| GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) | |
|
+17DusiaKoniara Krysia1 amru3 Róża-chodowca9 Sathilia Malto Casablanka Clue Nevarra annrem Philipek ZetkaEmka Aki Destin nevinowa LadyArvena Presence 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 8:24 am | |
| Na INT są nowe konie wędrowne zasady takie same jak wtedy ale tym razem nagrodą główną jest Jade albo Rubin Ciekawe kiedy zawendrują na polskie howrse | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 8:42 am | |
| Zadania: wygraj Columbusa biorąc lekcje (3 punkty za lekcje) nagroda: Zwój Plutona Wygraj Cezara otwierając RO (4 punkty za 1 RO) nagroda: 30 diamentów Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia (3,13 punkta za godzinę zabawy - chyba zależne od liczby koni) Nagroda: RO Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach (5,26 punkta za wyścigi - chyba zależne od liczby koni) Nagroda: Zestaw Hery Wygraj Ramzesa za regularne logowanie (10 punktów za logowanie na dzień) Nagroda: 20PD Wygraj Cochise za gratulacje (2 punkty za gratulacje. Chyba to ty musisz je otrzymywać) Nagroda: Muśnięcie Filotes Wygraj Khana jeśli twój jednorożec urodzi jednorożca (12 punktów za narodziny) Nagroda: Zestaw Nyks Wygraj Heralda za zdobycie pozostałych koni (czyli jak zdobyłaś wszystkie 7 to ten jest gratis) Nagroda: Jade dla pierwszych 65 graczy, dla reszty Rubin ____ Dodatkowe info: - punkty można też złapać w UFO. I niby UFO, ale nie wiem czy chodzi tylko o Cezara czy inne też mogą wpaść. - pojawią się dodatkowe dwie pory krycia rogów. Tylko na czas promocji
Ostatnio zmieniony przez LadyArvena dnia Wto Paź 04, 2011 9:50 am, w całości zmieniany 2 razy | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 9:35 am | |
| I komentarz taki ode mnie - LadyArvena napisał:
- Zadania:
wygraj Columbusa biorąc lekcje (3 punkty za lekcje) nagroda: Zwój Plutona
100:3=34 lekcje trzeba zrobić, żeby wygrać. Sporo, szczególnie, że mam tam tylko 3 konie XD - LadyArvena napisał:
Wygraj Cezara otwierając RO (4 punkty za 1 RO) nagroda: 30 diamentów
100:4=25 RO trzeba otworzyć. Acha. Oczywiście. - LadyArvena napisał:
Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia (3,13 punkta za godzinę zabawy - chyba zależne od liczby koni) Nagroda: RO
Na moim przykładzie: 100:3,13=32 godziny zabawy - LadyArvena napisał:
Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach (5,26 punkta za wyścigi - chyba zależne od liczby koni) Nagroda: Zestaw Hery czyli w moim przypadku 20 zawodów. A mam tam tylko 3 konie... - LadyArvena napisał:
Wygraj Ramzesa za regularne logowanie (10 punktów za logowanie na dzień) Nagroda: 20PD proste Chociaż jedno - LadyArvena napisał:
Wygraj Cochise za gratulacje (2 punkty za gratulacje. Chyba to ty musisz je otrzymywać) Nagroda: Muśnięcie Filotes 50 gratulacji trzeba zdobyć. Da się zrobic - LadyArvena napisał:
Wygraj Khana jeśli twój jednorożec urodzi jednorożca (12 punktów za narodziny) Nagroda: Zestaw Nyks 9 rożków musi się urodzić :/ Chyba musze zainwestować w jakieś klaczki rożki... Pocieszające jest to, że na czas promocji dają dwie dodatkowe pory krycia rożków. Ale jak się jest bez PD to i tak nie pomoże... - LadyArvena napisał:
Wygraj Heralda za zdobycie pozostałych koni (czyli jak zdobyłaś wszystkie 7 to ten jest gratis) Nagroda: Jade dla pierwszych 65 graczy, dla reszty Rubin I tak większość zostanie zablokowana przez zadanie z RO... A wy co sądzicie o tej promocji? | |
|
| |
nevinowa Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : nevinowa Liczba postów : 1105 Dołączył : 23/06/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 9:41 am | |
| no jak wejdzie to na polskie to jest w miare proste. ale z tymi RO przesada | |
|
| |
Destin Raczkujący
Nick w grze : Destin Liczba postów : 90 Dołączył : 19/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 9:48 am | |
| Straszna przesada z RO. :/ Wnioskując kupując kartą paysafecard będzie trzeba wydać 100 zł aby na 100% mieć 25 rogów. :// Gdybym wiedziała, to bym nie marnowała kasy na Szmaragdkę i poczekała. -.- | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| |
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 10:11 am | |
| - LadyArvena napisał:
Dodatkowe info: - punkty można też złapać w UFO. I niby UFO, ale nie wiem czy chodzi tylko o Cezara czy inne też mogą wpaść. - pojawią się dodatkowe dwie pory krycia rogów. Tylko na czas promocji
Inne też, ja złapałam 3 pkt. do Khana. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 10:29 am | |
| Za drogo i za trudne to z 9 rogami a Jade tylko 65 Poczekam na inną promocje, bo i tak pewnie będzie w RO. OW za często teraz daje boskie i nowe rasy, za które tzeba płacić kuponami. Fajnie by było gdyby, była loteria jak na Rubina, albo aukcje jak kiedyś przy eliksirach na składniki. Tak abby wydać eq! |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 11:33 am | |
| To ja już się szykuję kiedy na PL Howrse to będzie. Cóż,do roboty! | |
|
| |
annrem Już coś wie
Liczba postów : 119 Dołączył : 17/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 11:58 am | |
| Myślałam, że o kalendarza już promocje będą równo szły. A teraz znów jesteśmy do tyłu... Chociaż może to i lepiej, można się przygotować | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 12:13 pm | |
| - Cytat :
- Wygraj Lucy za zabawę z towarzyszem konia (3,13 punkta za godzinę zabawy - chyba zależne od liczby koni)
Nagroda: RO I znów leżę i kwiczę. I tak na obu servach będę miała. Na int - 0.29 pkt przy 81 koniach - Cytat :
- Wygraj Capaca za branie udziału w zawodach (5,26 punkta za wyścigi - chyba zależne od liczby koni)
Nagroda: Zestaw Hery 0.4 pkt masakra. A z tym RO to już przegięli. Czyli - przynajmniej ja olewam te wędrowne. | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 1:21 pm | |
| Z RO grubo przegięli? 25?! Chyba im na mózgi padło. Z tymi rogatymi będę musiała codziennie kryć *patrzy na swoje 5 klaczy w tym jedną na zgonie, gdzie moja CO?* | |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 1:24 pm | |
| masakra. A z tym RO to już przegięli. Czyli - przynajmniej ja olewam te wędrowne. [/quote] ja tak samo. Znowu trzeba wydać półroczne kieszonkowe żeby zdobyć boskiego Ehhh... jakoś zdążyłam sie przyzwyczaić | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 1:33 pm | |
| Swoją drogą, ładna grafika. |
|
| |
Philipek ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Philipek Liczba postów : 3748 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 1:52 pm | |
| No tak właściwie to przesada. Rozumiem aby otworzyć 10 rogów obfitości czy coś,ale 25?! W dodatku 9 jednorożców to też nie lada wyzwanie. Ja mam dość dużo rogów,zawsze można spróbować. A tym bardziej,że potrzebuję Nyksa. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 2:01 pm | |
| - Cytat :
- Znalazłeś 300 Equus.
Ale bogacz! Możesz wydać te pieniądza na co tylko chcesz. hehe sorka, że poza tematem, ale mnie to rozwaliło XD |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 2:02 pm | |
| Jeżeli ktoś ma 107 rogatych klaczy (jak np Lunatyq- polecam gracza przy okazji ) to jakoś przeżyje, ale z 6 klaczami będzie cięzko. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 2:38 pm | |
| Akurat Nyksa raczej zdobędę, ale gorzej będzie z tymi zabawami z towarzyszem i zawodami. Te mikroskopijne liczby poprzecinku potrafią zdemotywować.
Na upartego to z RO zrobię o ile sprzedam wszystkie niepotrzebne rożki z KF... Ale tak trochę szkoda zaoszczędzonych kuponów na boskiego ogiera. Jakby była klacz to pewnie bym się skusiła, mimo węża w kieszeni | |
|
| |
Casablanka Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 598 Dołączył : 03/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Wto Paź 04, 2011 10:37 pm | |
| Ja mam już na INT Lucy'ego i Columbusa A wy ? | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 1:44 am | |
| - Cytat :
- Wygraj Cochise za gratulacje (2 punkty za gratulacje. Chyba to ty musisz je otrzymywać)
Nagroda: Muśnięcie Filotes Zaraz, TO Muśnięcie Filotes? Znowu? Tak, wiem, smęcę, ale nie podoba mi się, że rogi stają się towarem zwykłym i powszechnym... Cóż, co do samego pomysłu - fajnie, lubię Konie Wędrowne. Oczywiście postaram się zdobyć parę, ale nie będę się dla nich "wykrwawiała" - dość, że dałam się skusić na poprzednią promocję z wędrowcami i zdobyłam Falabellę, którego, ucieszona, odsprzedałam za 9 kuponów - do dziś pluję sobie za to w brodę. Ale cóż, człowiek uczy się na własnych błędach. | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 2:00 am | |
| - Malto napisał:
-
- Cytat :
- Wygraj Cochise za gratulacje (2 punkty za gratulacje. Chyba to ty musisz je otrzymywać)
Nagroda: Muśnięcie Filotes Zaraz, TO Muśnięcie Filotes? Znowu? Tak, wiem, smęcę, ale nie podoba mi się, że rogi stają się towarem zwykłym i powszechnym...
Cóż, co do samego pomysłu - fajnie, lubię Konie Wędrowne. Oczywiście postaram się zdobyć parę, ale nie będę się dla nich "wykrwawiała" - dość, że dałam się skusić na poprzednią promocję z wędrowcami i zdobyłam Falabellę, którego, ucieszona, odsprzedałam za 9 kuponów - do dziś pluję sobie za to w brodę. Ale cóż, człowiek uczy się na własnych błędach. Pomyłeczka Pomyliło Ci się Muśnięcie Filotes (z Zestawu Atalanty) z Upominkiem Hestii | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 2:23 am | |
| - annrem napisał:
- Malto napisał:
-
- Cytat :
Nagroda: Muśnięcie Filotes Zaraz, TO Muśnięcie Filotes? Znowu? Tak, wiem, smęcę, ale nie podoba mi się, że rogi stają się towarem zwykłym i powszechnym...
Cóż, co do samego pomysłu - fajnie, lubię Konie Wędrowne. Oczywiście postaram się zdobyć parę, ale nie będę się dla nich "wykrwawiała" - dość, że dałam się skusić na poprzednią promocję z wędrowcami i zdobyłam Falabellę, którego, ucieszona, odsprzedałam za 9 kuponów - do dziś pluję sobie za to w brodę. Ale cóż, człowiek uczy się na własnych błędach. Pomyłeczka Pomyliło Ci się Muśnięcie Filotes (z Zestawu Atalanty) z Upominkiem Hestii No tak, racja... mój błąd, przepraszam Nie wiem dlaczego, mimo sporego stażu, te dwie rzeczy to dla mnie "jeden pies" | |
|
| |
annrem Już coś wie
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 2:32 am | |
| - Malto napisał:
- annrem napisał:
- Malto napisał:
-
- Cytat :
Cóż, co do samego pomysłu - fajnie, lubię Konie Wędrowne. Oczywiście postaram się zdobyć parę, ale nie będę się dla nich "wykrwawiała" - dość, że dałam się skusić na poprzednią promocję z wędrowcami i zdobyłam Falabellę, którego, ucieszona, odsprzedałam za 9 kuponów - do dziś pluję sobie za to w brodę. Ale cóż, człowiek uczy się na własnych błędach. Pomyłeczka Pomyliło Ci się Muśnięcie Filotes (z Zestawu Atalanty) z Upominkiem Hestii No tak, racja... mój błąd, przepraszam Nie wiem dlaczego, mimo sporego stażu, te dwie rzeczy to dla mnie "jeden pies" W sumie wyglądają bardzo podobnie Początkowo też pomyślałam o rogach | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 2:34 am | |
| - annrem napisał:
- W sumie wyglądają bardzo podobnie Początkowo też pomyślałam o rogach
To przez tę łapkę! Przy okazji - czy ktoś pamięta, ile trzeba było otworzyć RO przy poprzedniej promocji z Wędrownymi? Czy mi się wydaje, czy podwyższyli poprzeczkę do 25? Co do jednorożców - również nie do wykonania, zważywszy na to, że mam dwie klaczki, w tym jedną na CO, drugą bez Objęć | |
|
| |
Sathilia Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Sathilia Liczba postów : 352 Dołączył : 20/08/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 2:38 am | |
| Z tej promocji z koniem boskim mogę się już na wstępie pożegnać, bo polegnę na zadaniu z RO. 25 do otwarcia to zdecydowanie przesada jest ;/ Nie wiadomo też czy moje rogate kobyły zechcą ze mną wtedy "współpracować", czy będą mi jak na złość rodziły akurat same bezrogi. Te zawody i zabawy jakoś też nie napawają mnie zbytnią radością, przy blisko 100 koniach te liczby będą wręcz mikroskopijne. | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 5:24 am | |
| A ja mam już Lucy i bardzo mi się podoba ładna jest. | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 6:30 am | |
| Wyszarpałam już Columbusa, Capac (nie wiem jakim cudem) i Cochise. Teraz trochę się poszarpię z Lucy (54 pkt dopiero. Wkurzają mnie te ułamki po przecinku. A na PL 2x więcej koni, czyli pewnie i połowa tego mi będzie dochodzić... masakra). Z Ramzesem mam 22 pkt i 12 pkt z Khanem (dzisiaj lub jutro jak dopisze szczęście uda się zaliczyć) | |
|
| |
amru3 Raczkujący
Liczba postów : 95 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 9:00 am | |
| A ja skupuję dorosłe rożki na polskim:) Kupiłam sobie 6, mam 2 swoje, może akurat;)
Mam też 24 kupony, mam nadzieję, że na polskim nie będzie trzeba 25 RO, bo będę miała problem.
Chciałabym i Rubina i Jade - w ogóle marzę o całej kolekcji tych kamieniastych, a jak wydam wszystkie kupony na RO, a następnie Jade będzie w Rogu to się chyba potne;)
Jedyna szansa, że te moje rożki szybko urodzą rogi, a potem je posprzedaje za kupony, i będę miała ogromne szczęście bo w rogach trafię Jade... Jej, jakie snuje wymysły;D | |
|
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 9:44 am | |
| Ja chyba jednak będę polować na Jade w rogach, jak zrobią tę promocję. Przy odrobinie szczęścia nie będę musiała otwierać aż 25, tylko mniej. Skoro ze Szmaragdą się nie udało, to może teraz się zlitują *kombinuje* | |
|
| |
amru3 Raczkujący
Liczba postów : 95 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) Sro Paź 05, 2011 10:56 am | |
| No właśnie, tylko ja o tym Rubinie marzę też Ach, jakby te konie dało się sprzedawać | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) | |
| |
|
| |
| GRA - nowe koniury wędrowne :D (servery zagraniczne) | |
|