| I po prezentacjach z podstronami. | |
|
+17koszolak wierszownik Róża-chodowca9 amru3 ZetkaEmka CzekoBoom Presence Szarusia16 Clue Pati...xd Rose666 Alicred amorkowa Lunatyk LadyArvena Nevarra Malto 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 7:31 am | |
| Informacja Ow odnośnie prezentacji z podstronami (dla niewtajemniczonych - po aktualizacji prezentacje takie otwierały się w nowym oknie, czyli lekko "się sypnęły"). - Cytat :
- Mam już oficjalną informację od naszych techników: target="_self" zostało zablokowane ze względów bezpieczeństwa.
Ponieważ ten znacznik otwierał dowolną zawartość w ramce na stronie Howrse, mógł wprowadzać graczy w błąd co do bezpieczeństwa tej zawartości. Mówiąc bardziej po ludzku: klikając w prezentację zawierającą ten znacznik, otwierała się ona wewnątrz ramki na Waszej stronie, czyli "wewnątrz" Howrse. Sugerowało to, że wszystko co jest w prezentacji jest bezpieczne, mimo, że mogły się tam znajdować odnośniki do stron lub programów zagrażających bezpieczeństwu komputera, haseł itp. Nie każdy program zabezpieczający wyłapywał takie zagrożenia. W tej chwili zawartość otwiera się w nowym oknie, pod właściwym sobie linkiem, co jest bezpieczniejsze.
Wiem, że ten znacznik pozwalał Wam tworzyć naprawdę świetne prezentacje, ale niestety musimy przeciwdziałać nawet potencjalnym zagrożeniom.
Dzięki za Wasze zrozumienie | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 7:41 am | |
| Czyli po ludzku - trzeba wrócić do starych sprawdzonych z ramkami.. Ehhh... W sumie może i dobrze? Przynajmniej wszelkie zmiany to kilka kliknięć bez zabawy z edycją na innych stronach | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 7:52 am | |
| Jaka beznadzieja A ja zamówiłam właśnie prezkę. T.T Szlag by ich! |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:07 am | |
| :/ :/ :/
Chyba, żeby zostawić jak jest... Tylko trochę to nieestetycznie wygląda... | |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
Nick w grze : Lunatyq Liczba postów : 83 Dołączył : 19/04/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:21 am | |
| Czekam aż przy logowaniu wprowadzą skanowanie linii papilarnych. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
Nick w grze : amorkowa Liczba postów : 2307 Dołączył : 02/04/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:23 am | |
| A ja nigdy z podstronami nie mialam, wole te zwykle z ramkami. Mnie akurat ta zmiana zbytnio nie porzuszyla | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:24 am | |
| Lun like it Oj to OW prezka też pójdzie do du*y Jedyne pocieszenie. O i Kowalena 2x Tyle dobrze, że ich też się posypią ;p |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:27 am | |
| Albo proba glosu Lunatyk, czy jest ten sam co przy logowaniu xD wspolczuje wtedy dzieciakom przed mutacja i ogolnie tym, co glos im sie zmienia :p | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Sro Paź 12, 2011 8:30 am | |
| Nie mam już siły! Mam tego dość,gdzie tam skanowanie linii papilarnych ,będą musieli skanowac odciski palców! Normalnie mnie cholera traia jak to słyszę.Jedno co zostało to-GRAFIKA! A co na grafice da się zarobić!? Przeliteruję N- I --E!!!! No już nie mogę no...No o d tej strony to mnie chyba nikt nie znał;/ ! |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:37 am | |
| Do skanowanie linii papilarnych i weryfikacji głosu dorzućmy jeszcze wzór tęczówki oka, geometrię twarzy oraz geometrię dłoni. Do tego zabrońmy rozmnażania koni (jakby nie patrzeć- temat z przedziałem wiekowym 18+) i obetnijmy rogi jednorożcom (ostre są, można się pokaleczyć). A zresztą... po co się rozdrabniać- zero hodowli, zero treningów, zero prezentacji, rankingów, rozmów, gratulacji, sprzedaży, zabawy- dajmy tylko możliwość kupowania kuponów. Wystarczy. Bezpieczeństwo przede wszystkim. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:39 am | |
| A ja wam powiem SADZIĆ, PALIĆ, ZALEGALIZOWAĆ! |
|
| |
Lunatyk Raczkujący
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:41 am | |
| Jeszcze trochę, a grafikę też zabronią- obrazki z nieodpowiednią treścią. Spokojna nasza rozczochrana. Wracam do swoich kobyłek póki jeszcze mi wolno poklikać. | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:43 am | |
| Porabane to sie robi... Niedlugo same prezentacje obetna, zadnego forum, ogloszen, poczty. I jak prowadzic hodowle, wymienic przedmioty lub kupic/sprzedac konia? Dobrze, ze przynajmniej nieoficjalne fora i czaty sa... | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:45 am | |
| APX - ? A tak z innej beczki: jakie oprogramowanie jest do Nokii C3-00 ? Bo chce jave sciagnac ale za Chiny nie wiem, jakie | |
|
| |
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:48 am | |
| - APX napisał:
- A ja wam powiem SADZIĆ, PALIĆ, ZALEGALIZOWAĆ!
Ja ostatnio nie moge się uwolnić od tej piosenki xd A wracając do tematu prezentacji. Teraz będziemy jak w epoce kamienia xd Nic nie da się zrobić | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:52 am | |
| nadia nie wiem Jaraj to man! J*b małpę OW! https://www.youtube.com/watch?v=jcnlgHgB0Xc oł je, nie luzuje nic bardziej jak dobra muza |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 8:58 am | |
| O nie.Ogłaszam strajk.Nie będziemy kupować kuponów,puki nie przywrócą prezentacji z podstronami. - Lunatyk napisał:
- Do skanowanie linii papilarnych i weryfikacji głosu dorzućmy jeszcze wzór tęczówki oka, geometrię twarzy oraz geometrię dłoni.
Do tego zabrońmy rozmnażania koni (jakby nie patrzeć- temat z przedziałem wiekowym 18+) i obetnijmy rogi jednorożcom (ostre są, można się pokaleczyć). A zresztą... po co się rozdrabniać- zero hodowli, zero treningów, zero prezentacji, rankingów, rozmów, gratulacji, sprzedaży, zabawy- dajmy tylko możliwość kupowania kuponów. Wystarczy. Bezpieczeństwo przede wszystkim. Oł yea.Odetnijmy skrzydła pegazom,zgubią pióra i się na nich poślizgniemy.Bo to jest niebezpieczne! Odetnijmy koniom nogi-mogą nimi na nas naskoczyć-to niebezpieczne! Nie kupujmy kuponów-"podajemy" swój numer telefonu-to niebezpieczne! Nie grajmy w Howrse-podajemy swoje IP-to niebezpieczne! Przepraszam bardzo,ale w czym ta gra jest bezpieczna?Bo ja chyba zgłoszę do sądu,że w sieci pojawiają się niebezpieczne,paroletnie już strony. | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 9:46 am | |
| Juuupi Wielkie dzięki dla aleksandrowej Wypatrzyła, ze Iebae-chan ma dalej normalnie podstrony. Powiedziała o zajrzeniu w kod (ja zastanawiałam się nad napisaniem do niej z zapytaniem "JAK"). Trochę się nagrzebałam ale mamy kod KLIK Wklejacie to w trybie HTML, podmieniacie linki na wasze (link do zdjęcia i do prezentacji) a tu gdzie macie: - Kod:
-
width: 837px; height: 582px; zmieniacie na swoją szerokość i wysokość obrazka i prezentacji I działa Jak ktoś nie wierzy: KLIK | |
|
| |
Pati...xd Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Pati...xd Liczba postów : 4498 Dołączył : 01/08/2011
| |
| |
Clue Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Clue Liczba postów : 497 Dołączył : 16/09/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 10:39 am | |
| | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 11:17 am | |
| - Cytat :
- Dzięki wam. Póki się howrse nie dorwie do tego kodu możemy korzystać. A pewnie niedługo się dorwie.
Oczywiście że tak. Bo ktoś już na oficjalnym forum się pochwalił że jednej osobie działa Tak więc ja już w podstrony się nie bawię, jutro może pokombinuję nad zwykłą rameczką. | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 11:51 am | |
| I w takich sytuacjach wiecie dlaczego nie lubię frajerów ;p Konfitury głupie |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 11:54 am | |
| No to juz nie beda zarabiac na prezkach z podstronami Ale niektorzy to sa bezmyslni, zeby na forum obsadzonym modami i adminami takie rzeczy gadac.... Szczyt glupoty :/ | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 12:00 pm | |
| podajcie nick tej osoby jaka jest szerokość dużej i małej prezentacji? |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 12:08 pm | |
| - APX napisał:
- podajcie nick tej osoby
O tak.Dostanie lanie! -,- | |
|
| |
amorkowa ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 12:10 pm | |
| | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 1:14 pm | |
| - Cytat :
- jaka jest szerokość dużej i małej prezentacji?
Dużej na pewno 825, małej nie mam pojęcia | |
|
| |
Szarusia16 Przyjaciel Zagrody
Liczba postów : 745 Dołączył : 20/04/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sro Paź 12, 2011 2:12 pm | |
| Oni już na mózg upadli o__o normalnie nie wiem jak to skomentować... | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Paź 13, 2011 12:13 am | |
| http://www.howrse.pl/member/forum/topic?id=1503451697&page=0 macie tą winną | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Paź 13, 2011 3:41 am | |
| jeśli gadają w temacie o prezentacjach, to tam Ow nie czyta. Tylko modzi. A Ibeane sama ma taką prezentację, bo to od niej kod skombinowaliśmy. Gorzej w dziale rozrywka - tam Ow się pojawia :/ | |
|
| |
Sponsored content
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. | |
| |
|
| |
| I po prezentacjach z podstronami. | |
|