Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Zarejestruj się, lub zaloguj, jeśli posiadasz już konto by uzyskać możliwość wypowiadania się na forum
Czy chcesz zareagować na tę wiadomość? Zarejestruj się na forum za pomocą kilku kliknięć lub zaloguj się, aby kontynuować.

IndeksPortalSzukajLatest imagesRejestracjaZaloguj
Witamy na Zagrodzie Mgły, największym, nieoficjalnym forum o Howrse!
Wymień się pocztówką! Klik!
Kanał na YT o Howrse - serdecznie zapraszamy! Klik!

I po prezentacjach z podstronami.

Go down 
+17
koszolak
wierszownik
Róża-chodowca9
amru3
ZetkaEmka
CzekoBoom
Presence
Szarusia16
Clue
Pati...xd
Rose666
Alicred
amorkowa
Lunatyk
LadyArvena
Nevarra
Malto
21 posters
Idź do strony : Previous  1, 2
AutorWiadomość
Go??
Gość
Anonymous

I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 Empty
PisanieTemat: Re: Re   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostCzw Paź 13, 2011 5:49 am

My jednak mamy coś cenniejszego niż gracze na innych serwach.Co mianowicie mam na myśli? G R A F I K Ę !!!
Tak,to my jesteśmy w niej najlepsi ,nie wierzycie spójrzcie na prezy tamtejszych graczy. H** tak z podstronami,grafika myślę,,że bardziej decyduje o estetyce ;p Amen! lol!
Powrót do góry Go down
Presence
Przyjaciel Zagrody
Presence

Nick w grze : Presence
Liczba postów : 1861

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostCzw Paź 13, 2011 2:23 pm

nie no, ci ludzie teraz przegieli pałe. Najpierw te kmentarze teraz to......
oni są jacyś nienormalni
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=3746365
CzekoBoom
VIP
CzekoBoom

Liczba postów : 1195

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostCzw Paź 13, 2011 3:22 pm

Hehe, jak czytam sobie Wasze posty to wyobrażam sobie co byście z Ow zrobili, gdybyście ją na ulicy spotkali. I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 2161247104 XD
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1714772
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPią Paź 14, 2011 12:23 am

A ja się właśnie nauczyłam je robić. Evil or Very Mad Nie no, mogli to zrobić wcześniej, zanim to zrobiłam. Crying or Very sad Skąd oni wiedzieli? confused
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 4:17 am

<diaboliczny śmiech>Odwołali tę "zasadę",czy Kowelan też zdobył nowy kod do prezentacji? ;3
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
ZetkaEmka
ZAGRODZIANIN
ZetkaEmka

Nick w grze : ZetkaEmka
Liczba postów : 2034

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 4:23 am

Arvenie też nie wywala, chociaż ona ma wixową...
Powrót do góry Go down
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

Nick w grze : LadyArvena
Liczba postów : 4123

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 5:20 am

Ja mam zmieniony kod Wink Podałam go w tym temacie na stronie drugiej. Część ludzi też go ma, więc może Kowelan też dał sobie zamiast dawnego taget_self mapowanie...? Wink
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=187343
amru3
Raczkujący
amru3

Liczba postów : 95

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Paź 15, 2011 7:14 am

Wszystko spoko, ale to jest co najmniej nielogiczne. Zablokowali zwykły target="_self", ze względów bezpieczeństwa. Otwieranie nowej strony przez mapowanie jest nagle bezpiecznie? Nie chcę przeklinać, więc powiem, że w głowach im się coś poprzewracało.
Powrót do góry Go down
Róża-chodowca9
Już coś wie
Róża-chodowca9

Nick w grze : Róża-chodowca
Liczba postów : 183

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 17, 2011 7:32 am

zaraz będą sprawdzać datę urodzenia i linie papilarne kolor oczu i układ nerwowy i wzrost wiek miejsce zamieszkania a niedługo jeszcze zabronią grać no co oni wyprawiają I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
Malto
ZAGRODZIANIN

Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co)
Liczba postów : 2378

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 10:50 am

Informacja od Ow, 31 października 2011, 16:53:00

Cytat :
Witajcie,

Kontynuujemy sprawdzanie możliwych zawartości prezentacji i usuwanie opcji pozwalających na wyświetlanie wewnątrz stron Howrse treści z serwisów zewnętrznych (chodzi m.in. o chaty, shoutboxy oraz prezentacje w całości umieszczone na serwerach zewnętrznych, nie dotyczy to jednak grafiki)

Chciałabym Was poinformować, że w najbliższym czasie zostanie zablokowany m.in znacznik 'usemap'.

Aby uniknąć problemów z prezentacjami, doradzam ich zmianę tak, aby nie zawierały przekierowań do serwisów zewnętrznych.

Pozdrawiam,
Ow

A więc wojna z podstronami trwa Wink

I jeszcze osobiste pytanie od osoby nieobeznanej z podstronami - czy to przypadkiem nie dzięki mapowaniu (usemap) gracze obchodzili blokadę target=_self?
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2536024
Nevarra
ZAGRODZIANIN
Nevarra

Nick w grze : Nevarra
Liczba postów : 2774

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 11:02 am

Cytat :
Chciałabym Was poinformować, że w najbliższym czasie zostanie zablokowany m.in znacznik 'usemap'.
Taaak, to m.in daje do myślenia...
Czyli znów wszyscy wrócą do starych, zwykłych prezentacji. Nie powiem, ma to swoje plusy (o wiele szybsza edycja w razie potrzeby)
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=42994
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 11:19 am

Malto napisał:

I jeszcze osobiste pytanie od osoby nieobeznanej z podstronami - czy to przypadkiem nie dzięki mapowaniu (usemap) gracze obchodzili blokadę target=_self?

Niestety tak...

Ale się uparli :/
Powrót do góry Go down
Rose666
Przyjaciel Zagrody
Rose666

Nick w grze : Alvienne
Liczba postów : 546

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 11:27 am

LadyArvena napisał:
Malto napisał:

Niestety tak...

Taak.Może jeszcze "<div>" zablokują? =,=
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2224054
wierszownik
Już coś wie
wierszownik

Nick w grze : Rademede
Liczba postów : 231

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 11:28 am

LadyArvena napisał:

I niby nie robią tego na złość...
Powrót do góry Go down
Go??
Gość
Anonymous

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 1:23 pm

Mi jeszcze chodzi
Powrót do góry Go down
koszolak
Już coś wie
koszolak

Liczba postów : 113

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Paź 31, 2011 1:51 pm

Banda wrednych małp. Nie pisali nic o konsekwencjach nieusunięcia takich prezentacji samodzielnie, więc poczekam, aż sami znajdą moją. Chyba, że coś przeoczyłam
Powrót do góry Go down
Athi
Jedną nogą w ZM
Athi

Nick w grze : Foxtrot
Liczba postów : 534

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 03, 2011 7:17 am

Tyle pracy włożyłam w moją prezkę. No cóż , chyba trzeba spisac ją na straty I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 2161247104
Jeśli bym dorwała Ow...
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1028468
LadyArvena
Administrator
LadyArvena

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostCzw Lis 03, 2011 9:01 am

Mi dziś prezentacja nie działa :/ Klikanie nic nie robi. Żeby chociaż otwierało w nowej karcie... A tu nic Oo
Musze chyba wrócić na parę dni do normalnego target-self (otwieranego w nowej karcie) i powoli szykować jakąś zwykłą prezentację...
Powrót do góry Go down
ewuula
Raczkujący
ewuula

Nick w grze : ewuula
Liczba postów : 58

PisanieTemat: Eh...   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 05, 2011 2:24 am

Ja miałam naprawdę fajną prezentację. Robiła mi ją osóbka, która naprawdę się na tym zna.
Jak wiadomo nie ma czegoś takiego jak "dzienne marki" więc na prezentacji umieściłam shoutbox, aby mieć kontakt z ludźmi.
Afera zaczęła się od shoutboxów, że niemożna, że regulaminy itp. itd. i to mi już nie podpasowało ze względu na to, że nie ma gdzie z ludźmi rozmawiać na howrse.
Potem z tymi prezentacjami.
Moim zdaniem przesadzają, bo prezentacje z podstronami było świetną rzeczą. No, ale cóż... Siła wyższa rządzi.
Powrót do góry Go down
Aki
Przyjaciel Zagrody
Aki

Nick w grze : Akira.
Liczba postów : 1998

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostSob Lis 05, 2011 3:47 am

Ja już przeszłam na zwykłą prezentację i powiem szczerze że wygląda estetyczniej od poprzedniej z podstronami.
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=1947323
Alicred
Raczkujący
Alicred

Nick w grze : Alicred
Liczba postów : 92

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostPon Lis 07, 2011 9:20 am

Może i wygląda estetyczniuej ale da się zmieścić na niej mniej treści;/ Ja jak tylko usunęli target_self to z podstron zrezygnowałam. Doświadczenie nauczyło, ze jak Owlinet czegoś nie chce to tego nie będzie niewiadomo jak my się zaweźmiemy;/ Teraz próbuję szukać jeszcze czegoś do podstron, jakiś znaczników chociaz to jak szukanie igły w stogu siana scratch I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 2153337378
Powrót do góry Go down
http://www.howrse.pl/joueur/fiche/?id=2985
Sakti
Raczkujący
Sakti

Liczba postów : 66

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipostWto Lis 08, 2011 3:26 pm

CzekoBoom napisał:
Hehe, jak czytam sobie Wasze posty to wyobrażam sobie co byście z Ow zrobili, gdybyście ją na ulicy spotkali. I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 2161247104 XD
Hym... ciągle byłam przekonana ze to on, a tu masz ona Rolling Eyes
Powrót do góry Go down
Sponsored content

PisanieTemat: Re: I po prezentacjach z podstronami.   I po prezentacjach z podstronami. - Page 2 I_icon_minipost

Powrót do góry Go down

I po prezentacjach z podstronami.
Powrót do góry 
Strona 2 z 2Idź do strony : Previous  1, 2
 Similar topics
-
» GRA - księgi gości na prezentacjach (server polski)
» GRA - Nowość z serwera czeskiego o prezentacjach z internetu
» Do zamknięcia
» Prezentacje z podstronami
» Prezentacje z podstronami i bez

Pozwolenia na tym forum:Nie możesz odpowiadać w tematach
 :: ARCHIWUM :: Archiwum :: Archiwum aktualności :: Gra-
Skocz do: