| Owocowe eliksiry (server angielski) | |
|
+3CzekoBoom Szarusia16 LadyArvena 7 posters |
Autor | Wiadomość |
---|
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Owocowe eliksiry (server angielski) Wto Lip 05, 2011 7:20 am | |
| - Szarusia16 napisał:
- Co do szafira
- Cytat :
-
Magic Potions : The Fruit Salad ! - 5 july 2011
Today we are going to play with some fresh fruit and healthy sweetness !
Sarting today and until the 16th of July at noon game time play with the Fruit Salad and make up magical recipies to win bonus items!
If you are a good cook you could even get luck and win a Sapphire!
You could also meet our latest friend the Gyspy Vanner!
Please also note that during the length of this contest you'll have 2 more breeding hours for unicorns at :
* 10:58 game time * 21:58 game time
For more detailed information about the Fruit Salad you can check out the contest page and also join us on the Fruit Salad Topic in the forums !
Happy Fruit Picking ! EDIT dojdzie nowa rasa - Gypsy Vanner.
Z tą rasą może różnie wyjść... Ale ogólnie oprócz wchodzi promocja sałatkowa XD Za logowanie, UFO itp. łapiesz owoce. Z owoców można zrobić np. objęcia Morfeusza. Owoce możesz zdobyć też na błyskawicznych sprzedażach. Dla mnie to wszystko wygląda trochę idiotycznie :/ | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Wto Lip 05, 2011 8:16 am | |
| A mi tam się podoba ^^ tylko z moim szczęściem to nie zdobędę nic wartościowego.. | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Wto Lip 05, 2011 10:20 am | |
| Ha, wreszcie admini ruszyli głową Objęcia.. Chwała Ow! XD | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Wto Lip 05, 2011 12:00 pm | |
| Mała informacja - do wszystkich bardziej wartościowych rzeczy (tj. nowego konia, Szafirka, Nyksa itd) trzeba będzie wydać fortunę na RO, gdyż tylko tak można zdobyć potrzebne do zapłaty podkowy. Czyli - kolejna "promocja" dla bogatych. Czyli - jak zwykle. | |
|
| |
mina stirit1 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : British Dougs Liczba postów : 526 Dołączył : 25/06/2011
| Temat: Owocowe elikiry Wto Lip 05, 2011 2:50 pm | |
| Ale glupio bo się jedorożce będzie tracić i pegazy więc kupujcie ich dużo | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 6:35 am | |
| Gypsy Vanner, czy mam rozumiec że to nowa rasa w grze? Wiadomo coś już o nich? |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 8:33 am | |
| O tej rasie: KLIK Co do podków - pewnie za każde otwarte RO się dostanie XD Ale zdobądź tu jeszcze odpowiednie owoce... I swojego jednorożca pozbaw roga, albo pegaza piór.... Dziwne to.... Kto tam gra "na serio" może jakoś wyjaśnić te rogi i pióra? EDIT: CO do tej rasy - konia dostaje się za 4 podkowy(znalezione w RO?)i 3 dowolne owoce. I przykładowi przedstawicele tej rasy: KLIK KLIK | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 9:47 am | |
| - Cytat :
- Kto tam gra "na serio" może jakoś wyjaśnić te rogi i pióra?
Rogate i skrzydlate mają po prawej stronie dodatkowe okienko "Actions" z dodatkowym przyciskiem usuwania rogu ("Remove a horn") bądź skrzydeł ("Remove a feathers"). I tyle. Uważać, bo nie przychodzi potwierdzenie usunięcia... Jednego pegaza kupiłam, skrzydełka obcięłam (zbieram na KF) Dodatkowy plus - rogate źrebaki idą jak woda | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 10:12 am | |
| hmmm... Czyli dobrze teraz nabyć jakieś tanie rożki i pegazy... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 11:05 am | |
| Dokładnie - zalezy na co polujemy Legendarne MiksturyObjęcia Morfeusza - 1 róg + 3 morele Zestaw Nyks - 2 rogi + 3 podkowy Zestaw Harmonii - 2 pióra + 3 maliny + 1 kiwi Gypsy Vanner - 4 podkowy + 3 wybrane składniki Szafir - 15 podków + 5 piór + 15 wybranych składników (+ zrobienie wcześniej 30 innych "koktajli") Czarnorynkowe MiksturyLira Apolla - 1 pomarańcza + 3 wiśnie Złote jabłko - 1 brzoskwinia + 3 melony Promień Heliosa - 1 kiwi + 3 cytryny Laury Dafne - 3 wybrane Powiew Eola - 3 banany Złote Ostrogi - 3 winogrona Lonża Boreasza - 2 ananasy + 1 cytryna Podkowy Posejdona - 1 winogrono Uzda Posejdona - 2 maliny + 1 wybrany Siodło Posejdona - 1 melon + 1 truskawka Kamień Filozoficzny - 1 pióro + 3 maliny Zestaw Posejdona - 1 róg + 4 pomarańcze Zestaw Hery - 1 pióro + 3 truskawki Mikstury Towarzyszy Wiewiórka - 2 brzoskwinie + winogrono Kot - 2 pomarańcze + 1 wybrany Pies - 2kiwi + 2 wybrane kangur - 2 podkowy + 1 banan + 1 truskawka Mikstury Equus 500 - 1 wybrany 1000 - 1 wiśnia 10 000 - 3 ananasy + 1 morela 50 000 - 5 cytryn + 1 banan + 1 melon Pozostałe 10 rzep - 1 brzoskwinia 10 PD - 2 ananasy + 1 wiśnia Zasady udziału: Za każdym wykonaniem mikstury, ilośc składników jest mnożona x3 Zamiast gwiazdki możesz uzyć dowolnego składnika Na konieć akcji każdy składnik w zasobach zostanie zamieniony na 200e | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Sro Lip 06, 2011 12:36 pm | |
| - Nevarra napisał:
- Dokładnie - zalezy na co polujemy
Legendarne Mikstury Objęcia Morfeusza - 1 róg + 3 morele Zestaw Nyks - 2 rogi + 3 podkowy
Chyba to najlepsze... Czyli na objęcia musze kupić kiepskie rożka (albo za dużą ilość kasy albo kupon) i zdobyć morele. Na zestaw... 2 rogi... Czyli z dwa kupony minimum trzeba wydać. 3 podkowy - z 3 RO wyjdzie. Czy ja wiem czy opłacalne...? 5 kuponów mi na to wychodzi. | |
|
| |
Kaja99 Nowy
Liczba postów : 44 Dołączył : 29/04/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Czw Lip 07, 2011 1:55 am | |
| Ow ,Objęcia , jestem w 6666665 niebie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ura !!!! Ura !!!! Ura !!!! Ura !!! | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Czw Lip 07, 2011 2:41 am | |
| - Cytat :
- 3 podkowy - z 3 RO wyjdzie.
Tylko jeśli w każdym będzie podkowa. Gorzej jak będą dawane losowo... Ja z kolei poluję na pegaza (ostatecznie własnemu obetnę skrzydełka) I faktycznie - te ceny dotyczą TYLKO pierwszego 'gotowania'. Sama kupiłam KF za pióro i 3 maliny, teraz cena kolejnego wzrosła do 3 piór i 9 malin (co już zupełnie nieopłacalne) | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Czw Lip 07, 2011 3:00 am | |
| - Nevarra napisał:
- Szafir - 15 podków + 5 piór + 15 wybranych składników (+ zrobienie wcześniej 30 innych "koktajli")
To można jakiekolwiek mikstury czy trzeba z "legendarnych mikstur"? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Czw Lip 07, 2011 5:27 am | |
| - Cytat :
- To można jakiekolwiek mikstury czy trzeba z "legendarnych mikstur"?
Dowolnych. Ale weź od uwagę, ze cena z każdym wykonaniem jest mnożona x3 (wszystkich składników, np. Zestaw Hery za pierwszym razem kosztuje 1 pióro i 3 truskawki, za drugim 3 pióra i 9 truskawek itd) | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) Czw Lip 07, 2011 6:16 am | |
| - Nevarra napisał:
-
- Cytat :
- To można jakiekolwiek mikstury czy trzeba z "legendarnych mikstur"?
Dowolnych. Ale weź od uwagę, ze cena z każdym wykonaniem jest mnożona x3 (wszystkich składników, np. Zestaw Hery za pierwszym razem kosztuje 1 pióro i 3 truskawki, za drugim 3 pióra i 9 truskawek itd) W każdym bądź razie można wziąć przynajmniej 5x 500 equus xD | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Czw Lip 07, 2011 7:45 am | |
| Mmmmmmmmmmm.......nic nie zrozumiałam;) (mało kumata jestem) ,ale nowa rasa konia mi się podoba My chcemy tego na polskim howrse |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: Owocowe eliksiry (server angielski) | |
| |
|
| |
| Owocowe eliksiry (server angielski) | |
|