Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse! Wymień się pocztówką! Klik! Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik! |
|
| Nowy wygląd! | |
| | Autor | Wiadomość |
---|
Nikt ♥ Nowy
Nick w grze : Mała Zołza Liczba postów : 25 Dołączył : 03/01/2016
| Temat: Nowy wygląd! Czw Lut 04, 2016 11:01 am | |
| Witam, na francuskim serwerze można zauważyć, że niedługo mają nadejść zmiany w wyglądzie gry. Wprowadzone zostaną też minigry, dzięki którym co miesiąc będziemy mogli zdobyć kupon. Drugi obrtazek przedstawia mistrzostwa - nową promkę, w której do zdobycia będą ryby. [You must be registered and logged in to see this image.]Dodatkowo załączam zdjęcia Ryby i Barana - syna Ryby i Wodnika. [You must be registered and logged in to see this image.]
Ostatnio zmieniony przez Nikt ♥ dnia Czw Lut 25, 2016 7:35 am, w całości zmieniany 3 razy | |
| | | ~Szarlotka. Nowy
Nick w grze : Cavaliada. Liczba postów : 4 Dołączył : 09/02/2016
| Temat: Re: Nowy wygląd! Wto Lut 09, 2016 7:55 am | |
| Wiesz może też coś więcej o tych mini-grach ? | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Nowy wygląd! Wto Lut 09, 2016 10:27 am | |
| Droga Nikt ♥, czy możesz poprawić obrazki, nie widać ich | |
| | | Nikt ♥ Nowy
| Temat: Re: Nowy wygląd! Sob Lut 13, 2016 9:36 am | |
| - Lubelak napisał:
- Droga Nikt ♥, czy możesz poprawić obrazki, nie widać ich
Jasne, mój błąd. EDIT: poprawione | |
| | | Lubelak Administrator
Liczba postów : 2816 Dołączył : 18/01/2011
| Temat: Re: Nowy wygląd! Pon Lut 15, 2016 5:32 am | |
| Pięknie ślicznie wszyscy dziękujemy | |
| | | placyda Raczkujący
Nick w grze : placyda Liczba postów : 53 Dołączył : 20/09/2013
| Temat: Re: Nowy wygląd! Wto Lut 16, 2016 4:59 am | |
| Ten baran wygląda tak przepięknie *O* aż dziw, że rodzi się z ryby i wodnika XDD nie ma ani w nim krzty śladu wody XD ciekawa jestem tych mini gier, że aż dają 1 kupon co miesiąc. Ciekawe czy każda z tych mini gierek daje kupon na miesiąc, czy wszystkie razem wzięte dają 1 kupon. Jeśli to pierwsze, to bardzo bym się cieszyła, ale pewnie wtedy ceny cr albo boskich na zarezerwowanych byłyby droższe. Mam pytanko do osoby która założyła ten temat. Mianowicie, czy ty masz jakieś konto pegaza, jednorożca czy jeszcze coś innego, że wiesz co planują dodać? ^^ | |
| | | Nikolcia.100 Już coś wie
Nick w grze : Hunterka (dawniej NIki) Liczba postów : 185 Dołączył : 28/11/2012
| Temat: Re: Nowy wygląd! Wto Lut 16, 2016 10:52 am | |
| Tą rybę chyba muszę zdobyć bo się zakochałam w baranie *nieee, wcale nie dlatego że to mój znak zodiaku nieee* | |
| | | Nikt ♥ Nowy
| | | | Nikt ♥ Nowy
| Temat: Re: Nowy wygląd! Czw Lut 25, 2016 7:33 am | |
| - placyda napisał:
- Ten baran wygląda tak przepięknie *O* aż dziw, że rodzi się z ryby i wodnika XDD nie ma ani w nim krzty śladu wody XD ciekawa jestem tych mini gier, że aż dają 1 kupon co miesiąc. Ciekawe czy każda z tych mini gierek daje kupon na miesiąc, czy wszystkie razem wzięte dają 1 kupon. Jeśli to pierwsze, to bardzo bym się cieszyła, ale pewnie wtedy ceny cr albo boskich na zarezerwowanych byłyby droższe.
Mam pytanko do osoby która założyła ten temat. Mianowicie, czy ty masz jakieś konto pegaza, jednorożca czy jeszcze coś innego, że wiesz co planują dodać? ^^ Czatuję na Spoiler Zone, polskim i francuskim, czasem na international. Myślę, że z wszystkich minigier razem wziętych | |
| | | placyda Raczkujący
Nick w grze : placyda Liczba postów : 53 Dołączył : 20/09/2013
| Temat: Re: Nowy wygląd! Pią Lut 26, 2016 4:02 am | |
| - Nikt ♥ napisał:
- placyda napisał:
- Ten baran wygląda tak przepięknie *O* aż dziw, że rodzi się z ryby i wodnika XDD nie ma ani w nim krzty śladu wody XD ciekawa jestem tych mini gier, że aż dają 1 kupon co miesiąc. Ciekawe czy każda z tych mini gierek daje kupon na miesiąc, czy wszystkie razem wzięte dają 1 kupon. Jeśli to pierwsze, to bardzo bym się cieszyła, ale pewnie wtedy ceny cr albo boskich na zarezerwowanych byłyby droższe.
Mam pytanko do osoby która założyła ten temat. Mianowicie, czy ty masz jakieś konto pegaza, jednorożca czy jeszcze coś innego, że wiesz co planują dodać? ^^ Czatuję na Spoiler Zone, polskim i francuskim, czasem na international. Myślę, że z wszystkich minigier razem wziętych Bardzo dziękuję za odpowiedź <3 cieszę się, że podzieliłaś się z nami przyszłymi promocjami oraz screenami tych promocji, oraz wyraziłaś własne zdanie | |
| | | Nikt ♥ Nowy
| Temat: Re: Nowy wygląd! Pią Lut 26, 2016 8:45 am | |
| - placyda napisał:
- Nikt ♥ napisał:
- placyda napisał:
Mam pytanko do osoby która założyła ten temat. Mianowicie, czy ty masz jakieś konto pegaza, jednorożca czy jeszcze coś innego, że wiesz co planują dodać? ^^ Czatuję na Spoiler Zone, polskim i francuskim, czasem na international. Myślę, że z wszystkich minigier razem wziętych Bardzo dziękuję za odpowiedź <3 cieszę się, że podzieliłaś się z nami przyszłymi promocjami oraz screenami tych promocji, oraz wyraziłaś własne zdanie Spoko Zawsze do usług | |
| | | Sponsored content
| Temat: Re: Nowy wygląd! | |
| |
| | | | Nowy wygląd! | |
|
Similar topics | |
|
| Pozwolenia na tym forum: | Nie możesz odpowiadać w tematach
| |
| |
| |
|