| I po prezentacjach z podstronami. | |
|
+17koszolak wierszownik Róża-chodowca9 amru3 ZetkaEmka CzekoBoom Presence Szarusia16 Clue Pati...xd Rose666 Alicred amorkowa Lunatyk LadyArvena Nevarra Malto 21 posters |
|
Autor | Wiadomość |
---|
Go?? Gość
| Temat: Re: Re Czw Paź 13, 2011 5:49 am | |
| My jednak mamy coś cenniejszego niż gracze na innych serwach.Co mianowicie mam na myśli? G R A F I K Ę !!! Tak,to my jesteśmy w niej najlepsi ,nie wierzycie spójrzcie na prezy tamtejszych graczy. H** tak z podstronami,grafika myślę,,że bardziej decyduje o estetyce ;p Amen! |
|
| |
Presence Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Presence Liczba postów : 1861 Dołączył : 23/07/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Paź 13, 2011 2:23 pm | |
| nie no, ci ludzie teraz przegieli pałe. Najpierw te kmentarze teraz to...... oni są jacyś nienormalni | |
|
| |
CzekoBoom VIP
Liczba postów : 1195 Dołączył : 16/03/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Paź 13, 2011 3:22 pm | |
| Hehe, jak czytam sobie Wasze posty to wyobrażam sobie co byście z Ow zrobili, gdybyście ją na ulicy spotkali. XD | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pią Paź 14, 2011 12:23 am | |
| A ja się właśnie nauczyłam je robić. Nie no, mogli to zrobić wcześniej, zanim to zrobiłam. Skąd oni wiedzieli? | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sob Paź 15, 2011 4:17 am | |
| <diaboliczny śmiech>Odwołali tę "zasadę",czy Kowelan też zdobył nowy kod do prezentacji? ;3 | |
|
| |
ZetkaEmka ZAGRODZIANIN
Nick w grze : ZetkaEmka Liczba postów : 2034 Dołączył : 06/08/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sob Paź 15, 2011 4:23 am | |
| Arvenie też nie wywala, chociaż ona ma wixową... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
Nick w grze : LadyArvena Liczba postów : 4123 Dołączył : 17/01/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sob Paź 15, 2011 5:20 am | |
| Ja mam zmieniony kod Podałam go w tym temacie na stronie drugiej. Część ludzi też go ma, więc może Kowelan też dał sobie zamiast dawnego taget_self mapowanie...? | |
|
| |
amru3 Raczkujący
Liczba postów : 95 Dołączył : 14/07/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sob Paź 15, 2011 7:14 am | |
| Wszystko spoko, ale to jest co najmniej nielogiczne. Zablokowali zwykły target="_self", ze względów bezpieczeństwa. Otwieranie nowej strony przez mapowanie jest nagle bezpiecznie? Nie chcę przeklinać, więc powiem, że w głowach im się coś poprzewracało. | |
|
| |
Róża-chodowca9 Już coś wie
Nick w grze : Róża-chodowca Liczba postów : 183 Dołączył : 23/09/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 17, 2011 7:32 am | |
| zaraz będą sprawdzać datę urodzenia i linie papilarne kolor oczu i układ nerwowy i wzrost wiek miejsce zamieszkania a niedługo jeszcze zabronią grać no co oni wyprawiają | |
|
| |
Malto ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Malto (konto skasowane), Malciak (do śledzenia poczynań Ow&Co) Liczba postów : 2378 Dołączył : 09/04/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 10:50 am | |
| Informacja od Ow, 31 października 2011, 16:53:00 - Cytat :
- Witajcie,
Kontynuujemy sprawdzanie możliwych zawartości prezentacji i usuwanie opcji pozwalających na wyświetlanie wewnątrz stron Howrse treści z serwisów zewnętrznych (chodzi m.in. o chaty, shoutboxy oraz prezentacje w całości umieszczone na serwerach zewnętrznych, nie dotyczy to jednak grafiki)
Chciałabym Was poinformować, że w najbliższym czasie zostanie zablokowany m.in znacznik 'usemap'.
Aby uniknąć problemów z prezentacjami, doradzam ich zmianę tak, aby nie zawierały przekierowań do serwisów zewnętrznych.
Pozdrawiam, Ow A więc wojna z podstronami trwa I jeszcze osobiste pytanie od osoby nieobeznanej z podstronami - czy to przypadkiem nie dzięki mapowaniu (usemap) gracze obchodzili blokadę target=_self? | |
|
| |
Nevarra ZAGRODZIANIN
Nick w grze : Nevarra Liczba postów : 2774 Dołączył : 26/03/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 11:02 am | |
| - Cytat :
- Chciałabym Was poinformować, że w najbliższym czasie zostanie zablokowany m.in znacznik 'usemap'.
Taaak, to m.in daje do myślenia... Czyli znów wszyscy wrócą do starych, zwykłych prezentacji. Nie powiem, ma to swoje plusy (o wiele szybsza edycja w razie potrzeby) | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 11:19 am | |
| - Malto napisał:
I jeszcze osobiste pytanie od osoby nieobeznanej z podstronami - czy to przypadkiem nie dzięki mapowaniu (usemap) gracze obchodzili blokadę target=_self? Niestety tak... Ale się uparli :/ | |
|
| |
Rose666 Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Alvienne Liczba postów : 546 Dołączył : 12/05/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 11:27 am | |
| - LadyArvena napisał:
- Malto napisał:
I jeszcze osobiste pytanie od osoby nieobeznanej z podstronami - czy to przypadkiem nie dzięki mapowaniu (usemap) gracze obchodzili blokadę target=_self? Niestety tak...
Ale się uparli :/ Taak.Może jeszcze "<div>" zablokują? =,= | |
|
| |
wierszownik Już coś wie
Nick w grze : Rademede Liczba postów : 231 Dołączył : 28/03/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 11:28 am | |
| - LadyArvena napisał:
Ale się uparli :/ I niby nie robią tego na złość... | |
|
| |
Go?? Gość
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 1:23 pm | |
| |
|
| |
koszolak Już coś wie
Liczba postów : 113 Dołączył : 17/10/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Pon Paź 31, 2011 1:51 pm | |
| Banda wrednych małp. Nie pisali nic o konsekwencjach nieusunięcia takich prezentacji samodzielnie, więc poczekam, aż sami znajdą moją. Chyba, że coś przeoczyłam | |
|
| |
Athi Jedną nogą w ZM
Nick w grze : Foxtrot Liczba postów : 534 Dołączył : 03/11/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Lis 03, 2011 7:17 am | |
| Tyle pracy włożyłam w moją prezkę. No cóż , chyba trzeba spisac ją na straty Jeśli bym dorwała Ow... | |
|
| |
LadyArvena Administrator
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Czw Lis 03, 2011 9:01 am | |
| Mi dziś prezentacja nie działa :/ Klikanie nic nie robi. Żeby chociaż otwierało w nowej karcie... A tu nic Oo Musze chyba wrócić na parę dni do normalnego target-self (otwieranego w nowej karcie) i powoli szykować jakąś zwykłą prezentację... | |
|
| |
ewuula Raczkujący
Nick w grze : ewuula Liczba postów : 58 Dołączył : 01/11/2011
| Temat: Eh... Sob Lis 05, 2011 2:24 am | |
| Ja miałam naprawdę fajną prezentację. Robiła mi ją osóbka, która naprawdę się na tym zna. Jak wiadomo nie ma czegoś takiego jak "dzienne marki" więc na prezentacji umieściłam shoutbox, aby mieć kontakt z ludźmi. Afera zaczęła się od shoutboxów, że niemożna, że regulaminy itp. itd. i to mi już nie podpasowało ze względu na to, że nie ma gdzie z ludźmi rozmawiać na howrse. Potem z tymi prezentacjami. Moim zdaniem przesadzają, bo prezentacje z podstronami było świetną rzeczą. No, ale cóż... Siła wyższa rządzi. | |
|
| |
Aki Przyjaciel Zagrody
Nick w grze : Akira. Liczba postów : 1998 Dołączył : 05/05/2011
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. Sob Lis 05, 2011 3:47 am | |
| Ja już przeszłam na zwykłą prezentację i powiem szczerze że wygląda estetyczniej od poprzedniej z podstronami. | |
|
| |
Alicred Raczkujący
Nick w grze : Alicred Liczba postów : 92 Dołączył : 20/07/2011
| |
| |
Sakti Raczkujący
Liczba postów : 66 Dołączył : 21/08/2011
| |
| |
Sponsored content
| Temat: Re: I po prezentacjach z podstronami. | |