrown the most gifts will receive:
1. to 10.: 2 x Harmony Pack and 100 000 equus 11. to 50.: 1 x Harmony Pack and 50 000 equus 51. to 100.: 50 000 equus
Z tego co rozumiem, po ekranie będą latać balony zamiast UFO. To co się złapie, to się dostaje. Jak zawsze. Jednak dodatkowo można drugą taką samą rzecz za darmo wysłać do znajomego (coś jak dawne śnieżki, które były koło godziny bo sprawiały błędy). Czyli: łapię UFO w którym jest rzepa. Dostaję jedną i wybieram do kogo ma polecieć druga. Maksymalnie można otrzymać 15 balonów na tydzień (chyba od znajomych...). Kto wyśle najwięcej balonów otrzyma nagrodę: 1. pierwsze 10 osób, które wysłało najwięcej balonów : 2 Zestawy Harmonii i 100 000 Equus 2. do 50 miejsca: 1 Zestaw Harmonii i 50 tys Equus 3. do 100 miejsca: 50 tys Equus | |
| | | Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: GRA - wodne balony (server angielski) Sro Lip 20, 2011 4:00 am | |
| hmm... Ciekawa sprawa Mój login na UK: mycha805 | |
| | | Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sro Lip 20, 2011 4:17 am | |
| Tak,jak się wchodzi na jakieś strony to latają takie różowe balony ,ale są w nich przeważnie uzdy;( |
| | | LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - wodne balony (server angielski) Sro Lip 20, 2011 4:32 am | |
| ja mam takie "niby-konta" na 3 servach, dla porównania: inter,US,UK. Na jednym złapałam jabłko, na drugim PD. | |
| | | CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: GRA - wodne balony (server angielski) Sob Lip 23, 2011 7:01 am | |
| O, z tymi equuskami nieźle zrobili, wreszcie pożyteczne rzeczy. | |
| | | Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: GRA - wodne balony (server angielski) Nie Lip 24, 2011 12:47 am | |
| Nawet fajne to ale ja zaczekam aż pojawi sie na polskiej wersji | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: GRA - wodne balony (server angielski) | |
| |
| | | | GRA - wodne balony (server angielski) | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |